Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız o zaman kabloyu yukarı taşıyın ödeyin bacım ne kapattırıyorsunuz şimdi bağlantı ücretiydi şuydu buydu
bu işte bir iş var gibime geldi :20::20::20:

aslında haklısın bağlantı ücreti ödiycez baştan. Bu işte bi iş yok annem ne olsun. Net faturası ödemeye gittiğimde kaynanamın ismini söölemek istemiyom artık

kızlaaar merhaba nasılsınız bende katılıyım mı yaa cok sıkıldım topıc topıc gezıyorum burayı eglencelı buldum :) kocis de yok evde valla napıcam bılemedım:))

oyyyy kıyamammmmmm nasılda içlenmiş yavruucakkkkk, hergün 2 saat inersin aşağı kız sendee

:8: he he inerrr :9::9:

aslında haklısın bağlantı ücreti ödiycez baştan. Bu işte bi iş yok annem ne olsun. Net faturası ödemeye gittiğimde kaynanamın ismini söölemek istemiyom artık

ismini söyleme sende numarayı sölersin dolu iş çıkartmayın atın bir kablo aşağıdan yukarıya :19::19::19:

kızlaaar merhaba nasılsınız bende katılıyım mı yaa cok sıkıldım topıc topıc gezıyorum burayı eglencelı buldum :) kocis de yok evde valla napıcam bılemedım:))

:3::3: hoşgeldin tatlım biz acayip öğlenceli suğar karılarız nerden bildin :26::26::26:

kociş yokmu evde hah tam bizliksin.

Bizimde evde yok koca...sevinçç senin koca evde miydiiiiiiii

verirdim tabii ben paylaşımcı bi hatunum:21:

bekara karı boşamak kolay demişler.

olsa verirmiydim bilmiyorum:26::1:

:9::9::9::9::9:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, duman85+, mood+, berine, basakss+, sara_28+

:3::3::3::3::3::3::3: saraaaa ne haber tatlım bebüşlerimiz nasıllarrrr kızçelerimizzz:16::16::16::17::17:

kızçeler ha ikiz kızlar çok şekey oluylay ya inşallah iyidirler sevinççcim bende daha iyiyim ama başım hala ağrıyo

kociş yokmu evde hah tam bizliksin.

Bizimde evde yok koca...sevinçç senin koca evde miydiiiiiiii

evde canım yarın pazar ya tv ye takıldı film attı izliyor bende fırsatını buldum kaçtım buraya
bugün öyle çok yoruldumki anlatamam :37::37: çarşıya gittim alış veriş eve gel süt gelmiş yoğurt yap sütlaç yap
oğlanın sütünü ayarla akşama kaynanamlar yemeğe gelecekmiş yemek yap :10::10: onları ağırla bulaşıklar felam derken
:37::37::37::37::37::37: bu hale geldim

:19::19: He he verirdin baksana karnındakine bile görümcen göz koymuş :9::9: üstelik bitane
ama ben eminim bırak vermeyi koklatmaya bile kıyamazsın :16::16: Ben öyleydim
bebekime kimse dokunmasın istiyordum :21::21::21:

Ikindin de gelebilirsin :1::1::1::1:

ayy bende çok kıskancımdır muhtemelen bende senin gibi olurum

:8: he he inerrr :9::9:

ismini söyleme sende numarayı sölersin dolu iş çıkartmayın atın bir kablo aşağıdan yukarıya :19::19::19:

:3::3: hoşgeldin tatlım biz acayip öğlenceli suğar karılarız nerden bildin :26::26::26:

sevinç kurcalama şu işi artık kızzz, anla işte başak kendi netini istiyoooo,,belki kaynana gıcıklıgına neti keser filaann arada diye herhaldee:1::1:

:9::9::9::9::9:

kızçeler ha ikiz kızlar çok şekey oluylay ya inşallah iyidirler sevinççcim bende daha iyiyim ama başım hala ağrıyo

canım yoruldunya şimdi stres felanda var ondandır test günün ne zaman :26:

hosbulduk kızlar kociş yok calısıyo calısma saatlerımız de uymuyor :) evde yalnızım bı de karnımda hıssettıgım ama kesınlestıremedıgım bebısımle :1:

:26::26::26: o nasıl oluyoooo hissetmek ama kesinleştirememek :26::26::26::27:

ayy bende çok kıskancımdır muhtemelen bende senin gibi olurum

bebeğin olunca bana hak verirsin hani kediler yavrularının başını bekler ya biri yaklaşacak olursa böle pençelerini çıkarıp hırçınlaşırlar
onlardan beter oluyorsun helede alıp onunla yatacakmış töbe töbe cinayet sebebi bu :9::9::9::9:

canım yoruldunya şimdi stres felanda var ondandır test günün ne zaman :26:

:26::26::26: o nasıl oluyoooo hissetmek ama kesinleştirememek :26::26::26::27:

oooo soyle oluyor hanı boyle hıssedersın ya yanı hamıeymıs gıbı gelır ama test falan yapmamıssındır falan ılk hamılelıgım de de oyle olmustu da ondan dıdım kız amaan anladın ıste :12:

evde canım yarın pazar ya tv ye takıldı film attı izliyor bende fırsatını buldum kaçtım buraya
bugün öyle çok yoruldumki anlatamam :37::37: çarşıya gittim alış veriş eve gel süt gelmiş yoğurt yap sütlaç yap
oğlanın sütünü ayarla akşama kaynanamlar yemeğe gelecekmiş yemek yap :10::10: Onları ağırla bulaşıklar felam derken
:37::37::37::37::37::37: Bu hale geldim

off yaşlanmışın bi günde . Kaynana yakınmı

oooo soyle oluyor hanı boyle hıssedersın ya yanı hamıeymıs gıbı gelır ama test falan yapmamıssındır falan ılk hamılelıgım de de oyle olmustu da ondan dıdım kız amaan anladın ıste :12:

aciiyiiiipppp anladım ne demezsin :37::37::37:
kaç gün geçti bakem belirti varmı belirti :26:

Back
X