- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
eşimin halası çağırdı canım beni çok sewerlerde
:99: kaynoşta gelirmi acep :18:
![]()
benim kaynoş gibi her misafirle bizim eve gelen tiptense
kaynoşta gelir:99:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin halası çağırdı canım beni çok sewerlerde
:99: kaynoşta gelirmi acep :18:
![]()
en baştan istemedik drum filan zararlı vs dedi,ama şimdi mecbur kaldık yavrucum napalım içiyorum 150 mg.ecoprim diye adıda değişik...
aaa behçet kalp krizi geçirmemişmiydiiişok oldummm ne entrikalı diziymiş o da.
çok güzel bende 1-2 kere yedim,bikaç çataldan sonrası kesiyo insanı ama güzel yanee....
saat 12 oldu başak karısı daha gidecek![]()
günaydın kızlar
geçmişe şöyle bi baktım ne o öyle hepiniz kocalarınızla kavga etmişsiniz oruç başınızamı vurdu ne ayıp aaaaa
adamlar işte yoruluyo bütün gün bide oruçlar bu sıcaklarda sizde accık anlayışlı olun bakim
beliaysu annem madem biliyon kocanın huyunu ya komşudan bişey alma yada aldınmı söyleme
mlxy tatlım röntgencilerin Allah cezalarını versin heryerde var bu sapıklar
sevinç annem sen akıllı karısın sen niye enişteme çattın bakim
paşam sanırım seninle tanışmadık biz ama sende sudan sebebten kavga etmişsin yazıktır annem yapmayın böyle
başka kavga eden varmı bilmiyorum çok fazla okumadım geçmişi
çöp mevzusuna gelince benim kocişte hiç hoşlanmaz çöp atmaktan ve hep evimi taşıyıp döküyosun ne bu hergün çöp çöp der
ama bende sevinç gibi yapıyom poşeti kapının önüne koyuyorum dışarı çıkınca atıyo
şincik kavgayı bırakıp size güzel bişey anlatayım dün akşam bi akrabamıza gittik üç aylık bi torunu olmuş oğlan çocuğu gözleri masmavi çok tatlı ya bi görseniz
kucağıma aldım meme istiyo anası sandı garibim tombiş bide seve seve bitiremedim ordaki kadınlarda sen yapta seninkide sevelim demezlermi bende biz istemiyoz
böyle başkalarının çocuklarını sevmek daha güzel dedim sustularbu sıra her gittiğim yerde böyle konuşanları bozuyorum
geçen kaynanamda vardı yine bi kadını bozdum kaynanamda ohh iyi yaptın dedi
bebek o kadar tatlıydıki içimden Allahım bizede nasip et böyle tatlı bi bebek dedim ama onu sevmekten kıskanç fesat karıların sözünü duymadım bile![]()
nerelerde bugün
beloşumda yok morali sıfırmı hala acep yoksam kırmızılarmı geldi :18::18:
kızlar künefe yedinizmi ben çok merak ediyorum tadını ben hiç yemedimde![]()
:44::44: çağırır zaar babaanne bunlarda kalıyorya halamızın anası o yüzden çağırır
![]()
hımmmmmmmmmeşimle alıyımda yerim bari bir güllacın tadını merak ediyorum birde künefenin biri ban ısmarlasın geliyimde yazık ban birde adetim yakınya allahım nasıl canım tatlı çekiyo![]()
yok kisss ne kaçması cenenizin maaşallahi var...oku oku bitiremedim...kanı verdim doktora ben bayag bayag adet oldum dedim yerleşme kanaması olabilir dedi...az olmadı ama dedim olabilir dedi...akşam 5 gibi aricam dr u...
testi neden yaptığıma gelince...kasiklarim batiodu...halam gobegimi çekecekti...dedim bi test yapim...yaptım böle çıktı....umutsuzum ama hayırlısı yinede....
