aynı bennnnn
![]()
hoşbulduummm
ay ösledinmi beniii
![]()
şaka bir yana ardı gözlerim kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı bennnnn
![]()
hoşbulduummm
ay ösledinmi beniii
![]()
şaka bir yana ardı gözlerim kızsenözlenmiuyecek hatunmusun aşk olsun
bu sevinç karısının sesi neden çıkmazki acaba:2::2:briri beni kovsunda gidiyim ya akıl verin yemekmi yapayım kahvaltımı hazırlıyım kafayı yemek üzereyim yemek yaparsamda bulgur pilavı rasülye yemegi bol domatesli yanınada cacık yapayım diyorum çorbada eşim yeşil mercimegin içine şöyle minnacık hamurlarımızdan var onun soguk çorbasını istiyo ama 5 yapıcam yemekelri belkim gelir belkim gelmez bugün hem iş yapasım var hem yok nasıl oluyosa
eltim gene sinirlerimi oynattı benim ya
![]()
Eltini salla ne hali varsa gorsun
kalk oku ufle islere giris
yemek yap ne kahvaltisi ramazanlik gun
ayy o corbaya bayilirim banada yolla![]()
yok kuzucummm bende pihtilasma çıkmıştı...darısı herkesin başına...ama emin değilim daha ben....2 gibi çıkarım doktora gidicem bakalım nedicek....bizdede çok kullanılır bebem allahın adanalısı nerden bilicek
bakıyorumda kaynanala bu aralar çok sevişiyosun allahımmuhabbetiniziz arttırsın
canım inan senin adına çok sevindim çok mutlu oldum sendeydi degilmi rahim agzı açıklıgı olan ben ölemi hatırlıyorumdarısı başımza kızlar ne kaldı eylüle ekimde olabülü
![]()
öyle yapmaya çalışıyorum cnm...çok saol darısı hepinize olsun...sağlıklı hayırlı evlatlar olsun....seraycım gözün aydın canımm
allhım tamamına erdirsin
düşünme çağırma kötü fikirleriii
haadi bu ayki hamişimiz sensinn
allahım tüm topiktekilere hayırlı haberler vermeyi nasip etsinn
seraaaaaaaaaayyyyyyyyyyy hamilemisin canım yaaaaa çok sevindim..142 çook iyi bi değer.gözün aydınn![]()
Duman nasilsin annem bebus nasil
canım fena cırcırım 2 gündür yaaabiraz karın ağrısı olmaya başladı,onun dışına iyim
hayata pek de küsmemiş valla saman altından su yürütmüşayyy cook heyecanli yaaaa kari pihtilasmayi ogrendi hayata kustu
hamis kaldidemekki tam gaz calismis
![]()
hayata pek de küsmemiş valla saman altından su yürütmüş)) ayyy inşallah sonuna kadar güzel gider....hadi sevinç yaaa sende bırak korunmayı artık
![]()
Ayyyyyyyy siviyi bol tuket hayatim dikkat et sicaklarda aman ha![]()
:18::18::18: cuma dr dontrolum var :18: bakalim ne dicek :18:
kız içiyorum sürekli su, ama wc den çıkamıyorum çalışırken zor oluyo yaaa üfff(((
hadi bakalım sizde fazla çarpışıp durmayın madem korunma biterse sonraya saklarsınız![]()
teyteyteyyy oleyyyyy serayyycımmm tebrik ederim canımmmmm benimmmm bakkk hamişsin artık kötü günler geride kaldı ve şimdi hemen uzanıosunnn yormuosun kendini tamammı anacımmmmmm
14.05 te cikicam doktora gidicem....heyecanla bekliom....Seray ne yaptin cnmmm:26:
merhaba canlarım naptınız dünden bugüne ??
serayım naptın canım test sonucun ne çıktı?
yok kıss 2 temmuzda adet olmuştum 22 temmuzdan sonra hiç olmadı zati....3-4 kere ancak olduayyy cook heyecanli yaaaa kari pihtilasmayi ogrendi hayata kustu
hamis kaldidemekki tam gaz calismis
![]()