Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selamlar nasılsınız bakalım başak hayırlı olsun tekrar

duman şimdi aklıma geldi okurken sen batını vermemiştin benimde aklıma gelmişti birşeylermi var acaba diye:21:

belinay nasılsın canım ve herkese selamlar

slmmm nazocummmm iyiyim ben sen nasılsınn?

başakcımmmm dumanada hamiş smileyi koysanaaaa :49::49::49::49: görmek istedim hemencikkkk :34:

bayındırmı hıc duymadımm ay inş gerek bıle kalmazda bu ay hamıs kalrımm:5::5:

lokman hekıme gıttım bana kis var dedı ilac verdi başlamadım üstüne3 dok gittim yok dedıler kis ya

iyim ablacım sen nasılsın:16::16:
inşallah canım zaten böyle dr dr gezmeye başladınmı bi bakıyosun kendiliğinden olmuş:))

Nazooo seray belişşşşşşşşş sizis eviyom çok mözledim ama banyo yapıcam annem beni bekliyo sonra o giricek. Ilk banyomuzu yapıcaz evde. Siftahı ben yapıcam şofbeni denemiş olcam. Annem misafir ya. Sorun çıkarsa onun başına bişi gelmesin:1: Ben bi şofben siftahı yapım gelirim
beni özlememiş gıcıkk:19::19:

canım valla biliyosun bu 4.cü,hep kalp atışına gelemeden bi sıkıntı oluyodu,yine öyle olur diye çok korktum kesinleşene kadar kimseye demedim... doğal yolla oldu canım..hadi ekle batada gerek yok:1:
sadece anne-baba kardeşler biliyo cnm eşimin tarafı bilmiyo,, uzaktalar akılları kalmasın diye,2 hafta sonra gidince söliycez inş.

kız sen hemen birde yolculuk mu yapacaksın:20::20:

bayındırmı hıc duymadımm ay inş gerek bıle kalmazda bu ay hamıs kalrımm:5::5:

lokman hekıme gıttım bana kis var dedı ilac verdi başlamadım üstüne3 dok gittim yok dedıler kis ya

iyim ablacım sen nasılsın:16::16:

sağol canım bende iyiyim

Nazooo seray belişşşşşşşşş sizis eviyom çok mözledim ama banyo yapıcam annem beni bekliyo sonra o giricek. Ilk banyomuzu yapıcaz evde. Siftahı ben yapıcam şofbeni denemiş olcam. Annem misafir ya. Sorun çıkarsa onun başına bişi gelmesin:1: Ben bi şofben siftahı yapım gelirim

bizde seni özledik canım
hadi sen bıcı bıcını yap sonra görüşürüz
annenede selamlar:42:

ohhhhh siftahın hayırlı olsun canımmmm...şimdiden sıhhatler olsunnnn...öpüldün nanaktan :54::54::54:

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.. seraycım sen nasılsınn ??

hoşbuldum :))

bende iyiyim canımmm...hatırladınmı beni?adanadaydın dimi sende?

ohhhhh siftahın hayırlı olsun canımmmm...şimdiden sıhhatler olsunnnn...öpüldün nanaktan :54::54::54:

bende iyiyim canımmm...hatırladınmı beni?adanadaydın dimi sende?

hatırladım tabi kuzum ewet bende adanadayım..warmı sende gelişmeler:34:

Son düzenleme:
yapcam vallaaa hematolga sorduk o saat başı mola verin bişey olmaz yavaş kullan arabayı dedi, gerçi belli olmaz belkide uçakla giderim ben...bişey olmaz dimi yaaa:18::18:

uçakta sakıncalı diye biliyorum ben ama,,sen birde kadın doğumcuna sor öle hareket et canım..madem kendi arabanızla gidiyorsunuz daha rahat olur o zaman..şartmı ki gitmen kuzum yaa..

yapcam vallaaa hematolga sorduk o saat başı mola verin bişey olmaz yavaş kullan arabayı dedi, gerçi belli olmaz belkide uçakla giderim ben...bişey olmaz dimi yaaa:18::18:

sen yinede doktora sor uçağa binmenin sakıncası varmı diye biz ne desek yalan olur:34:

walla daha yok cnm yaaa ama dündü batım daha olmadım bakalım nasıl bi haber alacam ...beklemedeyimmm...:34:sen naptın sende varmı gelişme...bayağ uzak kaldım ordan...

ay hadi inşaaalllahhh hayırlısı canım..gelmesin kırmızıların..ewet ya bir göründün sonra gelmez oldun ben son kaybımdan sonra şimdilik hiiç düşünmüyorum canım çok korktu gözüm bakalım artık hayırlısı..

uçakta sakıncalı diye biliyorum ben ama,,sen birde kadın doğumcuna sor öle hareket et canım..madem kendi arabanızla gidiyorsunuz daha rahat olur o zaman..şartmı ki gitmen kuzum yaa..
canım yaz tatili için be bileyim başka gidemiycez kafamı dağıtıyorum iyi oluyo orda...
sen yinede doktora sor uçağa binmenin sakıncası varmı diye biz ne desek yalan olur:34:
evet cnm aslında söledim bişey demedi gitmeden ben göreyim öyle karar verelim dedi ama napıcam bilemedim valla...neyse o güne bi gelelim hele:)

Back
X