Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazocumm korkuyorum biliyomusun ?
doktora gittiğimde kötü şeyler duymaktan korkuyorumm...
olumsuz olabilecek şeylerden korkuyorumm
ilaçların kilo aldırmasından korkuyorumm,,,
offf...
bi yandan hevesliyim,bi taraftan da sıkılıyorum bu konuları düşününce

bence gitmeden kendini kurma doktora bi git bakalım söyleyeceklerini bi öğren, şimdiden kendini üzme
hem ben ne zaman korksam hiç kortuğum gibi olmamıştır inşallah seninde korktuğun gibi olmaz

valla benim en az 15-20 kg filan vermem gerekk yaaa
çok sıkı geçecek galibaaa.....inşallah veririm

verirsin tabiki ben bile verdim az az ve sık sık yedim üstelikte herşey yedim haftada bir börekte yedim haftada birkaç kez dondurmada ama hergün sporumu yaptım yavaş yavaşda olsa verdim

kızlarrrr ben bi çıkıom gelirim sonra öpüldünüzzzzzz:54::54:

tamam canım görüşürüz aslında benimde çııkmam lazım eşim evde bugün azıcık size bakayım dedim

bence gitmeden kendini kurma doktora bi git bakalım söyleyeceklerini bi öğren, şimdiden kendini üzme
hem ben ne zaman korksam hiç kortuğum gibi olmamıştır inşallah seninde korktuğun gibi olmaz

inşallah nazocumm inşllah
ben çok kuruyom zaten ama ne bileyimm işte
keşke benim kocam doktor olaydıı da o tedavi edeydi beniii

inşallah nazocumm inşllah
ben çok kuruyom zaten ama ne bileyimm işte
keşke benim kocam doktor olaydıı da o tedavi edeydi beniii

canım öyle deme kaderimiz neyse onu yaşıyoruz inşallah şu adet düzensizliğini bi tedavi ettirde bak nasıl herşey yoluna girecek

eroşcum ben çıkıyorum çok öpüyorum kendine iyi bak üzme kendini:38:
iyi akşamlar

slm hadişko ve belinay...nasılsınızzz?geçmişe daldınız heraldee....bende çıkcam geri çok uykum var....öpüyom hepiniziiii :54::54:

sewinçcimmmm yazamadım akşam geçmiş olsun canımmmm....kendine çok ii bak...öptümm:54:

kselcimmmm sen yeni geldin sanırımmm sanada slmmmm...nasılsın?çıkcam ama ben okiii;):54:

tüp bebek ya tatlım transferi yapıldı. dööllenmiş embriyolar saranın rahmine kandu.

bi nevi hamiş sayılır. bebeişleri tutunursa tam hamiş olcak:49:
inşallah canım çok sevindim darısı başımıza
ne bilim kız bitanesi vardıda duymasın şimdi 17 yaşındaymış bebek için uğraşıyordu bende sen büyüde gel dedim bana küstü :1::1:
özlemdi dimi kız nasılda deşifre ediom ama...)
ideal yaşlardasın canım ben 24 yaşında hamile kaldım inşallah hade bakalım

kızlar nihayet totomu kaldırdım ve riskli gebelikler uzmanından randevumu aldım taaa 29 hazirana gün verdiler ama olsun
hakkımızda hayırlısı bakalım bana gene Adana yolları görünecek bakalım o ne diyecek nerelere yollicak ve neler olacak
ölmezsek hep beraber görecez ayy heyecanlandım birden :52::52: sonra sabahlar olmasın bakalım bebiş ne zaman gelecek :32::32:
oh ohh inşallah maşallah bana uğramadan dönme maraşa okişmi
Seyhan başkent hastanesi Doç. Dr. Ebru Tarım 29.06.2012 saat :13,30
hade bakalım rastgele :18::18::18::18::18:

begüm resmini gördüm ne güzel hatunmuşsun maşallah :nazar::34:
sen bana hiç güsel karı deme hıh küstüm sanaa
tatlım bende korkuyodum başlarda ama hepsi geçtii alışıyosun hemen hamişliğe.

Senin daha kan değerine bakılmadımı.

