bişey olmaz acıma
sen üzülme kıyamayız
barış sende adamla yazık aç aç yatmasın
uyandırdım kalkmadı ben kustuugumde gıtmem ole olsa sonumuz gelmez busfer yemek olunca kaldrdım uykum var dedı ısrar ettı baktım gerıldık gerı geldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey olmaz acıma
sen üzülme kıyamayız
barış sende adamla yazık aç aç yatmasın
Yok kiz burdaki dot kadar ben gitmiyom cok pahaliiyi ya migrosta dikkat et sende kipada migros kadar bi yer işte süper market
evet içtik balkonda çay benimki yine gelmedi daha .. ahh ahh herifimden alıp nikahı kaynoşa kıycam ben : )
biz boyleyik iste vicdanli karilarik sahura kaldir barii yazik yarina is var
gecende bende kustum sahura kaldirmadim sonra vicdan azabi cektim butun gun
cok buyuk sucu yoksa ilk adimi sen atkocisin iyi adam kiymetini bil buyuk sozu dinle bakiim
![]()
ilk adımı attım yok dedı daha ne deyım benım kayın baba kusunce barısmaz buda ona cekmstı ama ben hıc adım atmadım unuttu o huyu ama yemek ıcıme battı onun yuzunden sahur yapmadan yatacam sahura kaldıramam oruc tutmuyokı
Belos annem ozel degilse nie tartistiniz sakin kaynosgil yuzunden dime
eminim poktan bir sebeptir![]()
Belos annem ozel degilse nie tartistiniz sakin kaynosgil yuzunden dime
eminim poktan bir sebeptir![]()
kaynoslarla alaksı yok poktan sebep
yemek otrdum sadce su ılacımı ıctım yumurta bıtmıs yan dan aldım 1 tane dedım ona bagrdı neden alıyosun bızım ıhtyacaımızmı var sankı gorende dılendım baya bagırdı sok oldum sana afıyet olsun ben kalkıyom dedım oda kalkdr ozman bend e yemem dedı bende ıkılemenden kalkdırdım bu seferde ıyıce cınlendı bende kalktım yataga gıttım oda geldı o uyuyunca kalktım gerı sofrayı topladım
oda sarılır ınat etmez ama ne olur bıda kı kavga hep ben gıtmek zorunda kalırım bu durumdan dolayı gıtmek ıstemıyrum
sevınc bıde dun ne oldu kaynan herkezı ayagı kaldrımıs bıze ulasamayınca taa kendı koylerınde kı aramsılar dayısı esım aryı sız nerdesınız dıye neymıs gıderken haber vermemısı
evıme falan gelmısler sadece 1 gun yoktum benım aılemı arasalardı nerde oldugumu ogrenırlerdı![]()
zaten hep saçmasapan şeylerden çıkar sorunlar
Aboo harbi poktanmis
canim bazen gerilip geliyorlar ewe
idare etmek lazim benimkiside biraz havladi gelince
belki oda hafta sonu gerildi yada iste yoruldu felan
idare edin birbirinizi![]()
canım nasip diyeli yarın yap kan testinide bizlere heme dön merak ederiz bizyok kız paşam ne geçmesi adet oldum biteli 2 gün oldu bu neyin nesi diom şimdi...kasiklarim batiodu bide halam gobegimi çekecekti yarın cektirmeden test yapım dedim...böyle ışte....
Kızlar ben geldim. Akşam çok garip bişi oldu. Küçük börülcem aradı kipaya gitmişler abalasıyla bu orda bakınırken yanında bi adam farketmiş adam ayakkabı deniyo gibi yapıp bizim börülcenin elbisesinin altından cep tel.le fotolarını çekiyomuş. Tabi benim aslan börülcem şarlamış adama ver teli. Bakcam fotolarına diye adam paniklemiş börülce kapmış teli elinden adam kaçmış arkasına bakmadan börülce bi bakıyı telin içine adam kipada dolaşıp çaktırmadan kadınların totolarının göğüslerini bacaklarının resimlerini çekiyomuş bizimkininde çekmiş kötü olanları sildik polis çağırmış bizde gittik. Kipadaki güvenlik bunlarmı diye bize bi sürü resim gösterdi meğer daha önce de böyle yakalanan bi sürü adam varmış hemde dr.avukat falan ama bizim adam yoktu fotoların içinde polis karakola götürdü börülceyi ifade aldı şikayetçi olduk ayrıca daha önce yakalayan kadınların hiç biri şikayetçi olmamış. Yani büyük marketlerde dikkat edin röntgencilere
Pasa karisi gelmis ne o uyuttunmu herifi
hizmette sinir tanimiyor kari![]()
kaynoslarla alaksı yok poktan sebep
yemek otrdum sadce su ılacımı ıctım yumurta bıtmıs yan dan aldım 1 tane dedım ona bagrdı neden alıyosun bızım ıhtyacaımızmı var sankı gorende dılendım baya bagırdı sok oldum sana afıyet olsun ben kalkıyom dedım oda kalkdr ozman bend e yemem dedı bende ıkılemenden kalkdırdım bu seferde ıyıce cınlendı bende kalktım yataga gıttım oda geldı o uyuyunca kalktım gerı sofrayı topladım
ayyyy en sinir oldugum seyy
evli barkli adamlar hesapmi versin ufff yaaa
ayni bizimkiler bunlar akraba zaar
![]()