Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr ben çıkıorummm namazımı kılayımmm sonrada hastaneye gidicezzz...hepinizi öpüyorummm:54::54::54::54::54::54::54::54:...kendinize çok ii bakınnn Allah a emanet olunnnn...:nazar::nazar::nazar::nazar:

TAMAM CNM GÜLE GÜLE GRŞRZ :79::79::79::79:ALLAH KABUL ETSİN .SENDE KENDİNE İYİ BAK.HEPİMİZ ALLAHA EMANETİZ:nazar:

selam kızlar:3::3: nasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk:nazar::nazar: suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...

tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

günaydın saracımmmmm nasılsın canımmm...

iyiyim canım sağol inşallah hamişsindir kırmızılar o yüzden gelmiyodur

Selam saracım hoşgeldin nasılsın tatlım?:3::3::3::3::3:

hoşbulduk canım iyiyim ben sen nasılsın

niye hamiş olduğumu yazmıyon gıııııııııı
ama dur bir keseyin göriyim öyle yaz o zaman ben sana derim gene okkkkkk

Selaam kızlaar nasılsınız bakeeem? kocişim alanyada gelir birazdan tercih yapmaya gittiydi malatya merkezde açık kadro yokmuş yeşilyurtu yazdık bide bi ilçe daha yazdıydı onun dışındada 3 tane cezaevi kadrosu yazmış tırstım biraz yaa zor olur heralde cezaevii :14::14: ay inşallah yeşilyurt çıkar yaa merkeze çok yakıın ora olursa süper oluuur :16::16:
amin seraycım tek olsun benim olsun:emir_bebek:
çok teşekkürler kızlar inşallah çocuksuz son doğum günlerimizdir bir dahaki doğum günümüzde bebeğimizle gireriz yeni yaşımıza
ay amin nazocum inşallah yaa :16::16: bende bu doğum günüme inşallah anne olarak girmeyi başarabiliriiim :16::16::16: hiih 3 ayım var sıkı çalışmam lazım bu ayda gitti büyümemişler artıkın kısmet önümüzdeki iki aya inşallah :16::16:

selam kızlar:3::3: nasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk:nazar::nazar: suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...
amanda dumanım hamişmi kalmışta bizim haberimiz yokmuuuş :53: amanda kerata seniii :1:insan bi söylerdi yaa neysem hayırlı olsun canım yaa çok sevindiiim :21::21: ay darısı bizimde başımıza inşallaaah :16::16:
var canım senin haberin yokmu tüp bebek tedavisine başladım 5 haziran test günüm iki embriyo transfer edildi dua et hürcüm hamişlertin duası kabul olur bebeklerim bana tutunsun
ay inşallah saracım yaa güzel haberlerle gel bizeee :16::16: inşallah senin bebişlerin ikisi birdende tutunmuştuuuur :16::16:

dumancım canım benim çok tebrikler ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
gerçekten çok sevindim hatta meyva yiyordum öyle kalakaldım yazını okuyunca şaşkınlıktan
sabrının ödülünü aldın inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

bende iyiyim cnmmm kırmızıların dün gelmesi lazımdı ama gelmediler daha onları bekliom :9::9::9::9:walla çok geveze bu karılar bende yetişemiommmm...:34:

iyiyim cnmmmm uyu sen kuzucummm geç yatma bebişin uyku istio demekkiii ;) :54:

günaydın saracımmmmm nasılsın canımmm...

dumancımmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkk sevindim yaaaa Allah tamamına erdirsin canım benimmmm...bu sefer herşey çok güzel olacakkk...tuğbaemrah ı hatırlıomusun oda hamile biliomusun 7 hafta 1 günlük bugün ;) berabersinizz....Allah a emanet ol kuzucummm...öptümmm :54::54::54:

seraycım bırak 9 ay gelmesin neden bekliyorsun

hayırlı olsun bebegınız saglıklı ve hayırlı olsun ınsallah.. rabbım bana ve ısteyen herkese de en kısa surede boyle mutluluk yasatsın ınsaallah
inşallah canımmm.tşk;)
dumancımmmm tebrik ederimmm bebeğimmmm allahım hayırlısıylaaa doğurmanı nasip etsin bana da uğurunuzdan değdirin yaaaa allahımmm ikinizede sağlık sıhhat versin ama sana bişi sölimmi böle çok heycanlı olmadı git bakim şimdi test yap gelll heycanlandır biziiii :))))bidaha hamiş kaldında lütfen bizimle paylaş heycanını ben paylaştımda nolduysaa sankim hamişimm
kuzum bende heyecan filan yok sadece korku var vallaa... ama inanabilirsin hamişim teste gerek yok ;)

dumancımmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkk sevindim yaaaa Allah tamamına erdirsin canım benimmmm...bu sefer herşey çok güzel olacakkk...tuğbaemrah ı hatırlıomusun oda hamile biliomusun 7 hafta 1 günlük bugün ;) berabersinizz....Allah a emanet ol kuzucummm...öptümmm :54::54::54:
canım benim çok sağol darısı isteyen herkese olsun inş. tubili biliyorum 1 hafta vardı aramızda inş.beraber doğurcaz:))

dumancımmmmmmmm hayırlı olsunnn nasıl sabrettin hayret walla maşallahh diyelimmm allah tamamına erdirsin gülümmm
valla canım 3 kere hayellerim suya düşünce sabrediyo insan :)) ama iyi dayandım vallaaa:))sağol cnm en kısa zamanda sende hamiş kalırsın inş.

teşekkür ederim cnm 5 haziranda da senden güzel haberler alırız inş.
amanda dumanım hamişmi kalmışta bizim haberimiz yokmuuuş :53: amanda kerata seniii :1:insan bi söylerdi yaa neysem hayırlı olsun canım yaa çok sevindiiim :21::21: ay darısı bizimde başımıza inşallaaah :16::16:
:
kuşum kesinleşsin istedim korktum yine kimyasal olur kalbi atmaz diye korktuydum ondan sölemedim vallaaa...

dumancım canım benim çok tebrikler ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
gerçekten çok sevindim hatta meyva yiyordum öyle kalakaldım yazını okuyunca şaşkınlıktan
sabrın sonu selamettir umarım bu kez selamete erişirim :) sağol canım benim Allah hepimize nasip etsin...

Slm kizlarrr cok uzun zamandir giremiyodumm nasilsinizzz varmi yeni hamislerrrr bu araaaa bende hamisim galiba cuma gunu beta hcgm 91.9cikti pazartesi ise yani dun 439.7 cikti haftaya kese icin gidicem dua edin insallah gorunur cok korkuyorum:18:

iyiyim canım sağol inşallah hamişsindir kırmızılar o yüzden gelmiyodur

hoşbulduk canım iyiyim ben sen nasılsın

inşallah saracımmmm inşallahhhh hayırlıysa gelsin bebişimmm :nazar:

seraycım bırak 9 ay gelmesin neden bekliyorsun

haklısın wallaaa inşallah 9 ay gelmezler gelmezolasıcalarr....:9::9::9::9:

inşallah canımmm.tşk;)
kuzum bende heyecan filan yok sadece korku var vallaa... ama inanabilirsin hamişim teste gerek yok ;)

canım benim çok sağol darısı isteyen herkese olsun inş. tubili biliyorum 1 hafta vardı aramızda inş.beraber doğurcaz:))

valla canım 3 kere hayellerim suya düşünce sabrediyo insan :)) ama iyi dayandım vallaaa:))sağol cnm en kısa zamanda sende hamiş kalırsın inş.

teşekkür ederim cnm 5 haziranda da senden güzel haberler alırız inş.
kuşum kesinleşsin istedim korktum yine kimyasal olur kalbi atmaz diye korktuydum ondan sölemedim vallaaa...

sabrın sonu selamettir umarım bu kez selamete erişirim :) sağol canım benim Allah hepimize nasip etsin...

aminnnnnnn inşallahhhh....he kısss beraber doğuracaksınız...onun topiktede yazdımm haberini gördü bakıcaktı girdiğin diğer topiğe...

Slm kizlarrr cok uzun zamandir giremiyodumm nasilsinizzz varmi yeni hamislerrrr bu araaaa bende hamisim galiba cuma gunu beta hcgm 91.9cikti pazartesi ise yani dun 439.7 cikti haftaya kese icin gidicem dua edin insallah gorunur cok korkuyorum:18:

hayırlı uğurlu olsun cnmmmm Allah tamamına erdirsinnnn....korkma inşallah bebişin seninledir...kalp atışlarınıda duyacaksın inşallahhh :nazar:

Son düzenleme:
Back
X