Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

onların imzaları hiç bitmez aten ALLAH a havale et....kız belkimde çarpışırsınız buzlar erir:17:
:50::50::50::50: kesinlikle hayır!!!!!!!!!!!!!!!!
canımbende çay istiyorum kocşi beklicem artık :21::21:

sevinççim afedersin ama merak ettim senin o kalsa kocan unutmuşnu evlilik yıldönümünü bakıyım:47::47::47:kıyamam gel kız ben sana romaantik masa haızlarım ama çaatışmaya giremem ona göre:9::9::9:

canım unutmadı kaç gündür konuşuyorduk...
ama dün gece kaynanamın yüzünden tartıştık
100 de yüz haklı olduğum bir konuda haksız duruma düştüm:50:
ve hala konuşmuyoruzz:50::50:

canımbende çay istiyorum kocşi beklicem artık :21::21:

sevinççim afedersin ama merak ettim senin o kalsa kocan unutmuşnu evlilik yıldönümünü bakıyım:47::47::47:kıyamam gel kız ben sana romaantik masa haızlarım ama çaatışmaya giremem ona göre:9::9::9:

çatışma değil kızzzzzzzzzzzzzzz ÇARPIŞMAA :60:

hadi gel dolduruyorum çayını:7:

kız biraz gül diye yazdım ama gülmedinmiki:26:ama haklısın ben olsam bende yapmazdım...

sewinc şimdi senin tüylerin azaldımı yaa ben tam anlamadım okumadığım için...

kız biraz gül diye yazdım ama gülmedinmiki:26:ama haklısın ben olsam bende yapmazdım...

boş ver canım canınızı sıkmayayım daha fazla
burda neleri yuttum sustum katlandım
yazsam formlar yetmez:53::53:
ben buraya ailemi akrabalarımı
en önemlisi kariyerimi tek kalemde sildim geldim
eşimden ve ailesinden mükaafatımı aldım:50::50:

boş ver paşa değmez .
ablana çok üzüldüm Allah sabır versin yardımcısı olsun.
canım biz şükredelim halimze bize karşı allah var birşeyi yok ama asla onu afedemiyorum ikizlere hamile kaldıydı ban gelmişerdi ultroson kagıtlarını elime vredi ana baktım 2 kese yoksa dedim evet ikiz dedi ne sevindim sevinçten agladım sarıldım sonra rahmetli oglum aklıma geldi :14::14:2 yigide hamileydi gene eşinin yanında ultroson kagıdını verdi nasıl sevindim bebegi olucak diye allah biliyo hep namazlarımda derdim allahım onun yaşı var önce ona ver sonra bana aramızda 5 yaş var 37 şuan o yigidi 33 dogurdu galiba:44::44:eşide demişki kardeşin gibi kıskanç fesat kimse görmedim üüzntüüsnden hep agladı demiş kıskanç demiş ban oda sevincinden agladı demiş ölede o lafı duydumya gerisini sen düşün :14::14::14:geçen annem kaldı yanında dedi bir bakıyım hale taavıra annemin yanında aaşalamış yeme yapamıyo dagınık pis vs diye kı zben nasılsam oda öle abartıyo eşi annemde damat istersen ben geri götüüryüm kızımı evime ekmegim var demiş sinir oluyorum onun kocasına şimdide ablama bak baldız sende zayıf az ye kilo ver kendine bak diyor:53::53:
sen renkleri say biz sana yardımcı oluruk dur hatta gelim hazırlayım ben seni:10::10:

canım şimdi beyaz siyah fuşya pembesi sarı lacivert gri kırmızı daha neler var hangisini giysem :12::12::12::12::12:

sewinc şimdi senin tüylerin azaldımı yaa ben tam anlamadım okumadığım için...

canım her ay belirli tarih ve saat aralığı veriliyor ayın hareketine göre
bizde ona göre ağdamızı yapıyoruz başakta yapıyor
inanki çoook azaldı zayifladı ve çook güçsüz çıkıyor

boş ver canım canınızı sıkmayayım daha fazla
burda neleri yuttum sustum katlandım
yazsam formlar yetmez:53::53:
ben buraya ailemi akrabalarımı
en önemlisi kariyerimi tek kalemde sildim geldim
eşimden ve ailesinden mükaafatımı aldım:50::50:

canım benim üzme kendini sanki şimdi o kadının umrundamı zaten o tipler kafaya hiçbişey takmayan tiplerdir genelde...canına yazık üzülme..

