Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazocummm sen gelirdin gelmicenmi yazcaktımkiiii geldiiiiiinnnnnn :9::9::9::9::9::32::32::32::32::32:nasılsın cnmmm

kardeşime gittik anca geldim
hemen yeğenler girmeden ben bakacam dedim yoksa birdaha giremem
iyiyim biraz yoğun geçti bugün şimdide yatakları yapacam ablam yatılı geldi iyi gecelr görüşürüz

kardeşime gittik anca geldim
hemen yeğenler girmeden ben bakacam dedim yoksa birdaha giremem
iyiyim biraz yoğun geçti bugün şimdide yatakları yapacam ablam yatılı geldi iyi gecelr görüşürüz

iyi geceler tatlımmm..Allah a emanet olll...öpüldünnn :54:

belinay kuzummmm hoşgeldinnn nasılsın....ben yatıcammm ama okii...ii geceler tatlımmmm öptümmm :54::54::54:

belinay kuzummmm hoşgeldinnn nasılsın....ben yatıcammm ama okii...ii geceler tatlımmmm öptümmm :54::54::54:

gecmıse bır göz attım geldım annem nasılsın ayy kımse yokm bugun kımse gecelerı gelmıyo artıkk:19::19::19:

bende allah izin verırse oruc tutacam sahura kadar otracamda sohbet edecek kımse yok:31:

sana iyi geceler kuzum:16:

gecmıse bır göz attım geldım annem nasılsın ayy kımse yokm bugun kımse gecelerı gelmıyo artıkk:19::19::19:

bende allah izin verırse oruc tutacam sahura kadar otracamda sohbet edecek kımse yok:31:

sana iyi geceler kuzum:16:

walla bugün kimse yok başakda dediki 11 de gelirimmm ama gelen giden yokkk :19::19::19:Allah kabul etsin cnmmm...eğer uyuyamazsam girerim belki...sen nie oturuonki yat geri kalkk ...zorlanıomusun kalkarken?

walla bugün kimse yok başakda dediki 11 de gelirimmm ama gelen giden yokkk :19::19::19:Allah kabul etsin cnmmm...eğer uyuyamazsam girerim belki...sen nie oturuonki yat geri kalkk ...zorlanıomusun kalkarken?

kalkamıyorum kı canım basın agrıyo kalkınca uykulu uykulu bırseyde yıyem gercı canım hec ıstemıyoo tutup bol bol dua etmek istyorummm rabbım bu mubarek gunlerde dualrımı kabul eylesınn

basakkk yok topık sahıbı yokkııı gelde topıke sahıppp cıkkkkk:19::19::19:

kalkamıyorum kı canım basın agrıyo kalkınca uykulu uykulu bırseyde yıyem gercı canım hec ıstemıyoo tutup bol bol dua etmek istyorummm rabbım bu mubarek gunlerde dualrımı kabul eylesınn

haklısın yaaa zor oluo kalkmak kalksada insan bişe yiyemiooo...ii ye ama su iç bolbol...Allah güç kuvvet versin cnmmm...topik sahibi sözünde durmadı protesto ediom onuuu :kkk::kkk::kkk:

haklısın yaaa zor oluo kalkmak kalksada insan bişe yiyemiooo...ii ye ama su iç bolbol...Allah güç kuvvet versin cnmmm...topik sahibi sözünde durmadı protesto ediom onuuu :kkk::kkk::kkk:

gecen kandılde tutumda aksam ustu zorlanmıstım ramazan gelse alısıyo ınsannn yaa
artık bahanesıde yok kaynana dıye ayrı evı varrrr basakkkk sacını basını yolardım ama hamıssın kıyamam :16::16::16::16:

gecen kandılde tutumda aksam ustu zorlanmıstım ramazan gelse alısıyo ınsannn yaa
artık bahanesıde yok kaynana dıye ayrı evı varrrr basakkkk sacını basını yolardım ama hamıssın kıyamam :16::16::16::16:

evet canımmm ben geçen sene hamileydim ramazanda bu sene Allah büyük bakalımmm...ama nasıl tutarım bilmiommm...bu adana sıcağında....haklısın walla başak rahata kavuştu ama bizi boşladı wallaa...kuzucum ben yatıcamm...Allah kabul etsin orucunu...bu mubarek günlerde ne muradın varsa versin...öptüm ii geceler...

