Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

calsıyo canım okumyo nısnalı gıtsın yapsın yok olurmu ben aksmmalrı yemegını yapacam ya adam bana slm verıyo allah dan bulsun

ya esım bayramdan snra ızne cıkacak inşallah aynı gune denk gelrıde bız tatılde oluruz :1::1::1::1: yoksamm ben bole olurum:14::14::27::27:

:37::37::37::37: üfff senide zor günler bekliyor:37::37::27::27:

evet paşada yeni pıhtılılardan,onada kıyamıyorummm...canım gittim ben upuzun saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim böyleyken de kıvıırcık kullanamıyorumki.uzamasını beklicem...

ohhh gezsin gezsin... bengisu da yerleşsinde yeniden başlar girmeye...

bende öyle kestirdim boyun fıtığıda çıkmıştı yaa sinirden kuaföre gidip kestirdim sonrada ağlıcaktım nerdeyse....

bizim pc çocuk odasında
benimkisi oğlanı getirdi uyusun diye
bana da pc kapatta çocuk uyusun dedi:19:
ben: :63: :110:
cevap bile vermedim
çocuğu da uyutuyo kesin farklı niyeti var :17: sende uzatma aaaaa siz 9 sene önce bugün evlendiniz hadi kapat pc yi onu kutlayın hadi canım hadi canım:27::27:
yapsın işte senden az küçük olan:19::19:okuyo filanmıki??

yapışkan gibimi cnm akıntın? öyleyse yumurtluyosun onu biliyorum[/QUO
yapıskan gıbı degıl canım zaten doktorum bana yumurtlamısın demıstı bugun adetımın 23.gunu
o zaman hamilemisinki:31::31:cnm iltihap olayını düşünmek istemiyorum , nete yazsana bi akıntı şekilleri diye ben okumuştum bi ara öyle bi yazı...
:29::29: canımsın sen benim:38::38: ne demek o:54:
:54::54::54::54::54:

calsıyo canım okumyo nısnalı gıtsın yapsın yok olurmu ben aksmmalrı yemegını yapacam ya adam bana slm verıyo allah dan bulsun

ya esım bayramdan snra ızne cıkacak inşallah aynı gune denk gelrıde bız tatılde oluruz :1::1::1::1: yoksamm ben bole olurum:14::14::27::27:
kız millet evde yalnız kalacaksa eşinde gitmeyelim demez dimi sana.... neyse en kötü yaptıgın yemeği biraz falz yaparsın şimdi sen onları idare et onlarda çocuk olunca sana yardım ederler...

bengisu taşınalı çooook oldu karı gelmiyooooooo:19:
en son klomn kullanıp iğne vuruldu
sonuç olumsuzsa kafa dinliyordur
kk küseriz ya bazen:9::9:

evet olabilir, bişiler kötü gittimi sebep KK oluyo hemen küsüveriyoruz:1:

uykum geldi benim kızlar... çıkarım ben birazdan görüşrüüz öperim hepinizi

kızlar ben çıkıyorum kociş hadi kalk artık diyorr öpüyorum hepinizii iyigeceler:54::54:

paşammmmm ocağı yakacağımmmm:24::24::24::24:suyu ısıtacağımmmm:24::24::24:senin için heee kendim için söylüyosam ne olayımm:21::21:

inşallah canım olmassın kac zamandır bebk ıstıyosunuz :26::26:

kzılar cok kotu basım agrıyo sankı bırılerı sıkıyo bu arad yarın yokum anam temzılıge gıdecem
tmm canım haber verdiğin iyi oldu
bende öyle kestirdim boyun fıtığıda çıkmıştı yaa sinirden kuaföre gidip kestirdim sonrada ağlıcaktım nerdeyse....
kökü sende nasılsa üzülme
canım ınsallah ya hemen hemen 1 yıldır ıstıyoruz aralarda korunmalar olsada

bence hamişsin içime doğdu güzel haberlerle gel..