Ağrılar bi süre devam eder cnm. Bende iliki test için uğraşıyorum. Devlete yaptırmak istiyorum ama burda yapan devlet yok nasıl bi seyse anlamadım mecbur özelde yaptırcam:31:

ayy gidememdim sevinççççççç:18:hele sor neden gidemedim. Sordun farzediyorum: çarşıda bi işim vardı onu halledeyim sonra sağlık ocağına gideyim dedim. Işimi hallettim çok pis tüfekhanem geldi gidecek yer bulamadım eve geldim. Sağlık ocağı evden daha uzaktı. Bi dahada çıkmadım:17::17:
kız hamilelere izin vardır yola yapaydın hahah allah beni ne yapmasın emiii
geldim kısssssss listeyi güncelledim :32::32:gelmz olsıca batları yazdımmmmm
18 haziran benide ekle
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::8::8::8::8::8:

bende 3 defa çıktım o lanet masaya :25::25::25::25:

hadiye tatlım başak karısı yıldızlarını sarartmış senin :19::19::19:
hee o karıya söleee işim olmasa gelirdim zati hem nkızartsın yoksa bebişi oldunda totosunu kızartırım onun
ohh yakında bende senin yaptıklarını yapcam duşumu alcam gesmelere gitcemmmm:12::12::12:

annem napıyım ya bende çok üzülüyorum bebişime ama ben yapmazsam kim yapıcak. kimse yardım etmiyo.
kaynanam 5 camdan 3ünü sildi. bıraktı. koca evi mis gibi tek başıma yaptım ne hamarat karıymışım:6:

kimsenin bi yaralı parmağıma işemişliği yok:31:

bebişimle ikimiz yaptık hep. ama bebişim doğsun biraz zor severler onu. görümcem hep diyoki: bebk doğsun onu size vermem gece bile beraber yatarız

tabii tabii:35::35::35:bu saatten sonra n.h alırsın onu benden:41::41:

ayy cnm bidaha yaşaytmasın Rabbim kıyamam.

napiyim hadişko hanım kırk yılda bi geliyo diye madalyamı takçaktım.sarardı tabii yıldızları:51::51:

det yaaa sanki ben senin gibi başka topiklerde geziomm fink atıom da gelememişim de yüzüme vuruon hemen burda geceleri bekçilik yapan kimdi konuşşun kızlarrrr görenler lütfennnn kırmızılarımı istiyommm hiç gitmioalrki tühhh
saracım ben hamileliğimin başlarında tam 4 kez şehirler arası yolculuk yaptım. tangır tungur yollardan geçtik hoplaya zıplaya. çok batmalarım oldu sancılarım oldu.

ama çok şükür hiç bişi olmadı. tabiiki senin durumun benden çok farklı ama şunu demek istiyorum

doğacağı varsa o tombişin hiiç bişicikler olmazz. korkma bence. Allah ol dediyse yolculukta yaşadığın çalkalmamı bozucak:20::20::20:

karılar yarın sabah odamızı taşıyoruz Allah izin verirse.

internet kaynanmın üzerine olduğu için kapatırıp evimize tekrar açtırıcaz.

o yüzden bi kaç gün olmayabilirim.

tekrar geldiğimde rahat evimde girerim topike inşallahhhhhhh.

bu bi kaç gün için sizlere talimat veriyorum.

bol bol toplaşın sohbet edin ama fazla sayfa biriktirmeden sohbet edin
:92:

sevinç hatun gelmeyenleri takip et bakalım hangi topikcanlarda geziyolar.

ben gelince bana bildir tez vakitte kellesini vuralım:113::113:
benim kellemide vurursun sennn senden herşey beklerim artık 2ye 1 sin yaa üzerime üzerime gelirsin artıkın
lakin bana yanlış bilgi verirsen veyahut gelmeyen olupta bildirmezsen en tezinden senin kelleni vururum:47::47:
sevincime dokanma benim kellemi vur onun bebişi varrr
başakı başka topikte yakaladımmmmm:47::47: tez kellesi vurulaaaaaaaaa:47:
hahayt ya vallahi tebrik ediom dumancımmm bu kadar olurdu ne derler herkesi kendi gibi bilirmiş insanoğlu cuk oturdu puhahah meğerse başak gezermişşşş bu karının huyuda değişti anacım
bu sayılmazzzzzzzzzzz:19:
det oyun bozan seni
kız başak erenaya bişimi yaptın gitti gidiş o gidiş :26::26::26::26::20::20:
ben düvdüm onu korktu bendennn

slm hadişko ve belinay...nasılsınızzz?geçmişe daldınız heraldee....bende çıkcam geri çok uykum var....öpüyom hepiniziiii :54::54:

sewinçcimmmm yazamadım akşam geçmiş olsun canımmmm....kendine çok ii bak...öptümm:54:

iyim tatlım sen nasılsın evt canım 2 gündr giremedim okuyaamadım 30 sayfadan fazla kaçırmışım yetişemiom hızınıza okumak bir meesele cvp yazmak bi mesele sabah görüşürüzz öpüldünzzzz

Iyi aksamlar kizlar hepinize..nasilsiniz? yazilarinizi takib ediyorum ama yorum yapamiyorum...canim sikiliyor bu aralar, ilaclara basladim, iyice stresse sokuyor beni.sizlerede yazib caninizi sikmam istemedim..sessizligi secdim :((((

umarım herşey yolundadırrrrrrrr
gönlünüz aydın gününüz huzurlu geçsin inaşşallahhhhhhhhhh

Back
X