Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bunu kim hazırladıysa elegime emegine yüregine saglık vallahi çok hoşuma gitti:9::9::9:allahım tez zamanda evlat nasip etsin işşallah olmayanlara :16::16:bende garip paşa 3 gebelik uyasadı erken dogumdan kaybetti ilk oglumu 20 2 oglumu 18 3 kıızmıda 18 haftalıkken kaybettim bende hep pko var ondan yumurtlama sorunum var hem kan pıhtılaşması var hemde bir hormonum çok çalıştıgından ebbegimi kaybediyorumusum yeni bulundu okadar araştırmalara 1 haziranda bebek çalışmalarına başlıcaz allah nasip ederse günde 4 ilaç içiyorum bebege hazırlık için diyetede girdim kilo vermemde süper gidiyo bu arada doktor ban bir ilaç verdi pko oldugundan o ilacı kullan hem kilo vermene yardımcı olucek hemde yumurtlaman çogalacak dedi :52::52::52:dedigide oldu karnımı tok tutyo çok emek verdin rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın işşalah herkeze iyi akşamlar kızlar:3::3::3:

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
listeyide başak karısı hazırladı şimdi hamiş ya pek yüz vermiyor bize
bide kaynanadan kurtuldu evde balayı yapıyor :9::9:

bak ne güzel hediyenide bulmuş oldun,;) doğumgününe ne aldın canım??

kız belinay doğru sen presedde kullandın dimi anacım inşallah kızzz dua edicem sanada inşallah tedaviye gerek bile kalmadan hamiş kalırsın kuzucummm
sen zaten topiciimizin bebekisin küçük hamişimiz olursun inşallahhhh:16::16:

kaçaklar sizi yakaladım :9::9:bende diyorum bunların ışıkları yanıyo ne yapıyıosunuz burda bensiz kız buranın bensiz tadımı çıkar:9::9::9:iyi akşamlar beydaglı diyet süper maşşallah eksileri gördüm bugün yaşasın yavrylarıma az kaldı kavuşmama:52::52::52:

bunu kim hazırladıysa elegime emegine yüregine saglık vallahi çok hoşuma gitti:9::9::9:allahım tez zamanda evlat nasip etsin işşallah olmayanlara :16::16:bende garip paşa 3 gebelik uyasadı erken dogumdan kaybetti ilk oglumu 20 2 oglumu 18 3 kıızmıda 18 haftalıkken kaybettim bende hep pko var ondan yumurtlama sorunum var hem kan pıhtılaşması var hemde bir hormonum çok çalıştıgından ebbegimi kaybediyorumusum yeni bulundu okadar araştırmalara 1 haziranda bebek çalışmalarına başlıcaz allah nasip ederse günde 4 ilaç içiyorum bebege hazırlık için diyetede girdim kilo vermemde süper gidiyo bu arada doktor ban bir ilaç verdi pko oldugundan o ilacı kullan hem kilo vermene yardımcı olucek hemde yumurtlaman çogalacak dedi :52::52::52:dedigide oldu karnımı tok tutyo çok emek verdin rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın işşalah herkeze iyi akşamlar kızlar:3::3::3:

kız erkene mi aldınız çalışmaları çok sewindim walla ben eylülde biliyodum:))

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
listeyide başak karısı hazırladı şimdi hamiş ya pek yüz vermiyor bize
bide kaynanadan kurtuldu evde balayı yapıyor :9::9:

:9::9::9::9::9:ay çok sevindim benide alırmı acebe:17::17:kaç tane topige yazıyorum bunuda eklerim ne olucek yetişebilirmiyim bilmiyomki:52::52::52:gruplara yazmaya :30::30:

kaçaklar sizi yakaladım :9::9:bende diyorum bunların ışıkları yanıyo ne yapıyıosunuz burda bensiz kız buranın bensiz tadımı çıkar:9::9::9:iyi akşamlar beydaglı diyet süper maşşallah eksileri gördüm bugün yaşasın yavrylarıma az kaldı kavuşmama:52::52::52:

kızlar bu paşa yakalayınca fena dövüyo ama bana kıyamaz siz koruyun kendinizi dime paşammmm:16::16: hoşgeldin canımmm seni gördüğüme çoook sevindim...

inşaallah hediye olarak bebeğinde gelir canım:emir_bebek:

inş kuzum inş en büyük hediye evladımız olur:16::16:

kız belinay doğru sen presedde kullandın dimi anacım inşallah kızzz dua edicem sanada inşallah tedaviye gerek bile kalmadan hamiş kalırsın kuzucummm
sen zaten topiciimizin bebekisin küçük hamişimiz olursun inşallahhhh:16::16:

2 .3 defa ıcıme sıktım gerıısı kaygınlastrcı bıgı kullandım korktum kimyasal dıye de bakalım inş vesile olur bacım ya tedavıye falan gerek kalmaz bu dok kucugum dıye gonderecek:15::15::15:

kızlar ben 3 aylık hamileyim ama bu gün çok sancım var :(
canım korkma inş normaldır sancıların dok no yokmu arasan

kız erkene mi aldınız çalışmaları çok sewindim walla ben eylülde biliyodum:))

yok bebem korunuyoruz 75 düşersen hemen başla dedi işşallah azim ediyimde veriyim diyorum hem bilkiyosun hep yatıyorumya eylül en iyisi bebem o ilacı hem kilo için hemde yumurtalarım çogalsın diye veriyo çok rahat çatlarmış birde bakmışsın allah 2 tane vermiş :52::52::52::52:ay tutmayın beni ozaman halayın başını ben çekerim haberiniz olsun :32::32::32:

yok bebem korunuyoruz 75 düşersen hemen başla dedi işşallah azim ediyimde veriyim diyorum hem bilkiyosun hep yatıyorumya eylül en iyisi bebem o ilacı hem kilo için hemde yumurtalarım çogalsın diye veriyo çok rahat çatlarmış birde bakmışsın allah 2 tane vermiş :52::52::52::52:ay tutmayın beni ozaman halayın başını ben çekerim haberiniz olsun :32::32::32:

:64::66::81: hade bakalımmm inşallahhhhhhhhhh

hadi inşaallah kuzum..kız senden iyi kaçak mı olur ben bir kerelik yaptım işte ama seeennnn:9:

ne kadar kaldıki 75 e düşmene..ayy olurmu olur walla ikiz bebişler amaninnn:52::52:

Back
X