canım seni okadar iyi anlıyorumki benim ablam kaynanasıyla kayınpederiyle oturuyodu bine ısıtmalı yalıtım düşün ikizlerine hamileydi elektiirkli yakıyodu içeri girerdi kaynanası kaynatası yatak odasına elektiriliyi kapa çok para geliyo 2 bebegindede hiç oturmadı ırgat gibi çalıştırdılar kimse yardım etmedi ablamlar bize gelmişledi kaynanası sana geldide bebekler düştü dedibenmi ablamın 23 haftalık bir kız bir erkek bebegi vefat etti şimdi 1 oglu var ama ötekilerin yerini tutarmı hep eziyet içinde kaldı sinir kirizleri geçiridi eşi çukulata bisküvit alırdı kaynanası sokranırdı karısını doyuruyoda biden esigiyo diye düşün 5 dikiş vardı altında o halde evi temizllettiler kaç tane görümcesi var yardıma gelmedi gelinligini gebeligini bilemedi ablam halkkımı hiç helal etimiyorm dedi ama evide ayırsada olmadı gene kaynanası geliyo bi rhafta sonları yok afedersin pok varmış gibi evden çıkmıyolar geçen diyorki bir pazarım var eşimle baş başa kahvaltı yapamıyorum ya deyip dert yandı ondan seni çok iyi anlıyorum ben ayrıyımda ne olucakki sanki birmişiz gibi herşeyime karısır halıma laf dere yaptıgıma yıkadıgım aaldıgıma herşeyimebende geçen dedim artık yeter anne bu ev bein herşeyime karılşma ben böle seviyorum sen kendi evine bak dedim sonra demeyi kesti artık insan sinir oluyo ya sen kimsinki karışıyosun
eşinle güzel bir konuş anneside tek kalır oda haklı ama seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum kardeşim ablamın kaynatası öldü kaynanası var kızlarına gidip kalıyo sonra ablama geliyo
![]()
ben böyle olsaydım bi dk durmazdım senin derdin dertmidir benim derdim yanında gibi oldu : ) bi görümcem var kaynanasıyla bir oturuyo oda..ya ne bileyimki benimde annem babam ayrı bi erkek kardeşim var oda belki evlense annemle oturcak ama şartlar bir deilki..kaynanamın maaşı var evi var benim annemin bi evi var başka bişeyi yok..bende çok kötü günler geçirdim işte şimdi ozaman çıkıp gitmediğime üzülüyorum..eşimde mecbur kalıcaktı bişeyler yapmaya ama olmadı işte ağzım dilim bağlandı..inşallah birgün benimde kendime ait bir evim olur..çeyizlerini paylaşıyolarya sitede evlerini gösteriyolar okadar çok üzülüyorumki..hevesleniyorum çok..evim olsa şöle yaparım bunu alırım şunu ederim diye düşünüyorum..ben lüks içinde yaşıyorum..çok şükür her istediğim oluyo..evimizde öyle..ama herşey maddiyat değil..eşim için çok basit görünen bişey bana batıyo..dilerimki birgün tüm hayallerim gerçek olur..