Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar 1 tane daha var güzel söz bakın bu en güzeli :BABALARIN ÇOCUKLARINA VEREBİLECEĞİ EN GÜZEL HEDİYE ANNELERİNİ SEVMESİYMİŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:23::123::127::129::38:

iyiyim tatlım bende bugün yoruldum yarın günüm var o yüzden bugünden temizliğimi yaptım ohhh mis gibi oldu :12:heryer ama çok yoruldum bide ikramlarımıda yaptım herşeyim bitti anlayacağın şimdiden yarına rahatım yani :32::32::32:

kızz senın ne cok gunun oluyoo:9::9::9::9: menüde ne varrr:56::56:

kızz senın ne cok gunun oluyoo:9::9::9::9: Menüde ne varrr:56::56:

heeeeeee sorma walla çok yoğunum annem napçan ama seviyomda kıs yorucu ama güzel kafa dengi arkadaşlarla yani .bitiyo artık az kaldı okullar kapanacak ya son zamanlardayız günlerin .walla kıs dur bakayım şimdilik 4 tane var walla idare ediyom işte .menüm:kıymalı lazanya,çis kek,elmalı kurabiye,kısır,poğaça bu kadar yemezmi :56:

kızlar 1 tane daha var güzel söz bakın bu en güzeli :BABALARIN ÇOCUKLARINA VEREBİLECEĞİ EN GÜZEL HEDİYE ANNELERİNİ SEVMESİYMİŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:23::123::127::129::38:

heeeeeee sorma walla çok yoğunum annem napçan ama seviyomda kıs yorucu ama güzel kafa dengi arkadaşlarla yani .bitiyo artık az kaldı okullar kapanacak ya son zamanlardayız günlerin .walla kıs dur bakayım şimdilik 4 tane var walla idare ediyom işte .menüm:kıymalı lazanya,çis kek,elmalı kurabiye,kısır,poğaça bu kadar yemezmi :56:

güsel sözmüşş ya:1::1::1::1: cocugumuz olursa

benımde yarın mısafırım gelebılır ne ypcaksam temızlıkde duruyoo kacgundr dok gıdıp gelyrmm:31:

iyi hadi cnm çok sevindim eeeeeeee bebiş ne zaman ?:emir_bebek::53:

infertilite diye bır bolume yolladılarr canım gıttım ordaya reglın 3 gelmemı soyledı ben ozmanda kan vermıstım daha once temz cıkmıstı:26::26::26: oyanı bıdakı ay bıde o bolume gıdecemm inş ozmana kadar bebk gelırde gerek kalmaz:32:

infertilite diye bır bolume yolladılarr canım gıttım ordaya reglın 3 gelmemı soyledı ben ozmanda kan vermıstım daha once temz cıkmıstı:26::26::26: oyanı bıdakı ay bıde o bolume gıdecemm inş ozmana kadar bebk gelırde gerek kalmaz:32:

anladım cnm hadi inşallah bu ay hayırlısıyla hamiş kalırsında gerek kalmaz gitmene :49::nazar:

canım infertilite (kısırlık )bölümüne bebek isteyen çiftler gönderilir hormon ve vajinal muayene ile başlanır bu tedavilere HADİ BAKALIM HAYILIUĞURLU VEEEEEEEEEE BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞ SEN REGL BEKLERKEN KISMETİNDE BEBİŞŞŞ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

VAYYYYYYYYYYYYYYYYY çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Günaydınnnnn güzel hatunlar nasılsınız? :21::34::34:

nasılsın sultanımmmm görüşemiyoruzz...

günaydın kızlar ben hala mersindeyim gezmekten fırsatım olmuyor pek girmeye hepinizi öpüyorum kocamannnnn:54::54::54::54::54::54::54:
yeşilimmm nerelrdesin die seni merak ediyordummm .....nasılsın gezmelerdesin ohhh güselgüsel gezin bakalım paşayla....

