Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ya elişini yetiştirmeye çalışıyorum onun içinde girmedim 2 gün
ama bugün yeğenlerden, ne nete nede elişine fazla vakit ayırabildim
şimdide bi selam verip devam edecem elişine

birde bugün başak mesaj attı bebeğinin kalp sesini duymuş maşallah:nazar::emir_bebek:
7+1 günlükmüş komşudan nete gircektim ama çok halsizim miğdem rahatsız sanırım giremeyecem diye mesaj attı haberiniz olsun

maşallah başakıma yaaaa :16::16::16: kendi ve bebeği iyi olsunda bizde güzel haberler alıp sevinelim :nazar::nazar::nazar:

ohh gez bakalım kuzum iyi tatiller:16::16::16::16::16::16:

kızlar doktor geldım sonuclarım temiz cıktı:16::16::16: kan ıdrar ultrasyon sadece ıdrar ıcın ılac yazdıı cok sık tufek haneye gıdıyom:17::17::17::17:
yani bi sorunum yokmus acep neden hamıs kalamıyorum:25::25:

sevindim canımgeçmiş olsun sende bişi yoksa kocişinde görünmesi lazım canım :26:

selam:3::3::3: naber cnm?? nolmuş burda kimsecikler yokk:14::14: bende bi bakıp kaçayım dediydim kısa sürdü geçmişi okumak:1:

evet bu ara çok sakin canım sana bişe soracam sende kanda pıhtılaşma sorunumu çıktı
bende test yaptırdım ondan şüphelendiler bu hafta sonuna doğru sonucumu alacağım:18::18::18::18:

evet bu ara çok sakin canım sana bişe soracam sende kanda pıhtılaşma sorunumu çıktı
bende test yaptırdım ondan şüphelendiler bu hafta sonuna doğru sonucumu alacağım:18::18::18::18:

evet cnm bende ilk bebeğimden sonra yapıldı test pıhtılaşmayı öğrendik sonrasında.

napıyorsun canım nasıl bir tedavi uyguluyorlar bende trombofili paneli yaptırdım bekliyorum:18::18::18:

inşallah çıkmaz diyorum cnm... ama çıkarsa zorlu bi süreç seni bekliyo:( ama senin çocuğun var ilkinde nasıl sıkıntı yaşamadın?
ben suanda günlük corasprin kullanıyorum...hamile kalır kalmazda hergün kendime iğne yapıyorum cnm sulandırıcı...9 ay da yapacağım mecbur...

inşallah çıkmaz diyorum cnm... ama çıkarsa zorlu bi süreç seni bekliyo:( ama senin çocuğun var ilkinde nasıl sıkıntı yaşamadın?
ben suanda günlük corasprin kullanıyorum...hamile kalır kalmazda hergün kendime iğne yapıyorum cnm sulandırıcı...9 ay da yapacağım mecbur...

canım bazen ilk çocuktan sonra çıkabiliyormuş yaa :14::14::14:
oğlumun üstüne 3 tane bebeğim gitti en sonuncusunda aspirin içiyordum
tedbir amaçlı doktor aspirini bırakabilirsin dedi arkasına bebeğimin kalbi durdu
3,5 aylıktı ondan sonra iyice şüphelendiler :18::18: canım en azından tedavisi var
yoksa napardık :18::18:

canım bazen ilk çocuktan sonra çıkabiliyormuş yaa :14::14::14:
oğlumun üstüne 3 tane bebeğim gitti en sonuncusunda aspirin içiyordum
tedbir amaçlı doktor aspirini bırakabilirsin dedi arkasına bebeğimin kalbi durdu
3,5 aylıktı ondan sonra iyice şüphelendiler :18::18: canım en azından tedavisi var
yoksa napardık :18::18:

orası öyle cnm en azından tedavisi var bi umut var,ben ilkinden sonra 2 kere daha bebeğimi kaybettim hergün iğne yaptıgım halde... o tedavi işe yarayacakmı bende bilmiyorum ama yinede umutluyum valla.... inş.çıkmaz sende cnm yaaa....

yaaaa yine kimsecikler yokkk:31::31::31::31:
hadi gelin ama iki lafın belini kıralım arkadişlerrr:32::32:

BENGİSUUU CNMMM HAYIRLI YOLCULUKLARRRR İYİ TATİLLERRRR :10::10::10::10::5::5::5:ÖZLETME KENDİNİİ....

Back
X