Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

en baştan istemedik drum filan zararlı vs dedi,ama şimdi mecbur kaldık yavrucum napalım içiyorum 150 mg.ecoprim diye adıda değişik...

aaa behçet kalp krizi geçirmemişmiydiii:53::53: şok oldummm ne entrikalı diziymiş o da.

çok güzel bende 1-2 kere yedim,bikaç çataldan sonrası kesiyo insanı ama güzel yanee....

hımmmmmmmmmeşimle alıyımda yerim bari bir güllacın tadını merak ediyorum birde künefenin biri ban ısmarlasın geliyimde yazık ban birde adetim yakınya allahım nasıl canım tatlı çekiyo :14::14:

günaydın kızlar

geçmişe şöyle bi baktım ne o öyle hepiniz kocalarınızla kavga etmişsiniz oruç başınızamı vurdu ne ayıp aaaaa:20::20::20::20::20::20:

adamlar işte yoruluyo bütün gün bide oruçlar bu sıcaklarda sizde accık anlayışlı olun bakim :20::20::20::20::20::20:

beliaysu annem madem biliyon kocanın huyunu ya komşudan bişey alma yada aldınmı söyleme

mlxy tatlım röntgencilerin Allah cezalarını versin heryerde var bu sapıklar :47::47::47::47::47::47::47::47:

sevinç annem sen akıllı karısın sen niye enişteme çattın bakim

paşam sanırım seninle tanışmadık biz ama sende sudan sebebten kavga etmişsin yazıktır annem yapmayın böyle

başka kavga eden varmı bilmiyorum çok fazla okumadım geçmişi:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

çöp mevzusuna gelince benim kocişte hiç hoşlanmaz çöp atmaktan ve hep evimi taşıyıp döküyosun ne bu hergün çöp çöp der

ama bende sevinç gibi yapıyom poşeti kapının önüne koyuyorum dışarı çıkınca atıyo :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

şincik kavgayı bırakıp size güzel bişey anlatayım dün akşam bi akrabamıza gittik üç aylık bi torunu olmuş oğlan çocuğu gözleri masmavi çok tatlı ya bi görseniz

kucağıma aldım meme istiyo anası sandı garibim tombiş bide seve seve bitiremedim ordaki kadınlarda sen yapta seninkide sevelim demezlermi bende biz istemiyoz

böyle başkalarının çocuklarını sevmek daha güzel dedim sustular :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: bu sıra her gittiğim yerde böyle konuşanları bozuyorum

geçen kaynanamda vardı yine bi kadını bozdum kaynanamda ohh iyi yaptın dedi

bebek o kadar tatlıydıki içimden Allahım bizede nasip et böyle tatlı bi bebek dedim ama onu sevmekten kıskanç fesat karıların sözünü duymadım bile:32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:

normalde kızmaz abla ama tersıne geldım sanırsam :19::19::19::19::19:

nerelerde bugün :27::27::27::27:

beloşumda yok morali sıfırmı hala acep yoksam kırmızılarmı geldi :18::18:

yok moralım ıyı hala olmadım ıs yaptım supurge actım toz aldım sıldım mutfakda bıraz ısım kaldı susadım bend e oturdum

kızlar künefe yedinizmi ben çok merak ediyorum tadını ben hiç yemedimde:59::59::59:

hayret yemedın mı :1::1::1::1::1:

yok kisss ne kaçması cenenizin maaşallahi var...oku oku bitiremedim...kanı verdim doktora ben bayag bayag adet oldum dedim yerleşme kanaması olabilir dedi...az olmadı ama dedim olabilir dedi...akşam 5 gibi aricam dr u...

testi neden yaptığıma gelince...kasiklarim batiodu...halam gobegimi çekecekti...dedim bi test yapim...yaptım böle çıktı....umutsuzum ama hayırlısı yinede....

cnm belli olmz tabiiki Allah büyüktür. haberdar etmezsen polisi araım:99:

Almazlar bide hasetliklerinden catlarlar :110:
bizde ew alsak:31:
kaynosun eski ewinden biktim
ne yaparsan yap eski :31:

eski evi temzilesende aynı oluyo beeeeeee

temzlediğinde gözükmüğyo

sen kaynoşun evindemi oturuyon:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

normalde kızmaz abla ama tersıne geldım sanırsam :19::19::19::19::19:

yok moralım ıyı hala olmadım ıs yaptım supurge actım toz aldım sıldım mutfakda bıraz ısım kaldı susadım bend e oturdum

hayret yemedın mı :1::1::1::1::1:
ne gülüyosun yemedim işte:43::43::43:
ben yidim çok güzel ama sıcak yiyeceksin soğuyunca bi halta benzemiyo
canım tanışalım ben paşagül işşallah bundan sora güzel paylaşımlarımız olur
güllaç midemi bulandırıyo benim yiyemiyorummmm
canım çok sütlü diyolar ama:18::18:
kıs sen zayıflamaya çalşmıyomusun annem yaa:1:çok kalorili bişidir nolcak:19::19::19:

ah bacım sütlacın bir dilimi 300 kaloriymiş künefeyi düşünemiyorum :30::30:kız adetim yakınya canım nasıl tatlı çekiyo :14::14:
diyete olmasam varya anladınız siz onu:52::52:

Son düzenleme:
pasa yemedıgıne guluyorum gullacı da mı yemedın hayret nasıl yapmadın:1::1::1: gullac cok gusel oluyo ama kunefey:1: ben sevmıyorum tatlının ıcınde penyır hıc guzel degıl :27::27::27:

ay ALLAH yardımcın olsun bilmiyolarmı senin çalıştığını,yoksa senmi davet ediyorsun,bari tatil günlerinde davet etsen..