ohh gez bakalım kuzum iyi tatiller:16::16::16::16::16::16:

kızlar doktor geldım sonuclarım temiz cıktı:16::16::16: kan ıdrar ultrasyon sadece ıdrar ıcın ılac yazdıı cok sık tufek haneye gıdıyom:17::17::17::17:
yani bi sorunum yokmus acep neden hamıs kalamıyorum:25::25:

maşallahh bi sorun çıkmaması çok iyi ama eşinede baktır mutlaka cnmm ....inşallah gerek kalmadan gelir bebişin ....bende 25.de reglimi bekliyorum 3.günü gidicem dr.a ..bakalım bana neler dicekkkkgerçi direk tedawiye başlatır beni kesin bakalım hayırlısıı:31:

kızlarrr nerelerdesiniz yahuuuuuu

yavrim adetimin 4.günündeyim bitti gibi bişiy hattaa :1: kocişde diyo tamda zamanında oldun adeti diyee 3 gündür evdeydi adam hevesi kursağında kaldı adamın gezide yapmayıs heralde anteptede utanıyom ben gene dokandırmam kendime ah yazık yaa 10 gün naapcak herüfüm :60::60: ablamlarda(görümcem) falan kaldımmı olur anca o iş :1: neysem ben kaçtım kızlar hoşçakalın özleyin benii :20::20::16::16::1::3::3:

olsun canım sağlık olsun sana iyi tatiller iyi gezmeler belkim bebğin bu gezmelerde gelmeye karar verir

Kızlaar ben geldim çok yoruldum bugün resmen zorla muayene oldum ya dok git diyo çok küçük sün bekle ben de dedim 1 sene yi geçti bi bakın dedim zorla ya sinir şey ona kaldı sanki idrar kan verdim yarın ultrasymma girece m sonuçlar yarın çıkacak bi bölüme yollayacak mis inter tam hatırlamıyorum

belkide doktor haklıdır çok erken die düşünmüştür 6 aylık evliydin dimi çok yeni olmuodur die bişi yoktur yani tedavi iiçin erkenmimiş sen takma kafana içinden nasıl geliosa öle yaptırrr

Merhaba hanımlar beni merak etmeyin diye gireyimde size bi veda edeyim dedim yarın kocişimle baş başa turla ürgüpe gideceğiz ay çok heyecanlıyım 6da yola çıkıcakmışız nasıl uyuycam heyecandan bilmiyom vallaa :52::52::16: neysem cumada ordan antepe geçip 1 haftada orda kalcez belkim ordada gezebiliriz kocişim anacığının dizinin dibinden ayrılabilirse tabiii :60::60: ordanda çankırıya geçip bi 5 gün falanda orda kalırız dönüştede 1 gece ankarada kalıp geliriz sanırım şimdilik planımız bu antepten şimdilik çok ümitli olamasamda tatilimiz güzel geçcek gibi görünüyo bakalım :16: dönüştede belkim günü birlik aspendosa gidebilirmişiz turla :16::52::52: ay ne güzel yaa hep böle izinli olsa keşke kocişim :46::52: bu arada dün akşama misafirim vardı ondan giremedim arkidişler bidahada uzun bi zaman giremeyeceğim kaynanamlarda net yok bilgisayarda yok :14::14: belkim kaynımgilden falan girebilirsem arada durumumdan haberdar etmeye çalışcam sizi hanımlar ciddiyim bak özleyin len beniiii :20::20: ben özliycem siziii :14::14::14: neyse hadi ben kaçtım hanımlar kocişimle biraz tv izleyip yatcaz sabahın köründe 5te falan uyancaz uy :26::26: neyse değer nasılsa ay içim kıpıy kıpıy ilk defa eşimle böyle bikaç günlüğüne geziye gidiyoz :52::52: neysem ben kaçtım hoşçakalın kendinize çook iyi bakın çok öpüyorum sizi :21::21: herkese benden selam söyleyin :3::3: ben kaçtııım :10::10::3::3:
ohhh gacıya bakk gwzsin dursun maşallah gez anam gez ama ihmal etmeyin ordada heehe belkim ilham gelirrr bebiş tohumu atılıverir belkide bunu bekliomuşsundur:)

kızlarrr nirdesizzz bakennn benim yolcular gelmedi yahhh bi kaç gün daha geçsin bakalım yine çıkmazsa ultrosona görüncem

belkide doktor haklıdır çok erken die düşünmüştür 6 aylık evliydin dimi çok yeni olmuodur die bişi yoktur yani tedavi iiçin erkenmimiş sen takma kafana içinden nasıl geliosa öle yaptırrr

canım benim ben 2 yıllık evliyim ya ins bu reglm de bebeğim gelirde gerek kalmaz bu arada neden artık kimseler olmuyo burda

Back
X