Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dogal yolla kalmıstım evlendıkten 1 ay sonra ama korunuyodum hatta kaldıgım ayda hıc adet gormemıstım ımkansız dıyordu bı cok doktor.. benımkıler erkektı

Allahım kimseyi evladıyla sınamasın zor geçitlerden geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin :34:

nazooo hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sende benim gibi çarşı pazar gezenlerdenmisin ohhh iyi yapmışsın hayırlı olsun
insan stres atıyor ben bayılırım alış verişe helede market çarşı pazar ohhhhhhhhhh:21::21::21::21:

h.b canım ben çok gezmem hafta sonu kardeşim izinli onunla gidiyorum anca, yoksa yalnız gezmeyi sevmiyorum önce pazara gittik sonrada biraz dolaştık alışveriş falan yaptık

Allah razı olsun nazommmmmmm inşallahhh yaa. ne aldn kendin

geçen hafta elbise almıştım kocam olacak zat beğenmedi, neymiş basma gibiymiş falanda filanda hiç benim tarzım değilmiş hiç yakışmamış, bende gittim bugün elbiseyi verdim yerinede iki tane tişört bir tanede gömlek aldım... üstünede biraz daha para verdim aklıbaşına gelir heralde gerçi bu iş benim işime yaradı:1: üç tane kıyafetim oldu bir elbise sayesinde:21:

canım böyle durumda çok iyi doktor bulmak önemli kafayı yememize doktorlar sebeb oluyorlar sağolsunlar :50::50:
kürtajı yapan doktorunu neden değiştirdinki :26::26:
Rabbim hakkında hayırlısını versin bizide haberdar et merak ederiz
konuya daldık :26::26:

yok canımm doktorumu degıstırmedım.. ben calısıyordum o gun baya bı kosusturdum falan kanamamda vardı zaten gece bayada gec olmustu esıme haber verdım gece 2 de doktora gıttım benım kendı doktorumun nobetı yokms baska bı doktora gıtmek zorunda kaldım.. bana bır suru ılac verdı zaten kanamam var adam once kanamayı durdurucam 10 gun sonra tekrar baslatıcak bu ılaclar dedı.. ve ben gebelıkten suphelenıyorum dedım ama ne test ne bısey yapmadı ultrasonla baktı sadece kıstı soyledı.. ama ya ben hamıleysem kı bunu doktorumda bılmıyor kanamamı baslatıcak olan ılacı kullandıgımda zarar verecek karısık oldu ya canım k bakma

h.b canım ben çok gezmem hafta sonu kardeşim izinli onunla gidiyorum anca, yoksa yalnız gezmeyi sevmiyorum önce pazara gittik sonrada biraz dolaştık alışveriş falan yaptık

geçen hafta elbise almıştım kocam olacak zat beğenmedi, neymiş basma gibiymiş falanda filanda hiç benim tarzım değilmiş hiç yakışmamış, bende gittim bugün elbiseyi verdim yerinede iki tane tişört bir tanede gömlek aldım... üstünede biraz daha para verdim aklıbaşına gelir heralde gerçi bu iş benim işime yaradı:1: üç tane kıyafetim oldu bir elbise sayesinde:21:

ohh ne güzl olmş güle güle eskit üstünde paralansınnnn

hayırlı olsun canım güle güle giy :34::34:

yok canımm doktorumu degıstırmedım.. ben calısıyordum o gun baya bı kosusturdum falan kanamamda vardı zaten gece bayada gec olmustu esıme haber verdım gece 2 de doktora gıttım benım kendı doktorumun nobetı yokms baska bı doktora gıtmek zorunda kaldım.. bana bır suru ılac verdı zaten kanamam var adam once kanamayı durdurucam 10 gun sonra tekrar baslatıcak bu ılaclar dedı.. ve ben gebelıkten suphelenıyorum dedım ama ne test ne bısey yapmadı ultrasonla baktı sadece kıstı soyledı.. ama ya ben hamıleysem kı bunu doktorumda bılmıyor kanamamı baslatıcak olan ılacı kullandıgımda zarar verecek karısık oldu ya canım k bakma

anladım kullanmasaydın söktürücü ilaç felan verdiyse belli olmaz çünkü :26:

sevinç hani hafta hafta gebelik i incelediğimz bi site vardı ya. onu açmak için ne yazcaz

Son düzenleme:
:21::21::21: efet kocam dizinin dibinde ister beni :21::21::21: kız bu arada yazını değiştirmişsin kocişim ve bebişm die :51:

evet yaa bende gördümmm bide yazı stili süper olmuş didim bende gözlük yok okuyamıom heral didim iice inceledim...süper olmuşş...

aysun hoşgeldin canım nasılsın :34::34:

iyiyim sevinçcimmmm sen nasılsınnn? ii kaynatmışsınız yine okuyamadım hepsiniiii 3 sayfam kaldı sanırımm :D:D geveze karılarrrrrrrrrrrrrrrrrr:33::33::33::33::33:diliniz şişio demi akşama kadar akşam oldumuda ortalıgın tozunu attırıosunuz :9::9::9::9:

evet yaa bende gördümmm bide yazı stili süper olmuş didim bende gözlük yok okuyamıom heral didim iice inceledim...süper olmuşş...

iyiyim sevinçcimmmm sen nasılsınnn? ii kaynatmışsınız yine okuyamadım hepsiniiii 3 sayfam kaldı sanırımm :D:D geveze karılarrrrrrrrrrrrrrrrrr:33::33::33::33::33:diliniz şişio demi akşama kadar akşam oldumuda ortalıgın tozunu attırıosunuz :9::9::9::9:

:8::8::8::8::8::8: aynen öleeee dilleri şişmiş geveze karıların başta başak karısı varya balık baştan kokar misali :9::9::9::9:

sewinncc+, basakss+, nazemir+, berine, duman85+ slm kızlar hepinizeeee nassınız bakemmmm

başak listede kardelen varya ayyy o 37. gebelik haftasında doğumuna az kaldı :16::16::16:
ne heyecanlı yaaaaaaaa:16::16::16::16:

anladım cnm biraz bekle o zaman tabi,hadi hayırlısı...

benim çok uykum geldi kızlar çıkarım belki birazdan eurovizyonda biz çıkacaz birazdan onu bekliyorum,sonra çıkarım ii geceleerr

iyi gecelr canım :54:tatlı rüyalar

sewinncc+, basakss+, nazemir+, berine, duman85+ slm kızlar hepinizeeee nassınız bakemmmm

a.s hoşgeldin seraycım ben sana seray desem aysun adına bi gıcıklığım varda ama senle alakalı değil tabiki

:21::21::21: sağolsun ee çalşmalarımın emeklerimin karşılığı :21::21::21:

:82::82::82::82::82:

ama başoşsuz olmaz demüüü
gebelik sitesine daldı sanırım :126:

bencedeee olmazzz...daldı sanırım dediğin gibi bişi yazmadı daha ...tabi cnmmm madalyalarıda götürdün wallaaa maaşallahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X