Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi ya migrosta dikkat et sende kipada migros kadar bi yer işte süper market
Yok kiz burdaki dot kadar ben gitmiyom cok pahali :19:
evet içtik balkonda çay benimki yine gelmedi daha .. ahh ahh herifimden alıp nikahı kaynoşa kıycam ben : )

hee kiy kocadan cok kaynosu goruyon oda olmasa siyirirdin iyice kafayi:19:

:19:biz boyleyik iste vicdanli karilarik sahura kaldir barii yazik yarina is var
gecende bende kustum sahura kaldirmadim sonra vicdan azabi cektim butun gun
cok buyuk sucu yoksa ilk adimi sen at:38: kocisin iyi adam kiymetini bil buyuk sozu dinle bakiim
:29:

ilk adımı attım yok dedı daha ne deyım benım kayın baba kusunce barısmaz buda ona cekmstı ama ben hıc adım atmadım unuttu o huyu ama yemek ıcıme battı onun yuzunden sahur yapmadan yatacam sahura kaldıramam oruc tutmuyokı

ilk adımı attım yok dedı daha ne deyım benım kayın baba kusunce barısmaz buda ona cekmstı ama ben hıc adım atmadım unuttu o huyu ama yemek ıcıme battı onun yuzunden sahur yapmadan yatacam sahura kaldıramam oruc tutmuyokı

Anladim cnm ufff sinir olurum boyle durumlara yanina uzanip sarilsan:26:

Belos annem ozel degilse nie tartistiniz sakin kaynosgil yuzunden dime
eminim poktan bir sebeptir :20:

kaynoslarla alaksı yok poktan sebep

yemek otrdum sadce su ılacımı ıctım yumurta bıtmıs yan dan aldım 1 tane dedım ona bagrdı neden alıyosun bızım ıhtyacaımızmı var sankı gorende dılendım baya bagırdı sok oldum sana afıyet olsun ben kalkıyom dedım oda kalkdr ozman bend e yemem dedı bende ıkılemenden kalkdırdım bu seferde ıyıce cınlendı bende kalktım yataga gıttım oda geldı o uyuyunca kalktım gerı sofrayı topladım

yemek otrdum sadce su ılacımı ıctım yumurta bıtmıs yan dan aldım 1 tane dedım ona bagrdı neden alıyosun bızım ıhtyacaımızmı var sankı gorende dılendım baya bagırdı sok oldum sana afıyet olsun ben kalkıyom dedım oda kalkdr ozman bend e yemem dedı bende ıkılemenden kalkdırdım bu seferde ıyıce cınlendı bende kalktım yataga gıttım oda geldı o uyuyunca kalktım gerı sofrayı topladım

Aboo harbi poktanmis
canim bazen gerilip geliyorlar ewe
idare etmek lazim benimkiside biraz havladi gelince :1:
belki oda hafta sonu gerildi yada iste yoruldu felan
idare edin birbirinizi:20::20:

sevınc bıde dun ne oldu kaynan herkezı ayagı kaldrımıs bıze ulasamayınca taa kendı koylerınde kı aramsılar dayısı esım aryı sız nerdesınız dıye neymıs gıderken haber vermemısı

evıme falan gelmısler sadece 1 gun yoktum benım aılemı arasalardı nerde oldugumu ogrenırlerdı :19::19:

sevınc bıde dun ne oldu kaynan herkezı ayagı kaldrımıs bıze ulasamayınca taa kendı koylerınde kı aramsılar dayısı esım aryı sız nerdesınız dıye neymıs gıderken haber vermemısı

evıme falan gelmısler sadece 1 gun yoktum benım aılemı arasalardı nerde oldugumu ogrenırlerdı :19::19:

:47: ayyyy en sinir oldugum seyy:19::19: evli barkli adamlar hesapmi versin ufff yaaa
:ssz: ayni bizimkiler bunlar akraba zaar :19::19:

zaten hep saçmasapan şeylerden çıkar sorunlar

Aboo harbi poktanmis
canim bazen gerilip geliyorlar ewe
idare etmek lazim benimkiside biraz havladi gelince :1:
belki oda hafta sonu gerildi yada iste yoruldu felan
idare edin birbirinizi:20::20:

