ne haber kuzum ne yapıyosun??
iyim canım kocısımı yatırdım buraya geldımde kımse yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne haber kuzum ne yapıyosun??
iyim canım kocısımı yatırdım buraya geldımde kımse yok![]()
selam kızlar![]()
ewet benimkide filme daldı diye geldim kimseler yoktu,barıştınızmı![]()
kocısım bugun gelıncee ayakkabılarımı cokarırmısın dedım pekı dedım egıldımıplerı cozdum kafamı bı kaldırdımm gül almıs:103::103::103::103::98::98::98: bende hemen boynuna sarıldım aslından kus degıldım de bakım oda cıcekle gelmıs kusmus gıbı yaptım
![]()
romantik kocişmişküsmüydünüz kız?? kıyamam bak üzülmüş fazla naz yapma sende...
kocısım bugun gelıncee ayakkabılarımı cokarırmısın dedım pekı dedım egıldımıplerı cozdum kafamı bı kaldırdımm gül almıs:103::103::103::103::98::98::98: bende hemen boynuna sarıldım aslından kus degıldım de bakım oda cıcekle gelmıs kusmus gıbı yaptım
![]()
evet canım aslıdna tel konusmaya basladık cıcekle geldı benkonsutumm
yarında kaynosu aradım bzıe gelıyolar![]()
bak seenn ,kadını fendi yine erkeği yendi ne güzel sürpriz yapmış ama demek ondan ayakkabılarını çözdürmüş sana..ben de kavga ettiğimizde haksız olsam bile yinede hep kocişten özür bekliyorum yaptırıyorumda..
dun kustuk sofradan ıkızde ac kaldık bugunde ole geldı bende hemen sarıldım sabah zaten oprek yolcu ettım ama kustum![]()
iyi yaptın canım küslük çok sürmemeli heleki oktan sebeplerden dolayı olunca...iftara mı gelecek kaynoşun??
benimkide isyan eder ama yinede ona dilettiririmbizde hep kocıs ozur dıler bazen ısyan edr nıye hep ben dıye o ozur dılese bıel bazen konusmam ama ben ozur dılesme o hemen sarılır
belım agrıyo cozermısın ayakkabıları dedım tamam dedım egıldım kafayı bi kaldrıdım gulayy tontışşş kocamm
![]()
gece yatarken küs yatmayın cnm yaaa... bizde bikaç gündür akşamları sürekli tartışacak bişiler buluyoruz, ben sinir krizleri geçiriyorum nedensiz bi sinir var bu ara üzerimde..dün asansörde kaldık ona sinirlendim düşün o yüzden bile kocişle kavga ettim,ama yatıyoruz gece bi uyanıyorum sarılmışız sabaha bişey yok... ne bileyim Allah korusun ikimizde evden çıkıyoruz yola gidiyoruz, küs gitmek olmaz....
gece yatarken küs yatmayın cnm yaaa... bizde bikaç gündür akşamları sürekli tartışacak bişiler buluyoruz, ben sinir krizleri geçiriyorum nedensiz bi sinir var bu ara üzerimde..dün asansörde kaldık ona sinirlendim düşün o yüzden bile kocişle kavga ettim,ama yatıyoruz gece bi uyanıyorum sarılmışız sabaha bişey yok... ne bileyim Allah korusun ikimizde evden çıkıyoruz yola gidiyoruz, küs gitmek olmaz....
evet canım ıftara cagırdım aslında gecen soledım gerek yok dedı gulustuk kapıda komsularla oturuyoduk bugun de armadan dedım kayınbabam tamam der kaynos sız gelın dıye
aradım kayınbaba tamam kızım dedı kaynos aldı gelemeyız sız gelın dedı zaten anne bunu dıyecegını adım gıbı bılıyodum tel acmadanda kocıs dedım oda yok kızım bız geleyek sız zgelın dedı esım soledım oda gelmezse gelmsın cokmu umrumda keske tel bana verseydın dedı![]()
öyle kuzum, gene ne varsa eşlerimizde var çok şükür Allah ayırmasın hiçbirimizi...valla hormonlarım tavan yaptı o zaman aşırı sinir yapıyorum böyle karp atışım filan hızlanıyo hissediyorum...benimkide isyan eder ama yinede ona dilettiririmneyse sewindim barıştığınıza..
hormonlardandır sendeki sinir...hem benim eşimde hep öyle der küs yatmayı sevmez o barışır genelde..haklısın canım küs kalmak iyi değil..
gece bızde sarıldık ya ben tırsarım camda acık bzıe uyanayım hemen kocann kolarındayım![]()
canım senın hamıs hormanlarından ola bılır bıraz sakın ol ınsallah bebgını saglıkla kucagına alacaksın![]()
yani illaki sizi oraya götürecek anaaa senin kaynoş oğullarına aşık olanlardanmı,tek erkek çocuğumu yoksa..sonuçta geliyolar dimi eee ne gelirlerse ne pişireceksin![]()
öyle kuzum, gene ne varsa eşlerimizde var çok şükür Allah ayırmasın hiçbirimizi...valla hormonlarım tavan yaptı o zaman aşırı sinir yapıyorum böyle karp atışım filan hızlanıyo hissediyorum...
o olay benimde çok işime yarıyo,haksız yere trip yaptıgım zaman bi süre sonra üzülüyorum korkuyorum diye bahane edip zorla sarılıyorum
sakin olabilmeyi çok isterdim ama iş yerinde filan da çok sinirliyim, ortam gergin onunda etkisi var..normalde bizde müşteri ne derse o olur susmak lazım gelir, ama ben müşteriyi susturuyorum resmen bu ara sinirdenböyle giderse iyi bi şikayet alıcam artık sakin olmam lazım:)
öyle kuzum, gene ne varsa eşlerimizde var çok şükür Allah ayırmasın hiçbirimizi...valla hormonlarım tavan yaptı o zaman aşırı sinir yapıyorum böyle karp atışım filan hızlanıyo hissediyorum...
o olay benimde çok işime yarıyo,haksız yere trip yaptıgım zaman bi süre sonra üzülüyorum korkuyorum diye bahane edip zorla sarılıyorum
sakin olabilmeyi çok isterdim ama iş yerinde filan da çok sinirliyim, ortam gergin onunda etkisi var..normalde bizde müşteri ne derse o olur susmak lazım gelir, ama ben müşteriyi susturuyorum resmen bu ara sinirdenböyle giderse iyi bi şikayet alıcam artık sakin olmam lazım:)