- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
paralanırsa ne olur
daha yeni aldımya kıyamadım hiç bişey görmemiş gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paralanırsa ne olur
iyi gecelr canımtatlı rüyalar
a.s hoşgeldin seraycım ben sana seray desem aysun adına bi gıcıklığım varda ama senle alakalı değil tabiki
aysun canım kayınbaban nasıl oldu :26::26:
sağolsun ee çalşmalarımın emeklerimin karşılığı
:82::82::82::82::82:
ama başoşsuz olmaz demüüü
gebelik sitesine daldı sanırım :126:
bencedeee olmazzz...daldı sanırım dediğin gibi bişi yazmadı daha ...tabi cnmmm madalyalarıda götürdün wallaaa maaşallahhhhh![]()
tabi canımmm istediğini diyebilirsinnnhiçç önemli değilll...oluyo bazen öle aynı isimde birine gıcıksan kökten gidio o isim...anlıom seni
iyi canım bugün de gördük daha iidi...sohbet ettikk...daha ii olacak inşallahhhh![]()
bencedeee olmazzz...daldı sanırım dediğin gibi bişi yazmadı daha ...tabi cnmmm madalyalarıda götürdün wallaaa maaşallahhhhh![]()
ayy evet ya haziranda doğuruyo karı. ama beşii bilem almamışlart daha. ben şimdiden alıyım diyom
çok zeki bu karı yaaaaaaa valla gebelik sitesindeydim. adamın dedikleri doğru çıkıyo.
bel ağrınız başlıycak dediğinden beri belim ağrıyo. ne zman geçecek diycek acaba
evet cnm bir adet gümüş madalya bir adette çakma altın madalyayı götürdü karı. çalışıyo ama girdi gözüme
he maşallahh
yok kız daha erken az daha bekle alırsın kaçmıyor ya oda ne rahatmış bu zamana bırakılırmı ben 7 aylık hamileyken hastane çantalarımız bile hazırdı :26::26:
ev işini bıraktığın zaman kendini paralamadığın zaman![]()
evet cnm bir adet gümüş madalya bir adette çakma altın madalyayı götürdü karı. çalışıyo ama girdi gözüme
evet eşimin ilk aşkının adı onu bildiğim için gıcıklığım ne alakaysa kadın bana bişeyde yapmadı ama![]()
he wallaa ii çalışıo başakcımmm...sen kaçırma bu elemanı bak...hiçbişei unutmuyoda maaşallahhh ....hadi unutmamayı bırak hatırlarsın ama karışıo walla kim demişti falan oluo insan
![]()
evet eşimin ilk aşkının adı onu bildiğim için gıcıklığım ne alakaysa kadın bana bişeyde yapmadı ama![]()
kızlaaaaarr test yapıcaaaammm sımdı![]()
daha yeni aldımya kıyamadım hiç bişey görmemiş gibi![]()
nazo san çok kaka bi huyumu sööliyimi.
bi kıyafeti çok beğeniyorum. alıyorum ve dolaba koyuyorum . bi daha da giymiyorum yüzüne bakmıyorum.
maymuş iştahımı oluyo bu.
bi keresinde kendimi denedim.
bi kıyafet gördüm pahalı bişidi. çok beğendim. bi kaç kez mağazanın önünden geçerken kıyafeti giydim aynaya baktım baktım çıkardım. bi kaç kez bu işlemi yaptıktan sonra. hevesim kaçtı. almak istemedim. o parayı vermekten kurtuldum. çok kötü bi huy bu ama en azından çözmüşüm kendimi . çaremi bulmuşum
he wallaa ii çalışıo başakcımmm...sen kaçırma bu elemanı bak...hiçbişei unutmuyoda maaşallahhh ....hadi unutmamayı bırak hatırlarsın ama karışıo walla kim demişti falan oluo insan
![]()
hadi bakalımmmm hayırlısıııbol şanssss
maaşallah cnmmm maaşallah nazar değmesin sana
![]()