Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim:93::93::93:
o huy bendede var beğenip alırım eve gelincede yada bir süre sonra hoşuma gitmez ama değişterememde zaman geçtiği için dolapta durur hiç giymediğim hatta etiketini bile çıkarmadığım gömlek var kaç senedir durur dolapta satsan satılmıyo atsan atılmıyo giyecek birini bulsam verecemde oda yok...
bende sevmiyorum bu huyumu ikizler burcunun özelliğini taşıyorum çok kararsız biriyim
şeeeyyyyy burdaa iki tane cızgı var bırı bıraz bellı olmuyo ama :s silik cıkmıs ısıgıda tuttum test bozuk degılbırı bana neler oldugunu anlatabılır mıııı
alla alla niyeki kızzz hiç bilmiyodum:26::26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/ burdan bak canım
o
o parfüm şişen varya kaybolsunnnnnnnnnnnnn![]()
şeeeyyyyy burdaa iki tane cızgı var bırı bıraz bellı olmuyo ama :s silik cıkmıs ısıgıda tuttum test bozuk degılbırı bana neler oldugunu anlatabılır mıııı
ikizler kızları fena olur derler ama:100:
hoşbuduk beyaaavalla ben kararsızlık özelliğini almışım nerden aldıysam ne gıcık bi huy
hojgeldin beya
söledi cnm birazdan sonuç açıklanmaya başlayacak hiç umutlu diilim ama belki ilk 3 e filan gireriz... meraktan uyuyamadımhoşgeldinnnn söledimi türkiye şarkıyı?
yok canım yaaa oluruna bıraktımmo smileyini sevsinler hoşgeldin sana bi soru sordum cevap gelmedi çalışmalar tam gazmı
karşılıklı bacılarım hemşolarım arkadişlerim
o parfüm şişen varya kaybolsunnnnnnnnnnnnn![]()
başak 1. sıraya çıkmışız![]()
dün akşam bir konuyu okurken yazmışlardı biride ne gereksiz birşey ne gerek var kaç kişi yazmaya diye yazmış hatta yanlış bilmiyorsam cezasıda var yazmış
bir başkasıda evet ben bu yüzden ceza aldım yazmış bende dün akşam okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum ve bende yapıyodum sık sık ama artık yapmam heralde
anlamadımmmm ki nerde yazıo nasıl anlaşılıooo çokda dikkatli bakamadımm![]()
kına yakarsın o zaman kaybolursa pis kokarım
anlamadımmmm ki nerde yazıo nasıl anlaşılıooo çokda dikkatli bakamadımm![]()
:78::95:
ne fenalığımızı gördüysennnnnnnnnn
kızzzzzz hamile olduğun halde tek çizgi çıkarsa bozuk oluyomuş. çift çizgide bozuk olmuyomuş![]()
hadi koşa koşa bi kan verde gel o zaman :))şeeeyyyyy burdaa iki tane cızgı var bırı bıraz bellı olmuyo ama :s silik cıkmıs ısıgıda tuttum test bozuk degılbırı bana neler oldugunu anlatabılır mıııı
en başından mı anlatayım???nerden çıktın karı sen
ben senin yerinde olsam bu saatte bir hastanenin acil servisinde kan veriyor olurdum
açıklayıcı oldumu![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/ burdan bak canım
ikizler kızları fena olur derler ama:100:
anamm bılmıyoduuumm...netcem ben kociş yok ki evde hastaneye nasıl gıdıceemm.. korkarım ıstanbul sokaklarında yalnız gıtmeye.. anaaamm bana bısıler oluyooo1:
hadi koşa koşa bi kan verde gel o zaman :))
en başından mı anlatayım???
ayyyy sevinçcimmm kesinlikle bende suan aynısını yapardım,,,, 2.çizgiyi gördüğümde ilk işim kocişe yalvarmak oluyooo hadi gideliiim diyeee![]()
:18::18: yapmayalım barimeeee
canım aşağılara doğru in topiclerin ismi yokmu sıra sıra orda ilk sıradayız bak
terbiyesiz karııııııııııı bakıyorumda kapris tavan yapmış![]()