Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he he:1::1:çok seviyorm bebem ya pazarı rahatalıyorum terapi gibibirşey yeşillikleri görünce :9::9:allaha havale ettim ben :47::47:

delü karu vallahi sesim evi inletti okadar güldüm yane:1::1::1:hele bir gelmesin çıkarken de dedim 6 evde ol hele gelme akşam sana çarpışma yok dedim 4 gündür yüzümü gören yok varsa yoksa oyunu kız bana nazar deydi he önceden istekliydi şimdi yok dün yemin ediyo vallahi çok yoruluyorum işide kolay deiş ya bugün ev sahibinin eşyaları gelicek eşim mont edicek dedim 50 kagıdını alırım temem dedi:27::27:

görüşrüz bebem:48::48:

canım 5 gelicek testi bize söylü
cek işşallah allahım vardır ya:43::43:

hemde ne hasetler kız geçen bize geldiğinde ayran ikram ettiğim bir bardak vardı bir baktım karı aynı bardağı almış:53:bana suyu onunla verdi..saçımı hangi renge boyatsam ertesi hafta aynı,tek bu değilki börülcede öyle kaynoşta ööfff bunların yüzünden memeleket değişmek istiyom ben..

inşaallah sizde yeni ev alırsınız kuzum bizim almamız için daha çok zaman lazım,alacağımızda meçhul ama hiç belli olmaz dimi..
Umudumu yitirmiyom Allah buyuk :31:
canım benim nice kaç senelere bu arada kaç sene oldu:1::1:benim mayıs 6 11 girdik hediye aldımı hatırlamıyorum :9::9:2 kere evlilik yıldönümü yemegi hazırladım tam oturduk masaya hayde misafır geldi :53::53:o günden donrada yapmadım ben :27::27:eşim bile diyor aman hanım sakın yemek yapma gene birileri gelir:60::60::60::60:ne yapmayı düşünüyosun hediye babında:29::29:benim aklıma birşey geldi hamile kalırsam eger bir daha gebelik testini süsülücem vericem eline sonra mutlu son aglaşıcaz dertlenicez gene gidermi deyip üzülücem:14::14:
7 ye girecez cnm yeni arabaya cd calarli teyp almayi dusunuyom :31:
nice senelere tatlım sağlıkla,evlatlarınla,kocişinle inşaallah...kız belki sana sürpriz hazırlıyodur erkekler çok ketum oluyolar bu konuda..

saol tatlim yok annem hic anlamaz oyle seylerden :19:

kız sen parayamı döktün bu işi:9::9:ye kız kocanın paralarını helal olsun kuzuma..

:27::27::27::27:yok yavrum ya tam duşumu aldım dikelrimi fırçaladım giyinicektim benimki biraz yaramazlık istedi:17::17:sonra dedim markete gidicem o iş olmadan daha çıkaardı 100 tl verdi bana gidersin dedi oldu sana parayla yaptık şaka babında yane:60::60::60::60:yok 100 tl edicek kadınmıyım kız ben dolar euro luk kadınım :60::60::60::60:

:27::27::27::27:yok yavrum ya tam duşumu aldım dikelrimi fırçaladım giyinicektim benimki biraz yaramazlık istedi:17::17:sonra dedim markete gidicem o iş olmadan daha çıkaardı 100 tl verdi bana gidersin dedi oldu sana parayla yaptık şaka babında yane:60::60::60::60:yok 100 tl edicek kadınmıyım kız ben dolar euro luk kadınım :60::60::60::60:

tabi kız dolarlar eurolar feda sana...tabiki şaka yaptığını biliyom kzum bende şaka yapıyorum zaten:27:

:60::60: hahaha belese olmsz paran varmi diyom
para senin itin olsun diyooo :60: dolarlik kariiii:60:

he bu arada para tutarım elimde geçen 200 tl yaptım eşim kredi ödücekti eksigi vardı canımsın dedi:17::17::17:olan parama oldu ama boşver söz verdi o paraya çeyrek alıcek bana :1::1:bebek için para biriktiriyimd edim kocamdan para çok saklıyom diyte günaha girmiyom degilmi:18::18::18:

