Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110::110::110::110::110::110:
ben dedıkodu yapmadım tamam mııı sen sadece yoksun bana diyosun aksamları gel kendın yoksun sabah gelıyom kımse yok gece gelıyom yok sınır oldum bende:19::19::19::19::19:

hatta hamıssın dıye sana kıyamamıstım bıle:17:
kıysan napçaktın acaba:25::25:

kuzum evimin düzeni yeni yeni oturuyor. bende yeni yeni kı.ımın üstüne oturuyorum:32:

annem var misafirim biliyosun. yarın da babam gelicek. misafirlerimi deyolcu ettikten sonraaaaaaaaaa

keyifte benim kahya daaaaaaaaaaa:62::62::62: bu aralar mazur gör beni:38:
başakcım hayırlı olsun testin inş sonucuda iyi çıkar canım. kardelen daha doğurmamış off çok korkuyorum bende ama iyi 38 haftaya gelemek üzere suyu daha vrmış çok iyi inş bende gelebilirim. dün sol kasığıma acayip ağrı girdi korktum eşimde diyoki daha 2 ay var ama korkuyorum.:18:
sağol canım inşallah temiz çıkar evet.

doktora ense kalınlığını sordum normal dedi. inşallah sorun yoktur.

bak içine doğan doğru çıkmış kardeloş doğurmak üzereymiş:9::9:
ya ben yokken laf atıodun gelmio die bide sarartmışsın beni sevincin madalyalarınıda al hıh :)canım haşta olmuşlar

sevince kaynatırım sana daha töbe yok kaynatmm elime düşersin kızım sen)))
benimde kaykeytom var:21:gerçi benimki de bana bi yudum su vermez cazgır o biraz:25:

sen biraas daha sık gel sana 3 değil 5 adet kırmızı yıldız takıyım annemmmm:23::23:
s.a kızlarrrrrrr..... nbrsinizzz:3:
başakcmmm sonucn tmz çıkar inşallhhh
canım çok sağol inşalahhhh
pis dedikoducu iyi bak geçmişe serayla konuşurken yazdım ben allah haıyrlı etsin diye manyak kankaaaaa....
serayla konuşurken araya niye sıkıştırmaya çalışıyon güzel tebriklerini.

insan ayrı bir mesajda özel olarak yazar.senden özel bişiler beklerdim kanka olarak:19:
başakçımm evinin tadını çıkartmaktan bana ilgi göstertmiyosunnn...
evinin yerleşmiş halinin fotolarını ekle de görelim nasıl olmuşşş...
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn kankamm...
sağol canımcım. fotolarını koyucaM AMA salona börülcenin koltuklarını ve halısını koyduk. iğğğğrençç oldu. salona girmek bile istemiyorm. sanki börülcenin evine giriyormuşum gibi hissediyorm. onları tez zamnda çıkartıcam evden. o yüzden evimin resimlerini koyarken biras utanabilirim.

en güzel yerim yatak odam.

bide bebişe düşündüğümüz bi oda var orası da çok güzel çünkü bomboş:1::1:

inşallah bundan sonra evde en güzel keyif nasıl yapılır diye sohbetler yaparız:21::21::21:

Son düzenleme:
canım heralde gitmedi sana özelden yazdıydım benim nette sorunlu
31 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 kızım arkasından 1 düşüğüm var şimdide yeniden hamişimmmmmm
canım bu kadar tatllımmmmmmm bu arada evinin ilk halini bilem ben hiç görmedimm

canım heralde gitmedi sana özelden yazdıydım benim nette sorunlu
31 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 kızım arkasından 1 düşüğüm var şimdide yeniden hamişimmmmmm
canım bu kadar tatllımmmmmmm bu arada evinin ilk halini bilem ben hiç görmedimm

arkadaş olursak görebilirsin cnm. bilgiler için sağol. peki 2. bebiş için olmamasını gerektiren bi sorun var mıydı. yoksa 2. bebeği istedikten bi süre sonra kendiliğinden hamiş mi kaldın

arkadaş olursak görebilirsin cnm. bilgiler için sağol. peki 2. bebiş için olmamasını gerektiren bi sorun var mıydı. yoksa 2. bebeği istedikten bi süre sonra kendiliğinden hamiş mi kaldın

yok yok hiç bir sorun yoktu
kendiliğinden kaldım birazda tarçın bal çörekotunun faydası var diyorum ben
10 gün yapacağıma da yanlışlıkla 12 gün yapmışımmmmm kesin tuttu yani benceeeeeeeee he he

yok yok hiç bir sorun yoktu
kendiliğinden kaldım birazda tarçın bal çörekotunun faydası var diyorum ben
10 gün yapacağıma da yanlışlıkla 12 gün yapmışımmmmm kesin tuttu yani benceeeeeeeee he he

