Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aman onlar bizden daha beter valla benimkide öyle hemen düşer yelkenleri amaaan ne meraklılar cocuga sanki kendileri bakcakk hıh

ya bu ne hormonu ilac filan vermedi mi?
bi araştır kesin bi kürü vardır yaw

ne 3 mart mı yoksa 3 nisan mı son bat?
nasıl birden dengen şaştı böyle ? ama benimde bi dönem öyle olmuştu belki mevsimseldir..
sonra düzelir..

kız en son 3 martta olmuştum sonra aynı ay içerisinde 16 sında oldum şaşırdım bekledim 3 nisanı 7 gün geçti idrar test yaptım evde silik çizgi çıktı 10 gün oldu doktora kan idrar verdim negatif çıktı dr günün geçmemişki senin dedi kanda mı çıktı bilmiom nese söledm 16 sında böle böle oldum ama çok az biz onuda adet sayıyos dedi sağlık ocağı dr ama bu öle işte 22 sinde gel bidaha bakalım dedi 16 sını geçince 3 gündür sevinioz ama olmadııı

kızlar geldim test akşama yapıcam inşallahhh
15 inde olmam lazımdı normal şartlarda hadi 1-2 gün gecikti desem 18 inde mutlaka olmam lazımdı bugün ayın 19 u halen yok ve gelicek gibi de durmuyoooo
karnımda agrı var:31:
akşamı sabırsızlıkla bekliyoruöm

hadisko canım 16 sında bekliyodun sen bak gelmişler.... yanıltmadılar en azından
ben hiç adet olunca üzülmedim bliiyomusun en azında zamanında geldi diye benim hiç gecikmez cünküü
üzülme sakın
en azından ona göre yoluna bakarsın..

inşallah bu sefer olucakkk gelicek bebenn kızzzz inşallah bizide çatlatmada yaptır şu testi

başakçımmmm özlettin kendini yahhh buraya geldinde yazımı okursan eğer bat tarihimi değişirsen sevinirim canım 19 mayıss :16::16::16::16::16::16::54:

ksellll nasılsın canım yeğenim nasılll bakimmm ben kırmıızı kartımı yidim bugün:17::17::17::17::17::45::45::45:

saol canım iyiyimmm çok şükür yeğeninde çok iyi maşallahh. sende kırmızı kart yediğine üzülme canımmm zamanı vardır diyip beklemek lazım. moral bozmak yok. yola devam

başakkkkk :3::3: canım çok merak ettim seni miden nasıl
bebişin pıtpıtları duyulmuş :nazar::nazar::nazar::nazar:
süper bişe buuuuuuuu :16::16::16:

başak bu arada benim hesap doğru çıkmış bak 8. haftanın içindesin :nazar::nazar::nazar:
ee anlat bakem kociş nasıl kaynanatör nasıl annenler nasıl havadisleri yaz geçmişi öyle oku herkes merak ediyor anacım :46:

cunku kac defa cagırdım senı gormeden gıdeceksn gurbet ellere:1::1::1::1: carsaya ınerken haber verde orda grsek barı :60: fatmayı herkez onerıyo ben bı kere 12 cd gttm kafayı yıyecektım yaa boggg 5 kısı bırden aldın bakalım ataturk nasıl artık orada olmasa buyuk doguma gıdecem
kızz geçen gün fatmadan randev ü alıyım didim telefonla taaa haftaya verdii çok doluymş karı.. bende bilgi tıp a gittim valaa:21::21::21:muayenemi oldumm. fatmanın ne ayrıcalığı varsa:19::19::19::19:
halllolur halllolurda bende sevgi yıpranıooo ve yerini nefret alıo soğuyorummm ne dokundurtabiiliorum ne dokunmak istyiorum çok kötü bişi bu aynı evde sooğukluk

tatlım dua edicem senn için inşallahh te zmanda yolune girer hayatın.:16:

kızz geçen gün fatmadan randev ü alıyım didim telefonla taaa haftaya verdii çok doluymş karı.. bende bilgi tıp a gittim valaa:21::21::21:muayenemi oldumm. fatmanın ne ayrıcalığı varsa:19::19::19::19:

tatlım dua edicem senn için inşallahh te zmanda yolune girer hayatın.:16:

saol bebm inşşş kız ben yazdım ama belki geçmişi okurken gözden kaaçr benim bugün tarih oldu bat 19 mayıss hayırlısı bakalım bidahaki ay nereye atıcakkkk

kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiii

yanağnızdann öpem miiiiiiiiii

siz kocanızın koynundaaaaaaaaaa

ben soğuktan ölemm miiiiiiiiiii:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

kızlarrrr internet için gittiğim komşunun kocası yılllıkizne ayrılmış adam evde olduğu için gidemiyorum. yine int. cafeye geldimm

eee anlaın bakalım deişik haberler varmııııııı

hadiye yavrum sancıların ne alemde kız :26::26:

kızz saat 11 e doğru ıslaklık hissettim ama hiç sancım yuktu normalde ilk oluşumda sancıdan yerlee yatardım sabah beridir bulaşıktan mutfaktan çıkaamdım telle herşeyi telledim mutfağı halledim dedim ama hala bitmiooo yağlarla sorunum yok ben hemen aldım için dolaplara dün uzandım çok yordum dün kendimi eşimde acaba yoruldun diemi oldu böle inş düşmüodur felan dedi yok dedim düşme felan sancıdan ölüürm düşerse herhalde dedim sancım yuk belim hafiten ağrıo canımmm

kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiii

yanağnızdann öpem miiiiiiiiii

siz kocanızın koynundaaaaaaaaaa

ben soğuktan ölemm miiiiiiiiiii:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

kızlarrrr internet için gittiğim komşunun kocası yılllıkizne ayrılmış adam evde olduğu için gidemiyorum. yine int. cafeye geldimm

eee anlaın bakalım deişik haberler varmııııııı

Back
X