şimid bu behçet öldüye hani bugün onu veriyolardıda karısımı zehirledi neler oldu :44::44::44:merak eetim birde ilk kadın neden intaar etti ölüsünü buldular :44::44:

sen tekrarınımı izliyosun...behçeti eczacı varya o zehirleyip öldürdü,kadına aşık olduğu için ama polis karısından şüpheleniyo tabi kaynoşta..intihar eden kadında çocuğunun gerçek annesini öldürdüğü için intihar etti..ve sevim ona şantaj yaptığı içinn..

tabi kız dolarlar eurolar feda sana...tabiki şaka yaptığını biliyom kzum bende şaka yapıyorum zaten:27:

:60::60: hahaha belese olmsz paran varmi diyom
para senin itin olsun diyooo :60: dolarlik kariiii:60:

:60::60::60::60::60::60::60:eltm birsene saçlarını boyatmıştı dediki ban yenge saçlarımı boyattımya benimki çok beyendi sanki başka biriyle evcilik oynadım dedi:53::53::53:geçende eşime dedim saçlarımı boyatıyım dedi boyat dedim gölge yarptırıyım dedim sonra aklım aeltimin yaptırdıgı geldi:28::28::28:yok anam vazgeçtim o renkten dedim nedenki dedi gülmekten adama nedenini söyleyemedim hem banada yakışmaz degilmi söylemek:60::60::60:eltimi kaynımı gördükçe güzelsin geliyo o laf aklıma gelinceben diyorum karamel yaptırıyım kaşkar saçlar siyah gidermi hangi rengi gider acaba:27::27::27::27:

sen tekrarınımı izliyosun...behçeti eczacı varya o zehirleyip öldürdü,kadına aşık olduğu için ama polis karısından şüpheleniyo tabi kaynoşta..intihar eden kadında çocuğunun gerçek annesini öldürdüğü için intihar etti..ve sevim ona şantaj yaptığı içinn..

anladım bebem anlaşılıyo sonra degilmi zehirledigi eczanecinin :24::24:

hımm ok bende götürürüm.böyle tecrübelerini paylaş benimle tatlımm

serayyyyyyyyy hamilemisin canım hadi allah tamamına erdirsin,kan yaptırdınmı???

tatlım adet bittikten sonra çift çizgiyi görmen üstüne görmenden kaynaklanabilir.azmı adet gördünde şüphelenip test yaptın ama iyiki yapmışsın eğer kimyasal değilse hamilesin şimdiden gözün aydın canım.

kızz sen aynaaya bakmıosun snaırım allahım özene bezene yaratmış cnım gözleri güsellll gacı tütütü maşallah kaşı kız kaşı nazarım değmez ama nolru nolmaz heran kıskanabilirim tutun benii :)

ayyy inşallah ama ben bile umutlandım canım benimmmmmmmm hamişsindir umarımmmmmm

günaydın canım biz iyiyiz sne naıslsın bakimm

canım çok tşk ederimmm tarifin için ellerine sağlık

tmm canım ben teşhisi kodum hamişsin ya göbeğin iice çıktı göremez oldun önünü kızımmm güselim işte güselimm hıhhhh

kaynatmaya çalışıoruzz sen napıosun

saol kankam benimmm notlarımı aldımmmm yapçem ben çıkıorum yemeğime koyulım

ohh ohh notlarımı aldım çok harika bişi olcak gibi duruo bi elin nesin var iki elinnn çok şeyii
:56::56::56:

kızlar seray hamilemi ayyy öyleyse çok sewindimmmmm:46::46::46:

Seray hosgeldin cnm kan verdinmi

Kizz seray yazmadan kactimi:26:

yok kisss ne kaçması cenenizin maaşallahi var...oku oku bitiremedim...kanı verdim doktora ben bayag bayag adet oldum dedim yerleşme kanaması olabilir dedi...az olmadı ama dedim olabilir dedi...akşam 5 gibi aricam dr u...

testi neden yaptığıma gelince...kasiklarim batiodu...halam gobegimi çekecekti...dedim bi test yapim...yaptım böle çıktı....umutsuzum ama hayırlısı yinede....