canım biz şükredelim halimze bize karşı allah var birşeyi yok ama asla onu afedemiyorum ikizlere hamile kaldıydı ban gelmişerdi ultroson kagıtlarını elime vredi ana baktım 2 kese yoksa dedim evet ikiz dedi ne sevindim sevinçten agladım sarıldım sonra rahmetli oglum aklıma geldi :14::14:2 yigide hamileydi gene eşinin yanında ultroson kagıdını verdi nasıl sevindim bebegi olucak diye allah biliyo hep namazlarımda derdim allahım onun yaşı var önce ona ver sonra bana aramızda 5 yaş var 37 şuan o yigidi 33 dogurdu galiba:44::44:eşide demişki kardeşin gibi kıskanç fesat kimse görmedim üüzntüüsnden hep agladı demiş kıskanç demiş ban oda sevincinden agladı demiş ölede o lafı duydumya gerisini sen düşün :14::14::14:geçen annem kaldı yanında dedi bir bakıyım hale taavıra annemin yanında aaşalamış yeme yapamıyo dagınık pis vs diye kı zben nasılsam oda öle abartıyo eşi annemde damat istersen ben geri götüüryüm kızımı evime ekmegim var demiş sinir oluyorum onun kocasına şimdide ablama bak baldız sende zayıf az ye kilo ver kendine bak diyor:53::53:

canım şimdi beyaz siyah fuşya pembesi sarı lacivert gri kırmızı daha neler var hangisini giysem :12::12::12::12::12:

yuhhhhh o damada ewet halimize şükürler olsun...

ay ALLAH ablanın yardımcısı olsun.....kız sende seçenek bolmuş,bence siyah yada kırmızı giyyy:23:
canım her ay belirli tarih ve saat aralığı veriliyor ayın hareketine göre
bizde ona göre ağdamızı yapıyoruz başakta yapıyor
inanki çoook azaldı zayifladı ve çook güçsüz çıkıyor

ilk defa duydum..walla iyiymiş..

beloş ne yaptı acaba :31::31::31::31::31:

ewet yaa bende merak ettim,cebelleşiyodur şimdi gelsede öğrensek...

sewinc kahve makinesini aldım bugün elticiğime:110:arzumun çelik olnından 70 dedi 65 eindi pahalımı..yanına bişey daha alsammıki küçük olmaz:26: dimi onların bana bugüne kadar çöp almışlığı yoktur..

2 hafta sonra filan büyük eltimde evie geçecek onada almam lazımm..

ewet yaa bende merak ettim,cebelleşiyodur şimdi gelsede öğrensek...

sewinc kahve makinesini aldım bugün elticiğime:110:arzumun çelik olnından 70 dedi 65 eindi pahalımı..yanına bişey daha alsammıki küçük olmaz:26: dimi onların bana bugüne kadar çöp almışlığı yoktur..

2 hafta sonra filan büyük eltimde evie geçecek onada almam lazımm..

kız şimdi onu soracaktım ne yaptın aldınmı diyeee çok iyi almışsın canım
az olmaz öyle insanlara üstelik sipariş vermiş almışsın kendinede aldınmı
çok güzel sende beğendin dimi

Son düzenleme:

canım ya bende kaynanamlar yüüznden 3 gün ayrı yattım konuşmadım nedenini ne sen sor ne ben söylüyüm bak anlatıyım hak ver şimdi bizim bütün borçlarımız bitti tamammı sonra kaynanam dedi kaynınların borcunu ödüceksinzi kolumdaki bütün bilerzikler gitti ata lirasınaakaadar borç aldım onlarda gittimi sana:53::53:sonra eve geldik yok ödemem dedi yok dedi biz hazıra konduk ödücez o benim annem dedim git öde baan bagırdı beyenmiyosan kapı orda senin yüüznden annemi atramam dedi öylemi dedim öyle dedi sen görürüsün dedim :47::47::47:gittim eve oda balkondaydı yapamıyacagımı sandı açtım valisi doldurdum bütün eşyalarımı altınlarımı yüüzgüme kadar bıraktım tuvalet aynasına açtık taksiye telefon geldi indim aşgıya indim gittim annemlerin evine babam anem şaştı dedi en oldu bende bir aglama varmış:14::14::14:anlattım bende babamda o senin yuvaan dedi kızım dövdümü yok sözdümü yok ne yaptı bagırdı dedim dedi sen kal gelri o nasıl olsa dedi sen balkondan içeri gir yatak odasına gir bakmış kapaklar açık kıyafetler yok aramaya başladı bu telimi dedim bitti seningibisiyle işim olmaz:47::47::47:o akşam arabaya bindi geldi yanıma babamın yanına girdi ne konuştular bilmem sonra geldi özür diledi anlıyacagım dilden anlatı babamda aldı karşısına böyle böyle sonra 1 hafta sürtüşme geçi aramızda ama genede zor atlattık bazen diyorum ben bu adamı seviyorum neden canımı yakıyor:14::14::14:
çatışma değil kızzzzzzzzzzzzzzz ÇARPIŞMAA :60:

hadi gel dolduruyorum çayını:7:
:60::60::60::60:bende diyorum biryerde yanlış yaptım :60::60::60:aman eşiyle çarpişsın benimle çatıssın ne olucek:63::63::63:

canım ya bende kaynanamlar yüüznden 3 gün ayrı yattım konuşmadım nedenini ne sen sor ne ben söylüyüm bak anlatıyım hak ver şimdi bizim bütün borçlarımız bitti tamammı sonra kaynanam dedi kaynınların borcunu ödüceksinzi kolumdaki bütün bilerzikler gitti ata lirasınaakaadar borç aldım onlarda gittimi sana:53::53:sonra eve geldik yok ödemem dedi yok dedi biz hazıra konduk ödücez o benim annem dedim git öde baan bagırdı beyenmiyosan kapı orda senin yüüznden annemi atramam dedi öylemi dedim öyle dedi sen görürüsün dedim :47::47::47:gittim eve oda balkondaydı yapamıyacagımı sandı açtım valisi doldurdum bütün eşyalarımı altınlarımı yüüzgüme kadar bıraktım tuvalet aynasına açtık taksiye telefon geldi indim aşgıya indim gittim annemlerin evine babam anem şaştı dedi en oldu bende bir aglama varmış:14::14::14:anlattım bende babamda o senin yuvaan dedi kızım dövdümü yok sözdümü yok ne yaptı bagırdı dedim dedi sen kal gelri o nasıl olsa dedi sen balkondan içeri gir yatak odasına gir bakmış kapaklar açık kıyafetler yok aramaya başladı bu telimi dedim bitti seningibisiyle işim olmaz:47::47::47:o akşam arabaya bindi geldi yanıma babamın yanına girdi ne konuştular bilmem sonra geldi özür diledi anlıyacagım dilden anlatı babamda aldı karşısına böyle böyle sonra 1 hafta sürtüşme geçi aramızda ama genede zor atlattık bazen diyorum ben bu adamı seviyorum neden canımı yakıyor:14::14::14:

:60::60::60::60:bende diyorum biryerde yanlış yaptım :60::60::60:aman eşiyle çarpişsın benimle çatıssın ne olucek:63::63::63:

ooofff paaşa offffff benim babam baba ewine küs dönmek yok dedi küsüp gelirseniz yeri dönüşü yok dedi :50::50:
bizim hiç bir sorunumuz yokki hiç olmadı :50::50: çok iyi anlaşan bir çiftiz 9 senedir birbirimizi biliyoz:50:
her zaman bana sen haklısın sen haklısın diyor haklı olmak benim canımın yanmasını geçirmiyorkii

Son düzenleme:
kız şimdi onu soracaktım ne yaptın aldınmı diyeee çok iyi almışsın canım
az olmaz öyle insanlara üstelik sipariş vermiş almışsın kendinede aldınmı
çok güzel sende beğendin dimi

ewet çok güzel ama kendime almadım..şu hediyeleri bir çıkarayımda aradan...walla haklısın çok öyle insanlara ama biz ailemizde gördüğümüzü uyguluyoruz..

okudum yazdıklarınızı..hepimizin ayrı bir derdi var...ama iyi ama kötü geçiyo günlerimiz işte..
baNA temennide bulunan kızlar tşk ederim sizlere yazdıklarınızda haklısınız..
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..

ewet çok güzel ama kendime almadım..şu hediyeleri bir çıkarayımda aradan...walla haklısın çok öyle insanlara ama biz ailemizde gördüğümüzü uyguluyoruz..
ewet biz insanız canım insan evladıyız saymış almışsın hediyeni yeter.. sonra kendinede alırsın.
okudum yazdıklarınızı..hepimizin ayrı bir derdi var...ama iyi ama kötü geçiyo günlerimiz işte..
baNA temennide bulunan kızlar tşk ederim sizlere yazdıklarınızda haklısınız..
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..

hayırlısı canım....
sende sabret hep böyle devam etmez sende selamete çıkacaksın

:60::60:delüüüüüüüü,ewet seninle çatışsın nolucak.....

Back
X