:16::16::16::16::16:

tatlım benim davet ettiklerimde sorun yok çünkü kendimi ona göre ayarlıyorum ama bide davetsiz olanlar var işte o kötü

:53::53::53::53:bu karu çimmeye doyamadı :20::20::20::20:

benim hamile oldugumu ögrendigimizde biz maçlara ara veriyoruz malesef :30::30::30:herşey bebeginiz için bebem onu düşün:16::16::16:

:63::63::63:o hakketmişti bebem işleri okadar yogunki beni sevmiyo artık 2 katlı dublek yer alıd iş için anca varsa yoksa o ya ben bile kızdım sen beni sevmiyorusun dediki sevgi karın doyurmuyo bebem para lazım parasız saadet olmazmış adam :9::9::9:haklı bebek için para lazım şu 6 kiloyuda versem ne olurdu:18::18::18:

:53::53:sen bu işi bırak
:53::53:rahimin bebegi kabul etmiyo kusuyo
:53::53:tüp bebek yaptırsana durur
çocuklarının katilisin
ana rahimin dikişe ragmen neden tutmadı bebegini senden kaçıranmı dersin aman maşşallah de nazarın egermi dersin(kaynanam dedi) senin çocugun yok bilmezsinmi dersin sen panik hastasısın ondan allah sana çocuk vermiyomu dersin (eltım dedi)
senin oran çürümüş oglum sen bu karıyı al yolla babasının evine sana dogurgan bir karı alalımmı dersin :14::14:
çocukların ölür sen çocukmu dogurdun 9 aylık bebegin kafası çıksında gör diyenlermi ay bebege benziyomuydu et parçası degilmiydi diyenmi dersin daha hankisini söylüyüm ben:43::43::43::14::14::14:

aman ne yapıcan yolladım gitti szö verdi 6 gelicek pazara gidicez hele bir gelmesin :57::57::57::57:

töbe töbe bu millet harbi sapıtmış ha sanki bizim çocuğumuz olsa onlara ne olmasa ne :47::47::47::47::47::47:

Karilar yarin bizim evlilik yildonumumuz :31:
odun kocisten hic ses seda yok :31:

Allah bi yastıkta ömür boyu mutlu mesut etsin canım

hemde ne hasetler kız geçen bize geldiğinde ayran ikram ettiğim bir bardak vardı bir baktım karı aynı bardağı almış:53:bana suyu onunla verdi..saçımı hangi renge boyatsam ertesi hafta aynı,tek bu değilki börülcede öyle kaynoşta ööfff bunların yüzünden memeleket değişmek istiyom ben..

inşaallah sizde yeni ev alırsınız kuzum bizim almamız için daha çok zaman lazım,alacağımızda meçhul ama hiç belli olmaz dimi..

bende ne alsam börülceler aynından ister bide abimize söylesek bizede alır derler töbe töbe yaaaaa:47::47::47::47::47::47:

:27::27::27::27:yok yavrum ya tam duşumu aldım dikelrimi fırçaladım giyinicektim benimki biraz yaramazlık istedi:17::17:sonra dedim markete gidicem o iş olmadan daha çıkaardı 100 tl verdi bana gidersin dedi oldu sana parayla yaptık şaka babında yane:60::60::60::60:yok 100 tl edicek kadınmıyım kız ben dolar euro luk kadınım :60::60::60::60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ah bacım sütlacın bir dilimi 300 kaloriymiş künefeyi düşünemiyorum :30::30:kız adetim yakınya canım nasıl tatlı çekiyo :14::14:
diyete olmasam varya anladınız siz onu:52::52:
off biz sütlacı hafif tatlı bilirdik

sütlü ya güyaaa:25::25::25::25::25::25::25:

adete yakın tatlımı çekiyor insanın canı aaa ilginç.
iyim c anım erken hortladım 11 de:1::1::1:

evet bugün erken hoprtlamşn. moralinmi bozuk . barştınız mı

kızlar benim boğazım yutkunurken çok ağrıyo halsizliğimde var acaba bademciklerimmi iltihaplanıyo

ilginç değil canım hormonlarla alakalı kimin canı tatlı çeker kimin tuzlu bazıları hamile gibi aşerir bile

benim canım da tatlı çeker genelde

kapının önünde satıcı vardı bagırmasından uyandım :27::27::27:

sabah ugurladım öpüştük ama h:ala aramadı :27::27::27:

Back
X