Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ama menü güzelmiş hee hakkını yemeyelim...komşuya pişer sizede düşer hesabı...
:110::110: banami komsuyaaa
ben yayla corbasını bılmıyom keserım onu beceremem :19::19::19: mercımek yapacam benım canım mercımek ıstıyo yanına mantı yapcam mantar yapacam bol kasarlı salata kavun hosafff :21::21::21: buldummm
Bir ara ogretirim kesilmez :110: mercimee yede circir ol :110:
kıslar çakmapolly test yaptımı haberm yok:50:
:99: bisiden haberi yok :99:
beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm:3::3::3::3:

iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz:9:

:63::63: :110:

sende izinden sonra çarpışırsın artık sen sevincin çarpışmasını okumadınmı öldük gülmekten bizi burda bekletip kendi çarpışmaya gitti çimdi geldi hemde jet hızıyla:10::10:becerikli hatun..

hadi ya vallahi kaçırmışım tühh dur didikliyim geçmişi.

okumaya fırsatım olmadı henüz. karının çarpışması da fırt fırt desene:9:

sende izinden sonra çarpışırsın artık sen sevincin çarpışmasını okumadınmı öldük gülmekten bizi burda bekletip kendi çarpışmaya gitti çimdi geldi hemde jet hızıyla:10::10:becerikli hatun..
:60::60::60:
ben çok sewerim yayla çorbasını çokta güzel yaparım hiç kesilmez:21:komşuya döktürmüş yani senin kaynoş kaçta gideceksin??

:110: aramis sabah sabah yardima gel diye :110:
bu sicakta dolmusla gelemem oruc agiz didim :110:
arabada ewde yok didim kaynimlan gidicem :110:
oda 5 te felan cikiyo isten :110:

rahatlamışsın işte ne güzel elmada bağırsak çalıştırır özellikle de aç karnına yendiğinde..kız dün gece ne oldu böyle hepinize muharebe meydan savaşı vardı sanki...bende oyuruyom aşkı memnuyu seyrediyorum sonrada anacığıma gidicem..
canım ne çalıştırma agrıdan öldümmm:5::5:ama içimdeboşaldı tartıda essilerde olurum artık:9::9::9:
ben yayla corbasını bılmıyom keserım onu beceremem :19::19::19: mercımek yapacam benım canım mercımek ıstıyo yanına mantı yapcam mantar yapacam bol kasarlı salata kavun hosafff :21::21::21: buldummm
canım bak sana pratikbir tarif vereyimde yap şimdi 1.5 kaşık un koy tenceyeye içine 3 kaşık yogurt koy iyice çırp onları kıvamını sen ayarla tabe neyse pirinç koyma üstüne naneli yag yak tzu en son inerken atıcen he unutmadan istersen nohut atıyosun çok güzel oluyor:34::34::34:
onundamıı vardııııı...kız karılar dün çarpışmaktan bitap düştüler walla...sen ne yapıyosun göbekli marul..
canım ne yorulma 12.30 ablam aradı kaldırdı :9::9::9:kız dedi daha yatıyomusun he dedim :17::17::17:geceler uzn olunca bu sevinç karısı yokmu o niyetimi bozdu benim ne olucak mikrop karı:9::9::9:
beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm:3::3::3::3:

iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz:9:

12.30 bebem sen ne yapıyosum sıpam ne alemlerde:6::6::6:

keske cırcır olsam :21::21::21: suraklı kabız g:21:eıyorum ben :17::17: esım bana dıyo kı senın toton cok terbıyelı :1::1::1::1::1:

hemıde cok guzel yaparım mercımek corbasınıı :56::56::56:

kız kabız olan totolar terbiyelimi oluyo...ramazanda genelde herkes kabız oluyo kuzum sende paşa gibi aç karnına elma,kayısı falan ye bolda su iç...

kız kabız olan totolar terbiyelimi oluyo...ramazanda genelde herkes kabız oluyo kuzum sende paşa gibi aç karnına elma,kayısı falan ye bolda su iç...

evet terbıyelı oluyo hatta dıyokı zaten bu guzel toto ta sey cıkaz kı dıyo kocam cok gusel ıltıfatlar eder :60:

canım ramazan degıl kısdan berı hep kabız gezıyom yaa :31::31::31::31:

bana sarsın da nasıl olursa olsun:19::19::19:
:110::110: seker yuklemesi ne oldu koca totonu kaldir artik
canım ne çalıştırma agrıdan öldümmm:5::5:ama içimdeboşaldı tartıda essilerde olurum artık:9::9::9:

canım bak sana pratikbir tarif vereyimde yap şimdi 1.5 kaşık un koy tenceyeye içine 3 kaşık yogurt koy iyice çırp onları kıvamını sen ayarla tabe neyse pirinç koyma üstüne naneli yag yak tzu en son inerken atıcen he unutmadan istersen nohut atıyosun çok güzel oluyor:34::34::34:

canım ne yorulma 12.30 ablam aradı kaldırdı :9::9::9:kız dedi daha yatıyomusun he dedim :17::17::17:geceler uzn olunca bu sevinç karısı yokmu o niyetimi bozdu benim ne olucak mikrop karı:9::9::9:

Mikrop sensin utanmadan kapi pencere acik carpismis :110:
kuslardanda utanmamisss :110:
sen niyeti bozmustun adamdan 100 lugude kapmis :110:

:60::60::60:

:110: aramis sabah sabah yardima gel diye :110:
bu sicakta dolmusla gelemem oruc agiz didim :110:
arabada ewde yok didim kaynimlan gidicem :110:
oda 5 te felan cikiyo isten :110:
neyse sabah gitmekten iyidir sen gidene kadar yapmış olur yemekleri..
evet doğru diyosunda günah olurmuki uyunsa. insan yapacak bişi bulamıyo:26:
canım tabiki hani öğleden sonra için geçer uyursun o günah değil ama bilerek zaman geçirmek için uyursan olmaz..

ewet ya kabızlık takilo aldırır...kız daha ne istiyon sevinç başlattı gerisi geldi..

evet terbıyelı oluyo hatta dıyokı zaten bu guzel toto ta sey cıkaz kı dıyo kocam cok gusel ıltıfatlar eder :60:

Suyu cok icccc :20:
ıyyyyyyyy yardıma mı çağırıyo bi deeeeee:120:

:120: ewet hec utanma yok teli acmadim kocami aradim anan cagri atti surem kalmamis sen ara sor didim :110:
yardima cagiriyosa gelemez bu sicakta de dedim :19:
dirdir ederse aksamada gitmem didim :19:

vay canınaa.....kız çok kabızlık iyi değil annem sen hep kuru şeyler mi tüketiyosun yoksa..

Back
X