uyu annem erken kalkmışın gece tee kaçta yattınız![]()
hatırlamıyorum kı :26::26: 3 mü öle bişey di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyu annem erken kalkmışın gece tee kaçta yattınız![]()
erkenden niye kalktın zaman geçmez
kız ama menü güzelmiş hee hakkını yemeyelim...komşuya pişer sizede düşer hesabı...
Bir ara ogretirim kesilmezben yayla corbasını bılmıyom keserım onu becerememmercımek yapacam benım canım mercımek ıstıyo yanına mantı yapcam mantar yapacam bol kasarlı salata kavun hosafff
buldummm
:99: bisiden haberi yok :99:kıslar çakmapolly test yaptımı haberm yok![]()
beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm
iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz![]()
banami komsuyaaa
Bir ara ogretirim kesilmezmercimee yede circir ol
:99: bisiden haberi yok :99:
![]()
![]()
sende izinden sonra çarpışırsın artık sen sevincin çarpışmasını okumadınmı öldük gülmekten bizi burda bekletip kendi çarpışmaya gitti çimdi geldi hemde jet hızıylabecerikli hatun..
banami komsuyaaa
Bir ara ogretirim kesilmezmercimee yede circir ol
![]()
![]()
sende izinden sonra çarpışırsın artık sen sevincin çarpışmasını okumadınmı öldük gülmekten bizi burda bekletip kendi çarpışmaya gitti çimdi geldi hemde jet hızıylabecerikli hatun..
ben çok sewerim yayla çorbasını çokta güzel yaparım hiç kesilmezkomşuya döktürmüş yani senin kaynoş kaçta gideceksin??
kız ben adetliyim ya oruç değilim...hem oruçluda olsam o saate kadar yatamam..orucu uykuyamı tutturacaz..
![]()
![]()
canım ne çalıştırma agrıdan öldümmmrahatlamışsın işte ne güzel elmada bağırsak çalıştırır özellikle de aç karnına yendiğinde..kız dün gece ne oldu böyle hepinize muharebe meydan savaşı vardı sanki...bende oyuruyom aşkı memnuyu seyrediyorum sonrada anacığıma gidicem..
canım bak sana pratikbir tarif vereyimde yap şimdi 1.5 kaşık un koy tenceyeye içine 3 kaşık yogurt koy iyice çırp onları kıvamını sen ayarla tabe neyse pirinç koyma üstüne naneli yag yak tzu en son inerken atıcen he unutmadan istersen nohut atıyosun çok güzel oluyorben yayla corbasını bılmıyom keserım onu becerememmercımek yapacam benım canım mercımek ıstıyo yanına mantı yapcam mantar yapacam bol kasarlı salata kavun hosafff
buldummm
canım ne yorulma 12.30 ablam aradı kaldırdıonundamıı vardııııı...kız karılar dün çarpışmaktan bitap düştüler walla...sen ne yapıyosun göbekli marul..
beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm
iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz![]()
keske cırcır olsamsuraklı kabız g
eıyorum ben
esım bana dıyo kı senın toton cok terbıyelı
hemıde cok guzel yaparım mercımek corbasınıı![]()
hadi ya vallahi kaçırmışım tühh dur didikliyim geçmişi.
okumaya fırsatım olmadı henüz. karının çarpışması da fırt fırt desene![]()
kız kabız olan totolar terbiyelimi oluyo...ramazanda genelde herkes kabız oluyo kuzum sende paşa gibi aç karnına elma,kayısı falan ye bolda su iç...
aramis sabah sabah yardima gel diye
bu sicakta dolmusla gelemem oruc agiz didim![]()
arabada ewde yok didim kaynimlan gidicem
oda 5 te felan cikiyo isten![]()
keske cırcır olsamsuraklı kabız g
eıyorum ben
esım bana dıyo kı senın toton cok terbıyelı
hemıde cok guzel yaparım mercımek corbasınıı![]()
bana sarsın da nasıl olursa olsun![]()
canım ne çalıştırma agrıdan öldümmmama içimdeboşaldı tartıda essilerde olurum artık
canım bak sana pratikbir tarif vereyimde yap şimdi 1.5 kaşık un koy tenceyeye içine 3 kaşık yogurt koy iyice çırp onları kıvamını sen ayarla tabe neyse pirinç koyma üstüne naneli yag yak tzu en son inerken atıcen he unutmadan istersen nohut atıyosun çok güzel oluyor
canım ne yorulma 12.30 ablam aradı kaldırdıkız dedi daha yatıyomusun he dedim
geceler uzn olunca bu sevinç karısı yokmu o niyetimi bozdu benim ne olucak mikrop karı
12.30 bebem sen ne yapıyosum sıpam ne alemlerde![]()
neyse sabah gitmekten iyidir sen gidene kadar yapmış olur yemekleri..
aramis sabah sabah yardima gel diye
bu sicakta dolmusla gelemem oruc agiz didim![]()
arabada ewde yok didim kaynimlan gidicem
oda 5 te felan cikiyo isten![]()
canım tabiki hani öğleden sonra için geçer uyursun o günah değil ama bilerek zaman geçirmek için uyursan olmaz..evet doğru diyosunda günah olurmuki uyunsa. insan yapacak bişi bulamıyo:26:
canım ne çalıştırma agrıdan öldümmmama içimdeboşaldı tartıda essilerde olurum artık
canım bak sana pratikbir tarif vereyimde yap şimdi 1.5 kaşık un koy tenceyeye içine 3 kaşık yogurt koy iyice çırp onları kıvamını sen ayarla tabe neyse pirinç koyma üstüne naneli yag yak tzu en son inerken atıcen he unutmadan istersen nohut atıyosun çok güzel oluyor
canım ne yorulma 12.30 ablam aradı kaldırdıkız dedi daha yatıyomusun he dedim
geceler uzn olunca bu sevinç karısı yokmu o niyetimi bozdu benim ne olucak mikrop karı
Suyu cok iccccevet terbıyelı oluyo hatta dıyokı zaten bu guzel toto ta sey cıkaz kı dıyo kocam cok gusel ıltıfatlar eder![]()
canım ramazan degıl kısdan berı hep kabız gezıyom yaa![]()
ıyyyyyyyy yardıma mı çağırıyo bi deeeeee:120:
evet terbıyelı oluyo hatta dıyokı zaten bu guzel toto ta sey cıkaz kı dıyo kocam cok gusel ıltıfatlar eder![]()
canım ramazan degıl kısdan berı hep kabız gezıyom yaa![]()