Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlısı inşallah tatlım teşekkür ederin anlaşılan başka haberimiz yok:26:

yaa sorma annem yaaa benm ist. a gitmeye niyetim yok galiba. burda testlerimi falan yaptırmaya başladm. p. tsi doktora gittim bebişin kalp atışını gördük. ama cihazın sesi çıkmıyordu. ayrıyetten dinlemek için randevu verdi doktor. haftaya ayrıntılı olarak görmeye gidicem inşalahh. midem iyi değil tatlım devamlı ayakta yağsız hafif yiyeceklerle besleniyorum midem kaldırmıyo. sen naslsın sevnncımmmmmm gördüm ki komşu topike transfer olmuşsunnnn:20::20:

:1::1: kız sara ile sohbet ettik sende geldin :63: gelmesen görmezdin :9::9::9: ayy hadi bakalım bizede iyi haberler getir
orda kaldığın sürece testlerin felan ne gerekiyorsa yaptıracan tabiki zamanı geçmemeli kociş özlememişmi kız senii fırtınalara dikkat et bu havada çıkmışsın dışarı :20::20:
bu dönemde yapacak bişe yok canım dua et kusmalar başlamasın yoksa yandın yediğinde kalmaz midede sütü ihmal etme :20::20:

ay biri bizden bahsedioooo iiyizz şeekerim kırmızlara rağmen iyiyizzz sen nassın inşallah:6::6::6:

iyiyim hayatım bende işte dün yoruldum bugün evde dinleneyim dedim dün günüm vardı bende oldu bitti artık günlerim sondu seneye allah nasip ederse başlıycaz.kıs benimde gelcek kırmızılar hissediyom hafif kasıklarım ağrıyo bu ayda boşşşşşşşşşşşş batım 21 nisan basakkkkkkkkk ekle tatlım benide :43::43:

dimii anacım oh oluo hıh kıçımın kenarı önce evine sahip çık karına beşlki yarın beben olur bebene ne saçma işlerle uğraşıon kendinden soğutuon beni dimi hemde benim gibi sugar karıya yapılırmı buuu bunun bedeli büyükkk bacımmm hamilelşik şüphesi diee ilişkiye girmedik bide küslük girdi araya 2 haftadır bizimki kuduruo hazır şimdi bahanesi varken gitsin sürtüklerinee

:60: allah seni kahretmesin emii :60: :9::9::9::9::9::33::33:

iyiyim hayatım bende işte dün yoruldum bugün evde dinleneyim dedim dün günüm vardı bende oldu bitti artık günlerim sondu seneye allah nasip ederse başlıycaz.kıs benimde gelcek kırmızılar hissediyom hafif kasıklarım ağrıyo bu ayda boşşşşşşşşşşşş batım 21 nisan basakkkkkkkkk ekle tatlım benide :43::43:

canım sen tüpleri ne yaptın gittinmi doktora tekrar :26::26:

selam çakma sexy hatunummmm:21::21::21: seni görmek iyi oldu. bende kaç gündür gelemiyordum şimdik geldimmmm..nasıl gidiyor çalşmalar bat kaççç

sen çakma sexy seni hadi senin sexyliğin kalmadı sen artık hamişsin karnın büyücek ama ben aynıyım tatlım:33::21:batım 21 nisan cnm :50::27:

sen çakma sexy seni hadi senin sexyliğin kalmadı sen artık hamişsin karnın büyücek ama ben aynıyım tatlım:33::21:batım 21 nisan cnm :50::27:

valla hürremcim resmini gördüm ben hiçte çakma değilsin fıstık gibim hatunsun maşallah :nazar::nazar:
kıskandığından demiştir o şimdi göbüşü kocaman olacak ya orası burası çatlayacak patlayacak :9::9::9:
ayyy şimdi bunları okuyunca saçımı başımı yolar valla haa :4::4::18::18:

:60: allah seni kahretmesin emii :60: :9::9::9::9::9::33::33:

ne gülüon kızz benim gibi hatunnu nerde bulucakkkmışşşş hem ben hem başkası yok öleee aff yok affetmek allaha mahsus ama bendeki bitürlü yanına gitmemi engellio grur galiba bunun adı oğlum olursa adını gurur koyım ben eşime hatırlatsın yaptıklarını:)ahahaha:9::9::9::9:

başakcım topiciniz çok güzelmiş canım...ilk sayfada yazdıklarınızı okudum kardelen için yazdığın mesajı okuyunca kendi hamileliğimi eşime haber verişim geldi...çok duygulandım yaaaaaaaa...:nazar::5::5::5::5::5:

kıslarrrrrrrr bana fikir verin akşam için fırında tavuk pilav yapıcam:56: yanına değişik salata istiyorum varsa bildiğiniz yazın yaaaaaaaaa:53:

ne gülüon kızz benim gibi hatunnu nerde bulucakkkmışşşş hem ben hem başkası yok öleee aff yok affetmek allaha mahsus ama bendeki bitürlü yanına gitmemi engellio grur galiba bunun adı oğlum olursa adını gurur koyım ben eşime hatırlatsın yaptıklarını:)ahahaha:9::9::9::9:

:9::9::9: yok yok onur koy sen :9::9: kurban olsun senin gibi hatuna yemekte ne var kız yazın bakem merak ettim :56:

kıslarrrrrrrr bana fikir verin akşam için fırında tavuk pilav yapıcam:56: yanına değişik salata istiyorum varsa bildiğiniz yazın yaaaaaaaaa:53:

canım patates ssalatası yapabilirsin bol yeşillikli o yemeğin yanına çorbada güzel oluyor bide cacık
yoksa hepsi kuru kuru yenmiyor havada kötü bence çorba yap şehriyeli :56:

:1::1: kız sara ile sohbet ettik sende geldin :63: gelmesen görmezdin :9::9::9: ayy hadi bakalım bizede iyi haberler getir
orda kaldığın sürece testlerin felan ne gerekiyorsa yaptıracan tabiki zamanı geçmemeli kociş özlememişmi kız senii fırtınalara dikkat et bu havada çıkmışsın dışarı :20::20:
bu dönemde yapacak bişe yok canım dua et kusmalar başlamasın yoksa yandın yediğinde kalmaz midede sütü ihmal etme :20::20:
bugün sakin hava tatlım sorun yok:34:kocam özledi tabii ama evi yaptırmadan gitmek istemiyorum tatlım yaa. yoksa ben o evde rahat edemem. ben zaten devamlı yatmak istiyorum halsizlik var. canım çok nadir bazı şeyler çekiyor onlarıda annem anında yapıyor bana Allah razı olsun. o eve gidersem kimse benimle bööle ilgilenmez. kendim de kalkıp her istediğimi yapamam rahat değilim çünkü orda . açlıktan ölürüm yanii. eşimin evi yaptırmasını bekliyorum inşallah bitirir biran önce:31::31:

sütü deihmal ediyorum canımm midemi rahatsız etti bi gece ayy içemedeim ondan sonra. yoğurt yiyorum napiyim ya:14:

hahahayyyyttttt sexy lik sadece 90 60 90 ken olmuyo annemmm önemli olan bunu hamişkende başarmak. toktur izin verse ne sexylikler yaparım ama:23::23::23::23::23::23::23:
batın gelmesin inşallah cnmm

Back
X