Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne o beğenemedinmi?

yoksam kıskandınmı:26::26:

duydunmu aysun hamile:39:

hayret siz küsermiydiniz

aman gerçekçi ol accık anam beee

kaç sene olmş evleneli halamı hatırlasın adam:110:

afiyet olsn cnm.. kaynoştan fırsat kalmıyormuydu şimdiye kadar:25:
kayın pederin yokmu annem senin
seni o kadar iyi anlıyorum ki bir arada oturmanın zorlujlarını iyi bilirim:31::31:

geceleyin sereserpe geceliğimle yatarken wc ye gitmek için baştan aşağıya üstümü değiştirirdim odaya gelir tekrar gecelikimi giyerdim:31::31:

ne saçma:25::25::25:

Deli kari kocam ewlilik yildonumumuzu unutmadi daha dun konustuk :110:
ama gece anasi yuzunden tartistik:37::37: o kadar.....

ayy cnm ya bu cümleyi bi zmaanlar bende çok kurdum

eşimle hiç kendi sorunlarımız yüzünden tartışmadık:31::31: ne kadar iyide olsa yine de karı koca arasında tartışma çıkarıyor kaynoşlar.

benm kayınpederle kaynoş yüzünden çooooooooookkkkkk tartıştık

yürütemiyoruz artık diye bile düşündük:31::31:

kaldı ki benm kaynoşun seninki gibi iyi olduğunu düşünmüyorum, ve kayınpeder:50::50: evlendiğimize pişman etiler:25::25::25:

eşim askerdeyken çok sorunlar yaşadım.çok zor günler geçirdim.çok pişmanım ozaman bu konuda diretmediğime..Allah insana öyle bişey veriyoki konuşcam şeleri konuşamadım..mutlaKA geçmişteki bu olaylar yüzünden tartışıyoruz.eşim bana kızıyo geçmişten kurtul diyo ama olmuyo..şuan hiçbi sorun yok ortada herşey normal gidiyo ama bende gitmeyen bişeyler var..eşim asla ayrı eve çıkmaz.bana bu konuda hak veriyo ama olmuyo işte..herşeyi yatak odama tıkıştırdım.benim evim olsun istiyorum.ben düzeyim ben yerleştireyim..evdeki tüm eşyaları yeniledik ama benim kendi evim olsa bambaşka bi dünyam olur..sanırım bu yüzden eşimle daha çok karşı karşıya gelicez..yaşım geçtikten sonra kendi evim olsa nolur olmasa nolur..

seray0307 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kizlarrrrrrrr sanırım hamileyimmmmm 142 çıktı degerim....dr %90 hamilesin dedi...walla hala bi gariplik var bende inanamiyorum...dr a gidecem tabi ebru hanımdan randevu alabilirsem hemen....dua edin bana...aklıma düşük yapiom gibi gelio hep...

tatlım hayırlı olsun aklına kötü şeyler getirme sakın;) bak dünyanın en mutlu duygusunu tatmışsın ne güzel tadını çıkarrrr:54::21::nazar:

41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

seray canım çok tebrikler ALLAH hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

ne o beğenemedinmi?

yoksam kıskandınmı:26::26:

duydunmu aysun hamile:39:

hayret siz küsermiydiniz

aman gerçekçi ol accık anam beee

kaç sene olmş evleneli halamı hatırlasın adam:110:

afiyet olsn cnm.. kaynoştan fırsat kalmıyormuydu şimdiye kadar:25:
kayın pederin yokmu annem senin
seni o kadar iyi anlıyorum ki bir arada oturmanın zorlujlarını iyi bilirim:31::31:

geceleyin sereserpe geceliğimle yatarken wc ye gitmek için baştan aşağıya üstümü değiştirirdim odaya gelir tekrar gecelikimi giyerdim:31::31:

ne saçma:25::25::25:

he he duydum aysun hamile:49:kız ewlilik yıldönümü unutulurmu sıkıysa unutsun benimki:47:kaç yıl olursa olsun öyle günler unutulmaz:21::21:

slm kızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun...Allahım herkese nasip etsin ....insallah ...tekrar beta hcg yapıldı 177 olmuş....yarın sabah gidecem tekrar yapılacak ...cleaxan iğne bide proluton iğne verdi corasprin iç dedi...bakalım yarın yazarım gelişmeleri...yatiom şimdi walla...kaldirmiolar yerimden annemdeyim....kocisimde yolda sehirdisindaydi...öpüyorum hepinizi

nazemir hoşgeldin canım nasılsın??

sağol canım iyiyim geziyorum misafir ağırlıyoruz derken günler su gibi akıp geçiyor
şimdide annemde bi taraftan yemek hazırlıyoruz bi taraftanda fırsat bulmuşken nete gireyim dedim
bizim evden zor çekiyorda burda daha hızlı
sizler nasılsınız geçmişi okuyamıyorum pek fırsatım olmuyor hepiniz iyisinizdir umarım

slm kızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun...Allahım herkese nasip etsin ....insallah ...tekrar beta hcg yapıldı 177 olmuş....yarın sabah gidecem tekrar yapılacak ...cleaxan iğne bide proluton iğne verdi corasprin iç dedi...bakalım yarın yazarım gelişmeleri...yatiom şimdi walla...kaldirmiolar yerimden annemdeyim....kocisimde yolda sehirdisindaydi...öpüyorum hepinizi

canım çok sewindim ALLAH tamamına erdirsin,iğnelerini hergün aynı saatte yap....hadi keyfini çıkar daha kocişin haberi yokmu ay ne güzel sürpriz olur..

sağol canım iyiyim geziyorum misafir ağırlıyoruz derken günler su gibi akıp geçiyor
şimdide annemde bi taraftan yemek hazırlıyoruz bi taraftanda fırsat bulmuşken nete gireyim dedim
bizim evden zor çekiyorda burda daha hızlı
sizler nasılsınız geçmişi okuyamıyorum pek fırsatım olmuyor hepiniz iyisinizdir umarım

oh ne güzel gez toz sefan olsun...bayramda da ordasın sen dimi..herkes iyi canım ,,,sende bebişle dönersin inşaallah memeleketten..

oh ne güzel gez toz sefan olsun...bayramda da ordasın sen dimi..herkes iyi canım ,,,sende bebişle dönersin inşaallah memeleketten..

daha belli değil eşim bayramda işe başlıyor ama belkide kalabiliriz izin alabilirse
inşallah bebekle döneriz ... bende cumartesi gece adet oldum 4 gün erken oldum yine nedense geçen ayda erken olmuştum

daha belli değil eşim bayramda işe başlıyor ama belkide kalabiliriz izin alabilirse
inşallah bebekle döneriz ... bende cumartesi gece adet oldum 4 gün erken oldum yine nedense geçen ayda erken olmuştum

bazen döngülerde böyle değişiklikler oluyor canım..başak batları topluyodu sende söylemiş oldun,keşke inşaallah karnında bebişinle dönersin....

Back
X