Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bende az sonra çıkarım kociş hadeee yatmıyonmu daha diyorrr:9::9::9::9::9::9:
sohbet çok güzeldi katılamayan arkadaşlar çatlasınlarrr:8::8: kendinize çok iyi bakın öpüyorum
Allah rahatlık versin :54::54::54:

mood hoşgeldin geçmişe daldın heralde ama çıkamazsın içinden boşver gel sohbet edelim
zaten eşimin gelme saati yaklaştı heran çıkabilirim

amin canim insallah.sizler neredensiniz bende yeni girdigim icin okuyamadim sayfalari

ben Almanya KÖLN doğumluyum 5 yaşından beri türkiyedeyim
aslen adanalıyım evlendim kahramanmaraşa geldim kociş maraşlı
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sen aslen nerelisin bakem :26:

Son düzenleme:
mood gelmişşşşşşşşşşş
:3::3::3: hoşgeldin canım nasılsınnn

merhaba cnmm hoşbuldummm baya kaynatmışsınızz:16:
negüselll eski günlere geri dönüyor topikk :10:
nasılsın cnmmm ben iyim karnım ağrıyo biraz şişti patlıcam die korkuyorumm :9:
öğlen ewi temizledim akşam yemeğe götürdü kocişim beni sonrada gıcık kaynanaya :47::47::47:uğradık geldik hemen oturuyorum kocişle ...sen neler yaptınn

ayy yoğurdu ewlendikten sonra buraya gelince bende kendim mayalamaya başladım harika oluyordu walla kalıp gibim kes ye resmen ama artık uğraşmıyorum gıcık kaynana koca totolu yapsın işine ne artık o mayalıyo gönderiyo bize onun yaptığını aslında pek yemiyorum ben :47:

merhaba kızlarrr nbrsnzz:3::3::3:

merhaba cnmm hoşbuldummm baya kaynatmışsınızz:16:
negüselll eski günlere geri dönüyor topikk :10:
nasılsın cnmmm ben iyim karnım ağrıyo biraz şişti patlıcam die korkuyorumm :9:
öğlen ewi temizledim akşam yemeğe götürdü kocişim beni sonrada gıcık kaynanaya :47::47::47:uğradık geldik hemen oturuyorum kocişle ...sen neler yaptınn

ayy yoğurdu ewlendikten sonra buraya gelince bende kendim mayalamaya başladım harika oluyordu walla kalıp gibim kes ye resmen ama artık uğraşmıyorum gıcık kaynana koca totolu yapsın işine ne artık o mayalıyo gönderiyo bize onun yaptığını aslında pek yemiyorum ben :47:

merhaba kızlarrr nbrsnzz:3::3::3:

he kız kaynattık bayağı sonuna yetiştin
ellerine sağlık canım ohh iyi yapmışsın
:110: beğenmiyosan sen yap tatlım :12::12:

ben Almanya KÖLN doğumluyum 5 yaşından beri türkiyedeyim
aslen adanalıyım evlendim kahramanmaraşa geldim kociş maraşlı
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sen aslen nerelisin bakem :26:

benimkisi sabah 6,30 da işe gittiği için dayanamıyor yoksam sabaha kadar oturur :9::9:

iyi geceler canım görüşürüz :54:

benimkide sabah erken kalkmasi gerekse bile oturur pc basina 4 lere kadar al papazi ver papazi ::)

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kocacım çağırıyo ben kaçtım öpüyorum hepinizi:54: iyigecelerr...çok sıkıntılarım war biraz kafam dağıldı sağolun...

ii geceler tatlımmmmm kafana tokadan başka bişe takma olurmu ;) güzel bir güne uyanman dileğimleee öptümm:54:

valla bende acıktım sanırım bu saatte yemem zati kilo aldım gibi bu aralar bu düşükler dengemimi bozdu ne
en son düşükten sonra vücut algılayamadı geliba kendini hamile sanıyo :9::9:[/QUOT

bende asiri ac hissediyorum kendimi .ama yanimda su sisem aciktikca suya dayaniyorum :)

aynı ben bende acıktıkça su içiom hemde diet yaparken genelde öle yaparım ama diet falan kalmadı ne zamandır götürüom walla pasta börek yemek Allah ne verdiyse :9::9::9::9::9:

kızlar bende az sonra çıkarım kociş hadeee yatmıyonmu daha diyorrr:9::9::9::9::9::9:
sohbet çok güzeldi katılamayan arkadaşlar çatlasınlarrr:8::8: kendinize çok iyi bakın öpüyorum
Allah rahatlık versin :54::54::54:

çatlasın patlasınnn zati başak topike girince böle :53::53::53::53::53::53::53:olacak kesin tatlı rüyalarrrrr güzel günlerrr öptüm hemsommmm:54:

ii geceler tatlımmmmm kafana tokadan başka bişe takma olurmu ;) güzel bir güne uyanman dileğimleee öptümm:54:

aynı ben bende acıktıkça su içiom hemde diet yaparken genelde öle yaparım ama diet falan kalmadı ne zamandır götürüom walla pasta börek yemek Allah ne verdiyse :9::9::9::9::9:

çatlasın patlasınnn zati başak topike girince böle :53::53::53::53::53::53::53:olacak kesin tatlı rüyalarrrrr güzel günlerrr öptüm hemsommmm:54:

:53::53: he kalakalır

görüşürüz serayım öptüm bye

Back
X