- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
he heçok seviyorm bebem ya pazarı rahatalıyorum terapi gibibirşey yeşillikleri görünce
allaha havale ettim ben
delü karu vallahi sesim evi inletti okadar güldüm yanehele bir gelmesin çıkarken de dedim 6 evde ol hele gelme akşam sana çarpışma yok dedim 4 gündür yüzümü gören yok varsa yoksa oyunu kız bana nazar deydi he önceden istekliydi şimdi yok dün yemin ediyo vallahi çok yoruluyorum işide kolay deiş ya bugün ev sahibinin eşyaları gelicek eşim mont edicek dedim 50 kagıdını alırım temem dedi
görüşrüz bebem![]()
canım 5 gelicek testi bize söylü
cek işşallah allahım vardır ya![]()
Umudumu yitirmiyom Allah buyukhemde ne hasetler kız geçen bize geldiğinde ayran ikram ettiğim bir bardak vardı bir baktım karı aynı bardağı almışbana suyu onunla verdi..saçımı hangi renge boyatsam ertesi hafta aynı,tek bu değilki börülcede öyle kaynoşta ööfff bunların yüzünden memeleket değişmek istiyom ben..
inşaallah sizde yeni ev alırsınız kuzum bizim almamız için daha çok zaman lazım,alacağımızda meçhul ama hiç belli olmaz dimi..

7 ye girecez cnm yeni arabaya cd calarli teyp almayi dusunuyomcanım benim nice kaç senelere bu arada kaç sene oldubenim mayıs 6 11 girdik hediye aldımı hatırlamıyorum
2 kere evlilik yıldönümü yemegi hazırladım tam oturduk masaya hayde misafır geldi
o günden donrada yapmadım ben
eşim bile diyor aman hanım sakın yemek yapma gene birileri gelir
ne yapmayı düşünüyosun hediye babında
benim aklıma birşey geldi hamile kalırsam eger bir daha gebelik testini süsülücem vericem eline sonra mutlu son aglaşıcaz dertlenicez gene gidermi deyip üzülücem
![]()

nice senelere tatlım sağlıkla,evlatlarınla,kocişinle inşaallah...kız belki sana sürpriz hazırlıyodur erkekler çok ketum oluyolar bu konuda..
saol tatlim yok annem hic anlamaz oyle seylerden