Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duman taze hamiş arkadaşım pıhtıdaşım benim nasılsın bulantılar ne alemde kızz![]()
burnum çok iyi çalışıyo maşallah canım 10 metreilerdeki ter kokusunu alabiliyorum midem çok çabuk bulanıyoevede yeni geldik çok yorgunum
sen nasılsın piknik nasıldı bakem??
hamdolsun canım,annemde alçıyla duruyo işte,sen nasılsın??
beydağlıııııııııınasılsın canım annen nasıl olduuu :26::26:
demi canım kocısımde ismini yazdıracam![]()
ayy çok güzelmiş kızzzzz
ayyy canım benimmm ben iyiyim piknik güzel ama yorucuydu temiz hava çarptı valla
sen nerelerdeydin yormasana kendini dinlen canım benim
alışık olmayınca çarpıyo dimi temiz havavalla gezdim durdum canım çok yordum kendimi,stresliyim yarın iş var diye evde duramadım attım kendimi dışarı:18::18: zor bigün bekliyo beni:18::18:
hoşbuldum kuzum..hamdolsun sen nasılsın bakalım gerçi yazmışsın midenin bulandığını bulansın kız bebişin iyi olduğunu gösterir
ay canım benim çok teşekkür ederim RABBİM seninde yüzünü güldürsün sağol..walla sewincc burdada şimdii ezan okunmaya başladı![]()
hoşbuldum kuzum..hamdolsun sen nasılsın bakalım gerçi yazmışsın midenin bulandığını bulansın kız bebişin iyi olduğunu gösterirannnaaammmm beydağlı gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım?????
iyiyim tatlım hep aklımdasın valla sana çok dua ediyorum bak ezan okunuyor şahidim valla
Rabbim seninde yüzünü güldürecek inanıyorum temiz kalpli arkadaşım benim![]()
yazdır yazdır bu ödül ne için doğum günü felanmı yada evlilik yıldönümü![]()
yok canım bi arakadaş aptırmıs hosuma gitti icimden geldı yaotrayım dedım![]()
yok kuzum icimden geldı canım kocama![]()
amin canım sağol,gerçekten bazen çok zorlanıyorum,özellikle mide bulantısı çalışırken mahvediyo beni ama allahtan bu haftada çalışıp yıllık izne ayrılıyorum 2 hafta dinlenicem bol bol...aman canım dikkat et kendine daha yenisin Allah muhafaza ayyy iş var dimiiiüff yaaaaaa
bulantılarlada heç çekilmez uykuda basar adama Allah yardımcın olsun tatlım
evet canım orası öyle ama benim 2.bebiştede çok bulantım vardı bu bulantılar inşallah bebişimin iyi oldugunu gösteriyordur.hoşbuldum kuzum..hamdolsun sen nasılsın bakalım gerçi yazmışsın midenin bulandığını bulansın kız bebişin iyi olduğunu gösterir
ay canım benim çok teşekkür ederim RABBİM seninde yüzünü güldürsün sağol..walla sewincc burdada şimdii ezan okunmaya başladı![]()
çok güzelmiş canım doğum günümü???