Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi gecelr canım :54:tatlı rüyalar

a.s hoşgeldin seraycım ben sana seray desem aysun adına bi gıcıklığım varda ama senle alakalı değil tabiki

tabi canımmm istediğini diyebilirsinnn ;) hiçç önemli değilll...oluyo bazen öle aynı isimde birine gıcıksan kökten gidio o isim...anlıom seni;)

aysun canım kayınbaban nasıl oldu :26::26:

iyi canım bugün de gördük daha iidi...sohbet ettikk...daha ii olacak inşallahhhh :nazar::nazar::nazar:

:21::21::21: sağolsun ee çalşmalarımın emeklerimin karşılığı :21::21::21:

:82::82::82::82::82:

ama başoşsuz olmaz demüüü
gebelik sitesine daldı sanırım :126:

çok zeki bu karı yaaaaaaa valla gebelik sitesindeydim. adamın dedikleri doğru çıkıyo.

bel ağrınız başlıycak dediğinden beri belim ağrıyo. ne zman geçecek diycek acaba

bencedeee olmazzz...daldı sanırım dediğin gibi bişi yazmadı daha ...tabi cnmmm madalyalarıda götürdün wallaaa maaşallahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

evet cnm bir adet gümüş madalya bir adette çakma altın madalyayı götürdü karı. çalışıyo ama girdi gözüme

tabi canımmm istediğini diyebilirsinnn ;) hiçç önemli değilll...oluyo bazen öle aynı isimde birine gıcıksan kökten gidio o isim...anlıom seni;)

iyi canım bugün de gördük daha iidi...sohbet ettikk...daha ii olacak inşallahhhh :nazar::nazar::nazar:

evet eşimin ilk aşkının adı onu bildiğim için gıcıklığım ne alakaysa kadın bana bişeyde yapmadı ama:36:

bencedeee olmazzz...daldı sanırım dediğin gibi bişi yazmadı daha ...tabi cnmmm madalyalarıda götürdün wallaaa maaşallahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

he maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy evet ya haziranda doğuruyo karı. ama beşii bilem almamışlart daha. ben şimdiden alıyım diyom

yok kız daha erken az daha bekle alırsın kaçmıyor ya oda ne rahatmış bu zamana bırakılırmı ben 7 aylık hamileyken hastane çantalarımız bile hazırdı :26::26:

çok zeki bu karı yaaaaaaa valla gebelik sitesindeydim. adamın dedikleri doğru çıkıyo.

bel ağrınız başlıycak dediğinden beri belim ağrıyo. ne zman geçecek diycek acaba

ev işini bıraktığın zaman kendini paralamadığın zaman:20::20::20::20:

evet cnm bir adet gümüş madalya bir adette çakma altın madalyayı götürdü karı. çalışıyo ama girdi gözüme

he wallaa ii çalışıo başakcımmm...sen kaçırma bu elemanı bak...:34:hiçbişei unutmuyoda maaşallahhh ....hadi unutmamayı bırak hatırlarsın ama karışıo walla kim demişti falan oluo insan :35::35::35:

he maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar:

yok kız daha erken az daha bekle alırsın kaçmıyor ya oda ne rahatmış bu zamana bırakılırmı ben 7 aylık hamileyken hastane çantalarımız bile hazırdı :26::26:

ev işini bıraktığın zaman kendini paralamadığın zaman:20::20::20::20:

:46::46::46::42::42::42:

kızlaaaaarr test yapıcaaaammm sımdı :1:

daha yeni aldımya kıyamadım hiç bişey görmemiş gibi:1:

nazo san çok kaka bi huyumu sööliyimi.

bi kıyafeti çok beğeniyorum. alıyorum ve dolaba koyuyorum . bi daha da giymiyorum yüzüne bakmıyorum.

maymuş iştahımı oluyo bu.

bi keresinde kendimi denedim.

bi kıyafet gördüm pahalı bişidi. çok beğendim. bi kaç kez mağazanın önünden geçerken kıyafeti giydim aynaya baktım baktım çıkardım. bi kaç kez bu işlemi yaptıktan sonra. hevesim kaçtı. almak istemedim. o parayı vermekten kurtuldum. çok kötü bi huy bu ama en azından çözmüşüm kendimi . çaremi bulmuşum

nazo san çok kaka bi huyumu sööliyimi.

bi kıyafeti çok beğeniyorum. alıyorum ve dolaba koyuyorum . bi daha da giymiyorum yüzüne bakmıyorum.

maymuş iştahımı oluyo bu.

bi keresinde kendimi denedim.

bi kıyafet gördüm pahalı bişidi. çok beğendim. bi kaç kez mağazanın önünden geçerken kıyafeti giydim aynaya baktım baktım çıkardım. bi kaç kez bu işlemi yaptıktan sonra. hevesim kaçtı. almak istemedim. o parayı vermekten kurtuldum. çok kötü bi huy bu ama en azından çözmüşüm kendimi . çaremi bulmuşum

evet maymuş iştahlı deniyooo
ama işi iyi çözmüşsün kız aferin sana :9::9::9:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, berine+, seray0307+, basakss+, nazemir+

başak koş anam ziyaretçi akınına uğradık :53::52:

he wallaa ii çalışıo başakcımmm...sen kaçırma bu elemanı bak...:34:hiçbişei unutmuyoda maaşallahhh ....hadi unutmamayı bırak hatırlarsın ama karışıo walla kim demişti falan oluo insan :35::35::35:

he yaa deli karı her eve lazım bu ççatlaktan. seviyom ben bööle delileri kız. bizim topikte olduğu için çok şanslıyım

hadi bakalımmmm hayırlısııı;) bol şanssss :34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maaşallah cnmmm maaşallah nazar değmesin sana :21::21::21::21:

daha bata da var ama belkı erken yumurtlamadır yaptım beklıyorum :1: en azından ogrenırım yahuu

Back
X