Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay hadi inşaaalllahhh hayırlısı canım..gelmesin kırmızıların..ewet ya bir göründün sonra gelmez oldun ben son kaybımdan sonra şimdilik hiiç düşünmüyorum canım çok korktu gözüm bakalım artık hayırlısı..

hayırlısı olsun canımmm...inşallah bebişin seni üzmeden sürpriz yapar ve gelirrr...ne zaman oldu kaybın cnmmm...istersen konuşmayabilirizde bu konuyu..hatırlamak istemeyebilirsin...üzmek istemem seni;)

inşallah senden de güzel haberler alırız yakında

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh canımmm...rabbim hepimize o güzel haberleri alıp sağlıklı ve hayırlı evlatlar dünyaya getirmemize yardım etsinn...

canım yaz tatili için be bileyim başka gidemiycez kafamı dağıtıyorum iyi oluyo orda...
evet cnm aslında söledim bişey demedi gitmeden ben göreyim öyle karar verelim dedi ama napıcam bilemedim valla...neyse o güne bi gelelim hele:)

kardeşimin eşide hamileykenyolculuk yapabilirmiyiz diye sormuş doktorda ben hiç bi hastama yolculuk yapabilirsin demem ama kendi arabanızla gidecekseniz olur demiş
ama biz biraz zor bulduğumuz için ve başımızdanda talihsiz olaylar geçtiği için daha pinpirikli oluyoruz sen doktorun ne derse onu yap riske sokma

hayırlısı olsun canımmm...inşallah bebişin seni üzmeden sürpriz yapar ve gelirrr...ne zaman oldu kaybın cnmmm...istersen konuşmayabilirizde bu konuyu..hatırlamak istemeyebilirsin...üzmek istemem seni;)

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh canımmm...rabbim hepimize o güzel haberleri alıp sağlıklı ve hayırlı evlatlar dünyaya getirmemize yardım etsinn...

amiiinnnnnn

slm kıslarr:3:
nbrsnzz

a.s hoşgeldin ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın

kardeşimin eşide hamileykenyolculuk yapabilirmiyiz diye sormuş doktorda ben hiç bi hastama yolculuk yapabilirsin demem ama kendi arabanızla gidecekseniz olur demiş
ama biz biraz zor bulduğumuz için ve başımızdanda talihsiz olaylar geçtiği için daha pinpirikli oluyoruz sen doktorun ne derse onu yap riske sokma

evet canım doğru diyosun zaten gitme derse yapacak bişey yok gitmem,,, herşey bebiş için sonuçta...

kızlar ben çıkarım birazdan uyku bastırdı görüşürüz öpüyorum hepinizi...

kasımın 3 üydü canım.. bilmiyorum hatırlıyomusun ama bu benim 7 inci bebeğimdi o yüzden çok korkuyorum artık..
sizce kim durun dedi...süleymanmı dedi? ben görmedim walla sadece duydummm...gösterirlermi acaba çok meyak ettim yawwwwwww

ewet sülüman..

hadi yaaaaaaaaa du şu reklam bitsinde bakim iice bi....bi muziplik yapacaktır kesinnnnn:34:

orda bitirmeseler bari

evet canım doğru diyosun zaten gitme derse yapacak bişey yok gitmem,,, herşey bebiş için sonuçta...

tamam canım iyi gecelr bende çok öpüyorum:54:

ii geceler canımmmm kendine ve bebişe ii bak Allah a emanet olunnn...öpüldünn :54:

kasımın 3 üydü canım.. bilmiyorum hatırlıyomusun ama bu benim 7 inci bebeğimdi o yüzden çok korkuyorum artık..

ewet sülüman..

hatırlıyorum canımmm...hayırlısı olsun kuzucum...inşallah bidaha yaşamazsın...:nazar::nazar:

ay yaaaaaaaa azcık geriden gösterirlerdi reklamdan sonra göstermediler uyuzlarrrrrrr:47::47::47::47:

ne kadar şom ağızlıyım orada bitirdilerya birde üstelik gelecek haftanın fragmanınıda yayınlamadılar:27:

Back
X