dıyemez cunku borulce ızınlı 10 un ama nısanlısı ıle gezecekler oyuzden bıze bırsey dıyemezler deseler kalın dıye kendı kızın ıznınde gıdeydınız derımm

bana cocuk olunca yardım etemzler zarara sokarlar ya buyuk gorumcem allah dusman basına vermesın hep suratı asık havalı baskasınn yanın melek sankı :19::19: kucukde herseye kuser kendı bebeme kendım bakrım hem onlar dover :19::19::19:

ekmek koyacak yerım var benım kocayı sayma adam aksmadan aksama gelıyo koca ev bı benım olmazmı

ya bacını verecek ya ebndıe bahane edıyoo orda ekmek olsa benım yıyecegım 3 .4 tane ama normalde yarısını bana verecek

sevınc atlamayıpda ne yapacam tek gelın mecbur sonra saka ıle karısık bende gelecem dedım kucuk borulde bende gıdrım dedı ıscılerı kım bakacak dedı buyuk borulce baksın ısıne dedım alıssın ıkı gun sonra evlenecek :19::19:

duman bırı ortaokula gıdıyo bırı benden bı yas kucuk :19::19::19::19: esek kadarlar
:53::53::53::53:kendi başların abakarlar bebem boşver biride kocaya gidi versen baksın babasına :27::27::27:eşim bayramdan önce beni yolluyo memlekete yok dedim babanın haşlıgını almadan nereye deidm her sene 50 100 veriyoda:17::17:ne ka düşünceliyim degilmi:9::9::9:
kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??
31 yumurtlamışın 7 agustosta rahim yerleşmiş bebem bu aralar evcilik oynadınızsa gebesin allahın izniyle ben öle hesap ediyorum kıızmda öle kaldım saglıklı bi rbayan yumurtluyosa oluyo
yok kıııızzzzkıyamam ben onlaradaaaa pıhtıdaşlarım onlar benimmmm:16::16:

evet valla saçın doğasını bozuyo, benimde bukle bukle saçlarım ama şimdi hafif dalgaya döndü yıllardır düzleştirmekten:1:

affet beni:26::26:

kızlar bengisu ve nazemir uzun zamandır yoklar..neden yoklar:30::30:
gözlerine kurban oluyum ben senin hemi :17::17::17:
pıhtıdaşıımmm:16: ama paşada pıhtılı artık...sende biraz doğal haliyle bırak kuzum jölele,yada köpükle yap güzel durur..nazemir akşam üzeri burdaydı memeleketinde ramazanı geçiriyomuş...
:124::124::124::124:benimde ahlaakımı bozdunuz bende sizden oldum bu pırtılaşma yüüznden bebekte düşüyomuş:53::53:erken dogum plesentanın erken ayrılması bebeklerin kabinin durması çeşitleri varmış:53::53:bende homosisiteyin çıktı:30::30::30:
bizim pc çocuk odasında
benimkisi oğlanı getirdi uyusun diye
bana da pc kapatta çocuk uyusun dedi:19:
ben: :63: :110:
cevap bile vermedim
:123::123::123::123:nice senelere bebem işşallah birdahai evlilik yıldönümünde bebeginle girersin aminnnnnnnn:16::16:
evet paşada yeni pıhtılılardan,onada kıyamıyorummm...canım gittim ben upuzun saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim böyleyken de kıvıırcık kullanamıyorumki.uzamasını beklicem...

ohhh gezsin gezsin... bengisu da yerleşsinde yeniden başlar girmeye...
bende kestirdim caanım saçlarımı anca tokaya geliyo :24::24:

kızlar ben çıkıyorum kociş hadi kalk artık diyorr öpüyorum hepinizii iyigeceler:54::54:

paşammmmm ocağı yakacağımmmm:24::24::24::24:suyu ısıtacağımmmm:24::24::24:senin için heee kendim için söylüyosam ne olayımm:21::21:

kız sende çarpişsana eşinle kı z5 günü geçti benim sevinç karısından neyim eksik :60::60::60:

Back
X