evet canımmm ben geçen sene hamileydim ramazanda bu sene Allah büyük bakalımmm...ama nasıl tutarım bilmiommm...bu adana sıcağında....haklısın walla başak rahata kavuştu ama bizi boşladı wallaa...kuzucum ben yatıcamm...Allah kabul etsin orucunu...bu mubarek günlerde ne muradın varsa versin...öptüm ii geceler...

iyi geceler kuzummm allah rahatlık versinn:16::16::16::16::16::16::16:

saycam tabiiii dün akşam burda olanları saymadım ama....;)

moodcummmm internetten bakim dedimde bişi daha buldum paylaşmak istedim....Forum Pediatri | Çocuk Doktoru | Prof.Dr. | Uzm.Dr. | Pediatri Portalı | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Portalı, Çocuk Doktorları, Psikolog, Beslenme, Gelişme, Sağlık, Gebelik
hamileliğin ilk 6 haftasında etk,ilenmiyormuş bebek dr öle demişti daha doğrusu hamileliğinizi henüz bilmeden kullandığınız ilaçlar demişti nihayetinde en geç 5 haftalıkken öğreniyoruz. birinin yorumuda böle cnmm...banada dr öle demişti...

tşk ederim cnmmmm bi sorun olmaz demekki ..banada ilacı yazan drda öle demişti gerçi hamiş kalıcağım da yok ama umudumuz war işte ...hep 1000 de 1 ihtimalini bekliyorumm....

kızlar menıskusle bılgısı olan varmı dız kapagım cok agryo :( amelıyat olmak ıstemyrm ne yapacam:36:

Son düzenleme:
aminnn huzuzr huzur huzurrrrrrr
halvete girdinmi kız 2 li test ne oldu :26::26:

halvet olmuycak galiba bu gidişle. salı günü yine doktora gittim ama yine halveti sormayı unutmuşum:25::25:

doktordan onay almadıkça koca ikna olmuyo:31:

ikilinin sonucu ne peki bu arada geçmişe hiç bakmıyorsun sanırım :110:
hastayık nezleyik dediydik :110:

ikilinin sonucunu 5haziranda alcam canım.

geçmişe bakıyom tabiijki biliyom . enson başım ağrıyo belkim sonra gelirim demiştin. ama nerdeyse 24 saattir girmeyince merak ettim:55:

beni merak edenler etmeyenler :2::2: yarına düzelirim inşallah :2:
şimdi çıkıyorum canlarım ilaç içip yatacağım :2: hepinizi çok özledim
hadisko :2: gelde nane limon kaynat :110:

hadiş mi kaynatcak:19:ayol o ölsen bi yudum su vermez:ssz:

başakcım ben yatıyorum
gerçi sohbet te edemedik ama ben bu gece acildeydim canım,suyum mu geldi n oldu anlamadım,gelen bişeyler oldu ama
neyse şu an tetikte bekliyorum böyle

son dakika!!!

belinaysu hatun kişinin tkb nin arkasından dedi ve kodu yaptığı tespit edilmiş,

seray hatunun da bu dedikoduya yandaşlık yaptığı tespit edilerek,

yaptıkları aşırı saygısızlıktan ötürü 1 ay susma , 2 ay yazma CEZASINA ÇARPTIRILARAK, 3 ay hapis ve sonunda kellelerinin vurulmasına karar verilmiştir...

ayrıca; seray hatunun aleni şekilde tkb yi protesto ettiği ve bu ayıbı ceasurca tkb ye ve halka duyurduğu gözlemlenmiş olup,

seray hatunun kellesi vurulduktan sonra halka teşhir edilmesine karar verilmiştir... TKB

SAYGILI VE DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGILAR:42:

Son düzenleme:
başakcım ben yatıyorum
gerçi sohbet te edemedik ama ben bu gece acildeydim canım,suyum mu geldi n oldu anlamadım,gelen bişeyler oldu ama
neyse şu an tetikte bekliyorum böyle

aaa hast. Demisin ee suyun geldiyse nasıl doğuma almıyolar. Canım kolayca atlatırsın inşallahhhh

Back
X