Son düzenleme:
:60::60::60::60::60::60::60:eltm birsene saçlarını boyatmıştı dediki ban yenge saçlarımı boyattımya benimki çok beyendi sanki başka biriyle evcilik oynadım dedi:53::53::53:geçende eşime dedim saçlarımı boyatıyım dedi boyat dedim gölge yarptırıyım dedim sonra aklım aeltimin yaptırdıgı geldi:28::28::28:yok anam vazgeçtim o renkten dedim nedenki dedi gülmekten adama nedenini söyleyemedim hem banada yakışmaz degilmi söylemek:60::60::60:eltimi kaynımı gördükçe güzelsin geliyo o laf aklıma gelinceben diyorum karamel yaptırıyım kaşkar saçlar siyah gidermi hangi rengi gider acaba:27::27::27::27:

Kiz ne boyatmasi hamis kalirsan nolcek:19:

kolay gelsin bebem:48::48:
yok kisss ne kaçması cenenizin maaşallahi var...oku oku bitiremedim...kanı verdim doktora ben bayag bayag adet oldum dedim yerleşme kanaması olabilir dedi...az olmadı ama dedim olabilir dedi...akşam 5 gibi aricam dr u...

testi neden yaptığıma gelince...kasiklarim batiodu...halam gobegimi çekecekti...dedim bi test yapim...yaptım böle çıktı....umutsuzum ama hayırlısı yinede....

benim ilk oglumda olmuştu adet oldum yıkandım eşimle yaramazlık yapamıştık memekete gitmeden annemlere gittim memlekete orda az olsun çokta degil azda degil sonra anneme dedim havalardan dedim sonra buraya geldim neyse adet oldum parça parça geldi sonra kesildi allah alalah dedik doktora gdiermiki 7.5 haftalık gebesin dedi doktor hadi canım dedim daha memmleketten ddim 1 hafta olmadı koca yok nasıl gebe kalıyım dedim kadın demezmi ahanda kesesi yalanmı söylüyorum :53:bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi eşimle gitmiştik şimdi o aklıma geldi ben eşimi ne zaman baba yapıcam ya:14::14::14::14::14:

Kiz ne boyatmasi hamis kalirsan nolcek:19:

canım saçlarımda çok beyaz var degişiklik istiyorum dip boyası yaptırmasam çirkin durur degişmi:18::18::18:
kızlar bu arada ben ilk defa acıktım iyimi :17::17:starı açın seyredim yemek progrmı başladı:52::52::52:dün adana vardı amanın o ney öyle kıyma yaglıydı ıyy:53::53::53:

--ee hadi tembeller şu çocuğa bir kardeş yapamadınız
:53::53::53::53::53:
-- amannn gerçi gelen gidiyor gelen gidiyor (düşüyorya)
:43::43::53::53::53:
-- neyse boşverin hiç uğraşmayın bu size yeter (ağzınızada çok yüzünüzede)
:53::53::53::43::43:
-- yok yok bir tane daha olsun tek olmaz
:47::47::47:

daha neler nelerrrrr:30::30::31::31:

:53::53::53::20::20::20::20::20::20::19::19::19::19::19::19::22::22::22::22::22::22::22: sen ne cevp veriyosn

:nazar::nazar: maşallah canım 4 ay bitmiş kız göbüş bekliyok haaaa
en baştan başlasaydın keşke canım coraspin içiyom ben 100 lük :44:
en baştan istemedik drum filan zararlı vs dedi,ama şimdi mecbur kaldık yavrucum napalım içiyorum 150 mg.ecoprim diye adıda değişik...

aaa behçet kalp krizi geçirmemişmiydiii:53::53: şok oldummm ne entrikalı diziymiş o da.
kızlar künefe yedinizmi ben çok merak ediyorum tadını ben hiç yemedimde:59::59::59:

çok güzel bende 1-2 kere yedim,bikaç çataldan sonrası kesiyo insanı ama güzel yanee....

Back
X