Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm tşk seninde hayırlı olsunDumancm hayirli ugurlu olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinn
:) konuştuk canım sağolsun çok sevindi...inşallah saracımmmm inşallahhhh hayırlıysa gelsin bebişimmm
haklısın wallaaa inşallah 9 ay gelmezler gelmezolasıcalarr....
aminnnnnnn inşallahhhh....he kısss beraber doğuracaksınız...onun topiktede yazdımm haberini gördü bakıcaktı girdiğin diğer topiğe...
duman haırlı olsun annem ıns saglıkla kucagına alırsın![]()
esımın tarafından dugun oldu olalı hepsı hamıle kaldı cogu kucagına aldı bugunde daha dugunu bır sene olmadı kuzenın esı hamıle okadr uzuldum kı bı ben kaldım herkez sorup duruyo laf sokan sinir oluyorum aglamakk istyorumm![]()
biz düşünmüyoruz daha de canım boşver sen millete neAllahtan hayırlısı ne zamansa o zaman olsun boşver sen üüzlme hiç...
:2::2::2::2: selam kızlar nasılsınız biz aileee boyu nezle olmuşuzzzz:2::2::2::2::2:
nazoo canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara..
başak taşınmışsın gözünaydın canım annende geliyormuş
hade bakalım ilk misafirinide ağırla![]()
başoşum yeni evin hayırlı olsun ooh sonunda kendi evine kuruldun keyfini çıkar iyi yapmışsın toplamadan kaçmakladaaoh olsun o kaynanayaa
![]()
şimdi duydugum daha gecen dıyo dusunmuyoız dıye ben mal gıbı herkeze dusunuyrz tedavıye baslıyacaz dıyrm allahım ya kıskanmadım ama uzuldumm hatta agladım esım tarafı olmasa umrumda degıl ama bu tarafda ben kaldım sımdı hep laff sokacaklarr![]()
Yaa anla halimii biz bide eşyaları alanyadan teeey malatyaya taşıycaaaaz orda 2 sene durcaz ordan doğuyaa ordada 2-3 sene durcaaz ordan hooop batıyaaa off bööyle gezcez iste ordan oraya daha bissürü kezeşyam ıvır zıvırımda çok üstelik işim çook zor anlıycağınız üstelik daha evimizi bilem bulamıycaz gidip evimi kendim beğenemiycem göremiycem birilerine buldurcaz anca off en çok o mesele kurcalıyo zaten kafamı yaa :26::44:
duman haırlı olsun annem ıns saglıkla kucagına alırsın![]()
cnm boşver herşeyi herkesle paylaşmak zorunda diilsin bu seni üzer bak , ayrıca düşündükçe insan daha çokstres oluyo olmuyo
evet cnm :)ana noluyo lan ben geçmişi okurken gözüme takıldı dumoş hamile misinnnnnnnnnn
cnm vaji için araştırıken duymuştum ama pek tutmadım ısınamadım oraya nedense...zaten takmıyrm artık dogru durut yatmıyrm nasılsa tedavı olacaz bakalım ılacmı ıgnemı bısıye baslayacamda canım lina kadın saglık merkezını biliyomusun
sırasıda gelmişkennnn tebrik edim başakcımmmmm güle güle ağız tadıyla bir ömür mutlu sağlıklı bir yuvanız olsun bebişlerinizleee![]()
evet cnm :)
cnm vaji için araştırıken duymuştum ama pek tutmadım ısınamadım oraya nedense...
cnm vaji için araştırıken duymuştum ama pek tutmadım ısınamadım oraya nedense...
ayyy okursun şimdi gelmek üzeresin oraya:)))ay Allah ım çok sevindim yaa nasıl oldu ne zamn oldu adetinmi gecikti ayyyyyyy anlattınmı geçmişte ben bi geçmişe bakıyım geliyim. bu haber bana çok iyi geldi
kııızzzz hoşgeldinnnnahaa yakaladım seni![]()
eşim arkadası solemıs net baktım aklıma takıldı ay nereye gıdecez bı dok bulamadım sen nereye gıdyosun canım
ayyy okursun şimdi gelmek üzeresin oraya:)))
kııızzzz hoşgeldinnnn