Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o huy bendede var beğenip alırım eve gelincede yada bir süre sonra hoşuma gitmez ama değişterememde zaman geçtiği için dolapta durur hiç giymediğim hatta etiketini bile çıkarmadığım gömlek var kaç senedir durur dolapta satsan satılmıyo atsan atılmıyo giyecek birini bulsam verecemde oda yok...
bende sevmiyorum bu huyumu ikizler burcunun özelliğini taşıyorum çok kararsız biriyim

ikizler kızları fena olur derler ama:100:

şeeeyyyyy burdaa iki tane cızgı var bırı bıraz bellı olmuyo ama :s silik cıkmıs ısıgıda tuttum test bozuk degıl :1: bırı bana neler oldugunu anlatabılır mıııı

:53::53::53::53::53::53::53::53:
ben senin yerinde olsam bu saatte bir hastanenin acil servisinde kan veriyor olurdum
açıklayıcı oldumu :51::32:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

alla alla niyeki kızzz hiç bilmiyodum:26::26::26:

dün akşam bir konuyu okurken yazmışlardı biride ne gereksiz birşey ne gerek var kaç kişi yazmaya diye yazmış hatta yanlış bilmiyorsam cezasıda var yazmış
bir başkasıda evet ben bu yüzden ceza aldım yazmış bende dün akşam okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum ve bende yapıyodum sık sık ama artık yapmam heralde

şeeeyyyyy burdaa iki tane cızgı var bırı bıraz bellı olmuyo ama :s silik cıkmıs ısıgıda tuttum test bozuk degıl :1: bırı bana neler oldugunu anlatabılır mıııı

kızzzzzz hamile olduğun halde tek çizgi çıkarsa bozuk oluyomuş. çift çizgide bozuk olmuyomuş:52::52::52:

valla ben kararsızlık özelliğini almışım nerden aldıysam ne gıcık bi huy

hojgeldin beya
hoşbuduk beyaaa
hoşgeldinnnn söledimi türkiye şarkıyı?
söledi cnm birazdan sonuç açıklanmaya başlayacak hiç umutlu diilim ama belki ilk 3 e filan gireriz... meraktan uyuyamadım :((

o smileyini sevsinler hoşgeldin sana bi soru sordum cevap gelmedi çalışmalar tam gazmı :23::23:

:42::42::42::42: karşılıklı bacılarım hemşolarım arkadişlerim :54::54:

o parfüm şişen varya kaybolsunnnnnnnnnnnnn:12::12:
yok canım yaaa oluruna bıraktımm

dün akşam bir konuyu okurken yazmışlardı biride ne gereksiz birşey ne gerek var kaç kişi yazmaya diye yazmış hatta yanlış bilmiyorsam cezasıda var yazmış
bir başkasıda evet ben bu yüzden ceza aldım yazmış bende dün akşam okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum ve bende yapıyodum sık sık ama artık yapmam heralde

:18::18: yapmayalım barimeeee

anlamadımmmm ki nerde yazıo nasıl anlaşılıooo çokda dikkatli bakamadımm :17::17::17:

canım aşağılara doğru in topiclerin ismi yokmu sıra sıra orda ilk sıradayız bak :51:

kına yakarsın o zaman kaybolursa pis kokarım

terbiyesiz karııııııııııı bakıyorumda kapris tavan yapmış :110:

Son düzenleme:
kızzzzzz hamile olduğun halde tek çizgi çıkarsa bozuk oluyomuş. çift çizgide bozuk olmuyomuş:52::52::52:

anamm bılmıyoduuumm...netcem ben kociş yok ki evde hastaneye nasıl gıdıceemm.. korkarım ıstanbul sokaklarında yalnız gıtmeye.. anaaamm bana bısıler oluyooo :1:1:

hadi koşa koşa bi kan verde gel o zaman :))

nerden çıktın karı sen
en başından mı anlatayım???

:53::53::53::53::53::53::53::53:
ben senin yerinde olsam bu saatte bir hastanenin acil servisinde kan veriyor olurdum
açıklayıcı oldumu :51::32:

ayyyy sevinçcimmm kesinlikle bende suan aynısını yapardım,,,, 2.çizgiyi gördüğümde ilk işim kocişe yalvarmak oluyooo hadi gideliiim diyeee:1:

baktım sağol aydınlattığın için

ikizler kızları fena olur derler ama:100:

benim ne fenalığımı gördün azıcık inatcıyımdır haksızlığa tahammül edemem önceden çekinirdim sesim çıkmazdı ama şimdi çekimserlik biraz gitti usul usulda olsa hakkımı savunurum sonracığıma işte şidilik bukadar ben fenamıyım şimdi söyle:27:

hadi koşa koşa bi kan verde gel o zaman :))

en başından mı anlatayım???

ayyyy sevinçcimmm kesinlikle bende suan aynısını yapardım,,,, 2.çizgiyi gördüğümde ilk işim kocişe yalvarmak oluyooo hadi gideliiim diyeee:1:

:32::32::32::32: hee bende
geçende bende de olduydu yaaa cumartesi atladım arabaya soluğu hastanede aldım kociş işten gelene kadaaaar kim beklicek dediydim

:18::18: yapmayalım barimeeee

canım aşağılara doğru in topiclerin ismi yokmu sıra sıra orda ilk sıradayız bak :51:

terbiyesiz karııııııııııı bakıyorumda kapris tavan yapmış :110:

okiii tam tahmin ettiğim gibimişşş...
:54::54::54:

vuyma bana vuyma vuyma başakcımmm :9::9::9::9:kıs ne bilem 1 falan yazıodur sandım yoksa bende öle düşündüm...bide neye göre sıralıo bilmiomda ondanda emin olamadım...ama en başta gördüm topikimiziiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy don sallama sütyen sallaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::87::87::87::87::87::87::87::87:

Back
X