Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı inşallah tatlım teşekkür ederin anlaşılan başka haberimiz yok:26:
yaa sorma annem yaaa benm ist. a gitmeye niyetim yok galiba. burda testlerimi falan yaptırmaya başladm. p. tsi doktora gittim bebişin kalp atışını gördük. ama cihazın sesi çıkmıyordu. ayrıyetten dinlemek için randevu verdi doktor. haftaya ayrıntılı olarak görmeye gidicem inşalahh. midem iyi değil tatlım devamlı ayakta yağsız hafif yiyeceklerle besleniyorum midem kaldırmıyo. sen naslsın sevnncımmmmmm gördüm ki komşu topike transfer olmuşsunnnn![]()
ay biri bizden bahsedioooo iiyizz şeekerim kırmızlara rağmen iyiyizzz sen nassın inşallah![]()
dimii anacım oh oluo hıh kıçımın kenarı önce evine sahip çık karına beşlki yarın beben olur bebene ne saçma işlerle uğraşıon kendinden soğutuon beni dimi hemde benim gibi sugar karıya yapılırmı buuu bunun bedeli büyükkk bacımmm hamilelşik şüphesi diee ilişkiye girmedik bide küslük girdi araya 2 haftadır bizimki kuduruo hazır şimdi bahanesi varken gitsin sürtüklerinee
iyiyim hayatım bende işte dün yoruldum bugün evde dinleneyim dedim dün günüm vardı bende oldu bitti artık günlerim sondu seneye allah nasip ederse başlıycaz.kıs benimde gelcek kırmızılar hissediyom hafif kasıklarım ağrıyo bu ayda boşşşşşşşşşşşş batım 21 nisan basakkkkkkkkk ekle tatlım benide![]()
selam çakma sexy hatunummmmseni görmek iyi oldu. bende kaç gündür gelemiyordum şimdik geldimmmm..nasıl gidiyor çalşmalar bat kaççç
sen çakma sexy seni hadi senin sexyliğin kalmadı sen artık hamişsin karnın büyücek ama ben aynıyım tatlımbatım 21 nisan cnm
![]()
allah seni kahretmesin emii
![]()
![]()
ne gülüon kızz benim gibi hatunnu nerde bulucakkkmışşşş hem ben hem başkası yok öleee aff yok affetmek allaha mahsus ama bendeki bitürlü yanına gitmemi engellio grur galiba bunun adı oğlum olursa adını gurur koyım ben eşime hatırlatsın yaptıklarını:)ahahaha![]()
canım sen tüpleri ne yaptın gittinmi doktora tekrar :26::26:
kıslarrrrrrrr bana fikir verin akşam için fırında tavuk pilav yapıcamyanına değişik salata istiyorum varsa bildiğiniz yazın yaaaaaaaaa
![]()
canım sen tüpleri ne yaptın gittinmi doktora tekrar :26::26:
yok yok onur koy sen
kurban olsun senin gibi hatuna yemekte ne var kız yazın bakem merak ettim
![]()
bugün sakin hava tatlım sorun yokkız sara ile sohbet ettik sende geldin
gelmesen görmezdin
ayy hadi bakalım bizede iyi haberler getir
orda kaldığın sürece testlerin felan ne gerekiyorsa yaptıracan tabiki zamanı geçmemeli kociş özlememişmi kız senii fırtınalara dikkat et bu havada çıkmışsın dışarı
bu dönemde yapacak bişe yok canım dua et kusmalar başlamasın yoksa yandın yediğinde kalmaz midede sütü ihmal etme![]()
sen çakma sexy seni hadi senin sexyliğin kalmadı sen artık hamişsin karnın büyücek ama ben aynıyım tatlımbatım 21 nisan cnm
![]()
duruyorum tatlım gitmedim bi reglim gelsin ondan sonra gidicem dktr öyle dedi havalanıcaz artık napçan uçalım heyyyyyyyyyyyy![]()
kızz ben pazı sarıcamm daha ben buraya gelene pazının adını bilmiolarmış bi yaptım parmakları eksilmiş baktım ama yanına ne yapam bilmiommmm