cok sacmaydı soframız zehır olduu ya karsılık bıle vermedım o bagırca kalktım bı markete gıdemıyınmu dıyoo tee neersi 4 kat ınecem yokus ınecem gerı cıkacam bı yumurta ıcın alsam ne olck hafta sonu yoruldu calısamamıs bugun mudur hastamız falan fıstan demsı kabak bana patladı yanı:31::14:

yok kız paşam ne geçmesi adet oldum biteli 2 gün oldu bu neyin nesi diom şimdi...kasiklarim batiodu bide halam gobegimi çekecekti yarın cektirmeden test yapım dedim...böyle ışte....
canım nasip diyeli yarın yap kan testinide bizlere heme dön merak ederiz biz
Kızlar ben geldim. Akşam çok garip bişi oldu. Küçük börülcem aradı kipaya gitmişler abalasıyla bu orda bakınırken yanında bi adam farketmiş adam ayakkabı deniyo gibi yapıp bizim börülcenin elbisesinin altından cep tel.le fotolarını çekiyomuş. Tabi benim aslan börülcem şarlamış adama ver teli. Bakcam fotolarına diye adam paniklemiş börülce kapmış teli elinden adam kaçmış arkasına bakmadan börülce bi bakıyı telin içine adam kipada dolaşıp çaktırmadan kadınların totolarının göğüslerini bacaklarının resimlerini çekiyomuş bizimkininde çekmiş kötü olanları sildik polis çağırmış bizde gittik. Kipadaki güvenlik bunlarmı diye bize bi sürü resim gösterdi meğer daha önce de böyle yakalanan bi sürü adam varmış hemde dr.avukat falan ama bizim adam yoktu fotoların içinde polis karakola götürdü börülceyi ifade aldı şikayetçi olduk ayrıca daha önce yakalayan kadınların hiç biri şikayetçi olmamış. Yani büyük marketlerde dikkat edin röntgencilere
:53::53::53:sapıklara bak sen terbiyesizler ben olsaydım tekme tokat girerdim yeminle zaten sinirliyim şuan :47::47:
Pasa karisi gelmis ne o uyuttunmu herifi :110:
hizmette sinir tanimiyor kari :110:

aman ne hizmeti sorma önce çöp yüüznden kavga ettik sonra şarj yüüznden kendi alıyo takıyopr bir yerlere sonra tereyagı gibi çık üste:43::43:demin balkıona gittim yerde uyuya kalmış kaldırdım hay kaldırmaz olaydım gene kavga etti o ban ben ona bagırdım adam solundan kalkmış bu gün galiba:57::57:şimdide yatak oadsında uyuyor sesi çıkmadıgın agöre demiyorki hanım sen oruyç tuyosun hadı işim zor tutmuyosam tutmuyum birlkte yiyelim yatalım dün akşam kanepede uyuya aklmışım kaıdrdı ilaçları iç ezan okunucak şimdi dedi kanepenin yastıgı boynumdaydı sen boynum tutulmuşmu sana gözümü açtımki saat 8.30 halen pc oyun oynuyo be koca hiçmi canına acımıyosun len:57::57:hadi kendine acımadım banadamı acımıyosun insan tutar kulumdan kaldırır yatırı der hanım gel uy ama nerde iş istedi onada yok dedim hem benle kavga edicek hemde göz kaş yapıcak yok öle dava ben deidim ne zaman isterim canım çeker ozaman hayde uyumaya naş naş:47::47:

boşver sıkma canını bunlar arada olur .. tuz biber dedikleri şey işte..daha dur neler neler bekliyo daha bizi bu günleri hatırladıkça gülücez ilerde bu kadar basit şeylere üzüldük diye

kız snei yumurta yaktı beni çöpler şarj aleti ne oluyo hoşlarınamı gidiyo bizleri kırmak acaba:43::43:

:47: ayyyy en sinir oldugum seyy:19::19: evli barkli adamlar hesapmi versin ufff yaaa
:ssz: ayni bizimkiler bunlar akraba zaar :19::19:

sook oldum:53::53::53: madem ulamadın kı normalde aramazlar benı esım ızın gunu ya cagıracaklardı kesın babam ara evde yoksak sızde degılsek demekkı kendı aılemleyım eve falan gelmısle rguya bızı merak etmısler sankı sehır dısına cıktım nıye haber vereyım en sn babamı aramılsr :47::47::47::47: kesın akraba benım kaynosla senın kaynos kardesmı kı :26::26::27::27:

Back
X