Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sonunda yeni halının başına bişey geldi,,,neyse bu kadarla bitmiş...............

yok birsey olmadıı
pek begenmedıler halımı snakı yada pahalı dıye off ben onları cozemedım

ya o degılde kaynos bayramdan sonra bı hafta koye gıdecekmıs bende mecbur kaldım ben sıze ınerım dedım kı ıcımden gelmıyo 2 borulceye ben bakacam bıd e kayın baba aksma yemeklerı falan yapacam :27::27::27: off oda ekmek yapmaya gıdecek

ve bana yapacagı ekmegı bacısına koyacakmsı ben gıdıp ondan alacakmsıım ben ıslatamazmısım ozman bana verme bacın yesınnn:27::27::27::27: ben kımsenn evıne gıdıp ekmem ıstemm sırf ona verecek kayınbabaya karsı benı kullanıyo :27::27::27::27:

yok birsey olmadıı

ya o degılde kaynos bayramdan sonra bı hafta koye gıdecekmıs bende mecbur kaldım ben sıze ınerım dedım kı ıcımden gelmıyo 2 borulceye ben bakacam bıd e kayın baba aksma yemeklerı falan yapacam :27::27::27: off oda ekmek yapmaya gıdecek

ve bana yapacagı ekmegı bacısına koyacakmsı ben gıdıp ondan alacakmsıım ben ıslatamazmısım ozman bana verme bacın yesınnn:27::27::27::27: ben kımsenn evıne gıdıp ekmem ıstemm sırf ona verecek kayınbabaya karsı benı kullanıyo :27::27::27::27:

kız walla bunlar başka gezegenden.....aman beğenmesinler sen beğeniyosun ya yeter kuzum...niye senin ewinde yer yokmu niye oraya veriyor ekmeği..

yok birsey olmadıı

hemen atla herşeye tamammııı:19::19::19:
:53::53::53::44::44::44:
apla bir düzleştiricim olmadı banada alsana aplaaaaaaaaaaaaa:9::9::9::9::9::9:
bende var gönderiiim :110:
üstüne gitmeyin paşamın aaaaaa:20::20: yanlış anlaşıldı o kadar.panik atağı var amannnnnn germeyelim paşamızı:16::16:
:53::53::53::53::53::53: paşaya dimedimdi ama :25::25:

yok birsey olmadıı

börülcelerin küçükmülerki:18::18:sen ne bakıyon baksınlar kendilerineee

apla bir düzleştiricim olmadı banada alsana aplaaaaaaaaaaaaa:9::9::9::9::9::9:
alırım aplacııımmm çok güzel bişey bu ama yanında birde düzleştiren biir olsa süper olur,yoruluyorum ben yaaaaaaaa:21::21:
:19: bak gene ağlıyor karıııı

:23::23::23::23::23::23::23::23:
tamam dikat edicem suratlarıma bundan sonra ağlamıyomm kıızzzz yanlış o o yanlış..

çabuk gell hee..benim kociş maç seyrediyo bitince kalkmak zorundayımmm:24::24:ocağı yakacağımmm:24::24:suyu ısıtacağımm:24::24:
geldim bebem geldim yeminle panik atagım azdı ben nasıl dedim o lafı ya birşey olursa diye zor zapdettin kendimi gelsim tezgaha koyarım yer burda siniye kosam paş arahat vermez salatanın üstünde maydonoz var yasak ona :20::20:yada kocişimi yanım aalırım o yerken bende seyrederim:17::17::17:
üstüne gitmeyin paşamın aaaaaa:20::20: yanlış anlaşıldı o kadar.panik atağı var amannnnnn germeyelim paşamızı:16::16:

:27::27::27:döv onları ebem benim üstüme gelmesinler sen hamişsinya senide dövemezler vurmuşken ikide benim yerime vur:60::60::60::60:

benim saçlar kıvır,kıvır ya en güzeli ütüyle oluyor,kırışıklıklarını açıyorum bi güzel:9: ama hepside saçı mahvediyor yaaa...
kıvırcık saça bayılırım:37::37:
olsunnn üstüne gitme paşanınnn:20::20:kocanında üstüne gitme:20::20:

kız valla bi yandan da olimpiyatlara bakıyorum yarım yamalak okuyom atlamışım, oda gitmesin kimsenin üstüne:32::32:

:19::19::19::19:
olanlardan haberin yok konuş sen :99:

kızlar deminden beri şarkı dinliyorum beydaglı karısı beceremedim ben sana zahmet istedigim şarkıyı buraya koy bebem söylüyorun şarkıyı
tan serdar ortaç benim gibi olmayacak sizlere armagam ettim hadi yayınlada seyredek hareket eden anam sabah evi temizlerken kralda çalıyodu çaldım faceme koydum :27::27::27:bekliyom şarkıyı bilen el atsın :8::8:

ekmek koyacak yerım var benım kocayı sayma adam aksmadan aksama gelıyo koca ev bı benım olmazmı

ya bacını verecek ya ebndıe bahane edıyoo orda ekmek olsa benım yıyecegım 3 .4 tane ama normalde yarısını bana verecek

sevınc atlamayıpda ne yapacam tek gelın mecbur sonra saka ıle karısık bende gelecem dedım kucuk borulde bende gıdrım dedı ıscılerı kım bakacak dedı buyuk borulce baksın ısıne dedım alıssın ıkı gun sonra evlenecek :19::19:

duman bırı ortaokula gıdıyo bırı benden bı yas kucuk :19::19::19::19: esek kadarlar

Back
X