bence de 2 gün çok yapmışın ondan olmuş:1:listeye bööle yazalımda bilgi olsun

canım benim seni eklemiş olmam lazım şu anda arkadaşız biliyorum ben
birde hani hep diyor ya 2. gün başlanır 12. gün bırakılır diye ben onu 2 . gün başlanır 12 gün yapılır bırakılır diyor sanıyom
yaptım bitirdim çok güzel sonra bir topikte birisi demişki 10 gün yapılıyor demi demiş
anaaaa bir hesapladıydım jeton düştü ama iş işten geçti ama çok şükür kaldım hamiş mutlaka etkisi olmuştur diye düşünüyorum tatlımmmmmmmm

canım benim seni eklemiş olmam lazım şu anda arkadaşız biliyorum ben
birde hani hep diyor ya 2. gün başlanır 12. gün bırakılır diye ben onu 2 . gün başlanır 12 gün yapılır bırakılır diyor sanıyom
yaptım bitirdim çok güzel sonra bir topikte birisi demişki 10 gün yapılıyor demi demiş
anaaaa bir hesapladıydım jeton düştü ama iş işten geçti ama çok şükür kaldım hamiş mutlaka etkisi olmuştur diye düşünüyorum tatlımmmmmmmm

tabiiki cnm bişiler sebep oluyor :46: Şifa Allah tandır. :16::16:okuyanlarada bilgi olur hem

tabiiki canım biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Rabbime bırakacaz o ol demeden hiç bişey olmazzzzzzzzzzz

kuzum evimin düzeni yeni yeni oturuyor. bende yeni yeni kı.ımın üstüne oturuyorum:32:

annem var misafirim biliyosun. yarın da babam gelicek. misafirlerimi deyolcu ettikten sonraaaaaaaaaa

benimde kaykeytom var:21:gerçi benimki de bana bi yudum su vermez cazgır o biraz:25:

sen biraas daha sık gel sana 3 değil 5 adet kırmızı yıldız takıyım annemmmm:23::23:

insan ayrı bir mesajda özel olarak yazar.senden özel bişiler beklerdim kanka olarak:19:

sağol canımcım. fotolarını koyucaM AMA salona börülcenin koltuklarını ve halısını koyduk. iğğğğrençç oldu. salona girmek bile istemiyorm. sanki börülcenin evine giriyormuşum gibi hissediyorm. onları tez zamnda çıkartıcam evden. o yüzden evimin resimlerini koyarken biras utanabilirim.

inşallah bundan sonra evde en güzel keyif nasıl yapılır diye sohbetler yaparız:21::21::21:

olsun canım bak evindesin kafan rahat artık biraz rahatlayınca atarsın evden onları da oohhhh!!!!!
niye utanacakasın anlmadımkii buradki herkes durumu biliyo canım benim ben senin olan yerleri merak ediyomm
aynen ev temizlik keyif muhabbetleri var artıkk

tabiiki canım biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Rabbime bırakacaz o ol demeden hiç bişey olmazzzzzzzzzzz

bu arada biz arkadaşız canım baktım çokdan arkadaş olmuşuzzzzzz
canım o zaman profilimden albüme bak
olsun canım bak evindesin kafan rahat artık biraz rahatlayınca atarsın evden onları da oohhhh!!!!!
niye utanacakasın anlmadımkii buradki herkes durumu biliyo canım benim ben senin olan yerleri merak ediyomm
aynen ev temizlik keyif muhabbetleri var artıkk

ya işte yeni evimde iğrenç eşyaları gösterime sununc a evimin güzelliği de belli olmuyo. ben konuyu komşuya da göstermeye deutanırım. boş olsa bu kadar utanmam yani. neyse halıları kaldırdım zati bi ara kocama çingenelik yapıp koltukları da çıkartıcam. sen napıyon işin gücün varmı

ben bi yemek yiyim kıslar öpüldünüzzzzzz . akşam görüşelim ama

TATLIM YENİ EVİNDE BEBİŞİNLE MUTLU GÜNLER SENİ BEKLİYO:) İNŞALLAH SONUÇLARIN HEP İYİ OLUR HEPİMİZİNDE ÖYLE OLSUN İNŞALLAH:49::nazar:

Merhabalar kizlar hepinize..Topiyin sahibi Basakcim seninde evin hayirli bereketli mubarek olsun, insalllah nice guzel gunleri bebeklerinleee esinle gecirirsin..gelelim benim meseleme, yardiminiza fikrinize ihtiyacim var, ben bu ay klomen tedavisi oldum, klomenim dun bitdi, adetin 9cu gunu, 2gun sonar ultrasona girmem lazim bakalim buyumusmu diye, yani adetin 12ci gunu. ama ben 14cu gunu gitmek istiyorum, cunki cunki benim adetin zaten 30-31gunden bi olur, 12ci gun daha cok erken olur yumosun buyumesi icin dimi ? bi kere oyle gitmisdim kucuk cikmisdi, 2gun sonar gitdim buyumuslerdi bayaaa.sizce nasil yapayim?

Back
X