Almazlar bide hasetliklerinden catlarlar
bizde ew alsak
kaynosun eski ewinden biktim
ne yaparsan yap eski![]()
yoo sana öyle gelmiş
yapıklı taradınmı saçını![]()
ne gülüyosun yemedim iştenormalde kızmaz abla ama tersıne geldım sanırsam
yok moralım ıyı hala olmadım ıs yaptım supurge actım toz aldım sıldım mutfakda bıraz ısım kaldı susadım bend e oturdum
hayret yemedın mı![]()
canım tanışalım ben paşagül işşallah bundan sora güzel paylaşımlarımız olurben yidim çok güzel ama sıcak yiyeceksin soğuyunca bi halta benzemiyo
canım çok sütlü diyolar ama:18::18:güllaç midemi bulandırıyo benim yiyemiyorummmm
kıs sen zayıflamaya çalşmıyomusun annem yaaçok kalorili bişidir nolcak
![]()
belinaycm moraln nsl annem. kaçta hortladın öğlenmi![]()
ay ALLAH yardımcın olsun bilmiyolarmı senin çalıştığını,yoksa senmi davet ediyorsun,bari tatil günlerinde davet etsen..
![]()
bu karu çimmeye doyamadı
benim hamile oldugumu ögrendigimizde biz maçlara ara veriyoruz malesefherşey bebeginiz için bebem onu düşün
o hakketmişti bebem işleri okadar yogunki beni sevmiyo artık 2 katlı dublek yer alıd iş için anca varsa yoksa o ya ben bile kızdım sen beni sevmiyorusun dediki sevgi karın doyurmuyo bebem para lazım parasız saadet olmazmış adam
haklı bebek için para lazım şu 6 kiloyuda versem ne olurdu:18::18::18:
sen bu işi bırak
rahimin bebegi kabul etmiyo kusuyo
tüp bebek yaptırsana durur
çocuklarının katilisin
ana rahimin dikişe ragmen neden tutmadı bebegini senden kaçıranmı dersin aman maşşallah de nazarın egermi dersin(kaynanam dedi) senin çocugun yok bilmezsinmi dersin sen panik hastasısın ondan allah sana çocuk vermiyomu dersin (eltım dedi)
senin oran çürümüş oglum sen bu karıyı al yolla babasının evine sana dogurgan bir karı alalımmı dersin
çocukların ölür sen çocukmu dogurdun 9 aylık bebegin kafası çıksında gör diyenlermi ay bebege benziyomuydu et parçası degilmiydi diyenmi dersin daha hankisini söylüyüm ben
aman ne yapıcan yolladım gitti szö verdi 6 gelicek pazara gidicez hele bir gelmesin![]()
Karilar yarin bizim evlilik yildonumumuz
odun kocisten hic ses seda yok![]()
hemde ne hasetler kız geçen bize geldiğinde ayran ikram ettiğim bir bardak vardı bir baktım karı aynı bardağı almışbana suyu onunla verdi..saçımı hangi renge boyatsam ertesi hafta aynı,tek bu değilki börülcede öyle kaynoşta ööfff bunların yüzünden memeleket değişmek istiyom ben..
inşaallah sizde yeni ev alırsınız kuzum bizim almamız için daha çok zaman lazım,alacağımızda meçhul ama hiç belli olmaz dimi..
yok yavrum ya tam duşumu aldım dikelrimi fırçaladım giyinicektim benimki biraz yaramazlık istedi
sonra dedim markete gidicem o iş olmadan daha çıkaardı 100 tl verdi bana gidersin dedi oldu sana parayla yaptık şaka babında yane
yok 100 tl edicek kadınmıyım kız ben dolar euro luk kadınım
![]()
off biz sütlacı hafif tatlı bilirdikah bacım sütlacın bir dilimi 300 kaloriymiş künefeyi düşünemiyorumkız adetim yakınya canım nasıl tatlı çekiyo
diyete olmasam varya anladınız siz onu![]()
iyim c anım erken hortladım 11 de![]()
off biz sütlacı hafif tatlı bilirdik
sütlü ya güyaaa
adete yakın tatlımı çekiyor insanın canı aaa ilginç.
evet bugün erken hoprtlamşn. moralinmi bozuk . barştınız mı
off biz sütlacı hafif tatlı bilirdik
sütlü ya güyaaa
adete yakın tatlımı çekiyor insanın canı aaa ilginç.
evet bugün erken hoprtlamşn. moralinmi bozuk . barştınız mı