Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim tatlım bende bugün yoruldum yarın günüm var o yüzden bugünden temizliğimi yaptım ohhh mis gibi olduheryer ama çok yoruldum bide ikramlarımıda yaptım herşeyim bitti anlayacağın şimdiden yarına rahatım yani
![]()
kızz senın ne cok gunun oluyooMenüde ne varrr
![]()
kızlar 1 tane daha var güzel söz bakın bu en güzeli :BABALARIN ÇOCUKLARINA VEREBİLECEĞİ EN GÜZEL HEDİYE ANNELERİNİ SEVMESİYMİŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:123::127::129:
![]()
heeeeeee sorma walla çok yoğunum annem napçan ama seviyomda kıs yorucu ama güzel kafa dengi arkadaşlarla yani .bitiyo artık az kaldı okullar kapanacak ya son zamanlardayız günlerin .walla kıs dur bakayım şimdilik 4 tane var walla idare ediyom işte .menüm:kıymalı lazanya,çis kek,elmalı kurabiye,kısır,poğaça bu kadar yemezmi![]()
güsel sözmüşş yacocugumuz olursa
benımde yarın mısafırım gelebılır ne ypcaksam temızlıkde duruyoo kacgundr dok gıdıp gelyrmm![]()
herseyım temız cıktı canım sukur![]()
iyi hadi cnm çok sevindim eeeeeeee bebiş ne zaman ?![]()
infertilite diye bır bolume yolladılarr canım gıttım ordaya reglın 3 gelmemı soyledı ben ozmanda kan vermıstım daha once temz cıkmıstı:26::26::26: oyanı bıdakı ay bıde o bolume gıdecemm inş ozmana kadar bebk gelırde gerek kalmaz![]()
infertilite diye bır bolume yolladılarr canım gıttım ordaya reglın 3 gelmemı soyledı ben ozmanda kan vermıstım daha once temz cıkmıstı:26::26::26: oyanı bıdakı ay bıde o bolume gıdecemm inş ozmana kadar bebk gelırde gerek kalmaz![]()
kızlar 1 tane daha var güzel söz bakın bu en güzeli :BABALARIN ÇOCUKLARINA VEREBİLECEĞİ EN GÜZEL HEDİYE ANNELERİNİ SEVMESİYMİŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:123::127::129:
![]()
Günaydınnnnn güzel hatunlar nasılsınız?![]()
yeşilimmm nerelrdesin die seni merak ediyordummm .....nasılsın gezmelerdesin ohhh güselgüsel gezin bakalım paşayla....günaydın kızlar ben hala mersindeyim gezmekten fırsatım olmuyor pek girmeye hepinizi öpüyorum kocamannnnn![]()
ohh gez bakalım kuzum iyi tatiller
kızlar doktor geldım sonuclarım temiz cıktıkan ıdrar ultrasyon sadece ıdrar ıcın ılac yazdıı cok sık tufek haneye gıdıyom
yani bi sorunum yokmus acep neden hamıs kalamıyorum![]()
yavrim adetimin 4.günündeyim bitti gibi bişiy hattaakocişde diyo tamda zamanında oldun adeti diyee 3 gündür evdeydi adam hevesi kursağında kaldı adamın gezide yapmayıs heralde anteptede utanıyom ben gene dokandırmam kendime ah yazık yaa 10 gün naapcak herüfüm
ablamlarda(görümcem) falan kaldımmı olur anca o iş
neysem ben kaçtım kızlar hoşçakalın özleyin benii
![]()
Kızlaar ben geldim çok yoruldum bugün resmen zorla muayene oldum ya dok git diyo çok küçük sün bekle ben de dedim 1 sene yi geçti bi bakın dedim zorla ya sinir şey ona kaldı sanki idrar kan verdim yarın ultrasymma girece m sonuçlar yarın çıkacak bi bölüme yollayacak mis inter tam hatırlamıyorum
ohhh gacıya bakk gwzsin dursun maşallah gez anam gez ama ihmal etmeyin ordada heehe belkim ilham gelirrr bebiş tohumu atılıverir belkide bunu bekliomuşsundur:)Merhaba hanımlar beni merak etmeyin diye gireyimde size bi veda edeyim dedim yarın kocişimle baş başa turla ürgüpe gideceğiz ay çok heyecanlıyım 6da yola çıkıcakmışız nasıl uyuycam heyecandan bilmiyom vallaaneysem cumada ordan antepe geçip 1 haftada orda kalcez belkim ordada gezebiliriz kocişim anacığının dizinin dibinden ayrılabilirse tabiii
ordanda çankırıya geçip bi 5 gün falanda orda kalırız dönüştede 1 gece ankarada kalıp geliriz sanırım şimdilik planımız bu antepten şimdilik çok ümitli olamasamda tatilimiz güzel geçcek gibi görünüyo bakalım
dönüştede belkim günü birlik aspendosa gidebilirmişiz turla
ay ne güzel yaa hep böle izinli olsa keşke kocişim
bu arada dün akşama misafirim vardı ondan giremedim arkidişler bidahada uzun bi zaman giremeyeceğim kaynanamlarda net yok bilgisayarda yok
belkim kaynımgilden falan girebilirsem arada durumumdan haberdar etmeye çalışcam sizi hanımlar ciddiyim bak özleyin len beniiii
ben özliycem siziii
neyse hadi ben kaçtım hanımlar kocişimle biraz tv izleyip yatcaz sabahın köründe 5te falan uyancaz uy :26::26: neyse değer nasılsa ay içim kıpıy kıpıy ilk defa eşimle böyle bikaç günlüğüne geziye gidiyoz
neysem ben kaçtım hoşçakalın kendinize çook iyi bakın çok öpüyorum sizi
herkese benden selam söyleyin
ben kaçtııım
![]()
belkide doktor haklıdır çok erken die düşünmüştür 6 aylık evliydin dimi çok yeni olmuodur die bişi yoktur yani tedavi iiçin erkenmimiş sen takma kafana içinden nasıl geliosa öle yaptırrr
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..