Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım eltimgil buruya iftara geldi kaynanamla onlar gitti arkalarından temizledim antrenin halasına fayanslarına kustu oglu oda yetmemiş havlu vermiştim ona oglanın önüne koysun diye ona akusmuş çorplarına kusmuş sen benim havlu kayıptı dedim günahını aldım götürmüş yıkar ütüler getiricek dedim bu konuyuda eşimle paylaştım sonra eşim iş kıyafetlerini getridi oturdum klozetin üstüne tulumlarının ceplerini boşaltıyorum deterjanı yumuşatıcıyı koydum kapagı açtım ıyyyy dedim bu koku ney bakarımki:53::53::53: benim mutfak havlumu sen makinanın içine at leşgibi kokmaya başladış 4 rahat geçmiştri agzı kapalı olunca sen benim şalterler attı eşim fırladı sesime canım şuna bak ya dedim tabi ılımlı yanaşıyo aman olsun yıkarsın ulan dedim konuşma:57::57::57:benim çocugum yapıcak alırım o havluyu götürürm evime yıkarım ütülerim kusura bakma derim şimdi ban kızıcaksınız bir havlu insan der makinanın içine attım diye :47::47:canım havluyu sinirimden çöpe attım :30::30:

haber ver:24::24:

canım herşey allahtan bebegim üzülme olurmu:14::14: bak bendede pırtılaşma sorunu var doktor haziranda verdi ilaçları eylülde vesile olucez ilaçlarım folbiol diyaformin yumurtalarım çatlasın diye kilo vermeme yardımcı oluyor koraspirin kanım sulansın diye birde kan pırtılaşması için apikopal verdi bunları gebeligin süresindede kulanıcaksın dedi onun yanına cleksi 06 proluton depont magnezyum ve progestoron içicen dedi dahada vericem dedi dikiş şart dedi :53::53::53:sende olursa adam gibi bir doktora git sende pırtılaşma var kaç arkadaşım kullanıyo gebelikten önce hep bebegin hastası ilerliyo hemde düşük yapmıyosun sen bu dedigimi bir düşün biliyosun ben senin iyiligini düşünüyorumevlat acısını çok iyi bilirim 3 kere yaşadım :14::14::14:

canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah :16::16:

:3:

:3:

:1::1::1::1:terbiyesiz karı seni keşke adanaya gelebilsem seni beydaglıyı çokmerak ediyorum tatili beleşe gitirim kız:27::27::27:

iyiki senin kocan degilim ben :18::18::18::18:

aynı ben vallahi:27::27:

aman canım çagırmasınlarda ırgat gibi çalıştırıyolar boşver :19::19:bak benimkiler agzılarıyla çagırdılar hiç aradılarmı iftara gel diye nerde ne çagırsınlar nede gelsinler onları gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo:47::47::47:

ne çene varmış kardeşim sizde anca gelebildim geçmişten :57::57::57::57:

:29::29::29::29::29::29: kız ben adanalıyım ama kahramanmaraşta yaşıyom malesef :110:
senide çok sewiyom:54::54:

:57::57::57:kocaya mal deme kalas diyebilirisin :20::20::20:insan kocasına öle dermi ah yanımda degilsinki kulagını çekeyim :38::38:

canım anca makinayı yerleştirdim banyoyu topla yatagı topla işim bitti bu erkekler banyoya girince neden acaba savaş alanı gibi oluyo bornozu bir yere atmış çamaşırları bir yere:53::53:len aç kirli sepetinide içine at kalas ne olucek :40::40::40:

canım sende üzülme hakkımızda hayırlısı bebebm ya sen bu dedikelrimi bir düşün çünkü gebe kalmadan vucudu bebege hazırlıyosun kız beydaglı seninde kullanman lazım o ilaçları sendede pırtılaşma var:20::20::20:kullanıyomusun bakıyım :57::57:

ben bebeğe karar verince hemen cor asprin ve folik asit içiyodum...

cep telefonumu kapattım kimse aramasın diye
kociş iş yerinden ewdeki pc ye bağlanmış
bir baktım ekrana mesaj geldi telin kapalı ....
ben : aaa öyle mi farkında değilim:110:
o : ewet merak ettim..
ben : niyeki :110:
o :akşama yemeğe gidecez yemek yapma..
ben : gerek yok :110:
o : doktor randevun kaçta biletini alalım..
ben : gitmicem :110:
o : neden..
ben : sana çocuk mocuk yok :110
o : alla alllaaa uzatma akşama hazır ol..:23:
ben :110: :63:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

okunu çıkartma kızım sen de napsın adam insan ailesini seçemiyo kura da çıkıyo adam da kötü kura çektiyse nolcak ömür boyu çektircen mi bak sonra sıkılıp kaynoşu götürür yemeğe sen de böle:47::47::47::47::47: olursun

okunu çıkartma kızım sen de napsın adam insan ailesini seçemiyo kura da çıkıyo adam da kötü kura çektiyse nolcak ömür boyu çektircen mi bak sonra sıkılıp kaynoşu götürür yemeğe sen de böle:47::47::47::47::47: olursun

:29::29::29::29::29::29: kız ben adanalıyım ama kahramanmaraşta yaşıyom malesef :110:
senide çok sewiyom:54::54:
:17::17::17::17:tüh olsun bol boldondurma yerim bende adanada şalgan suyu:9::9::9:
ben bebeğe karar verince hemen cor asprin ve folik asit içiyodum...
canımsen şimdiden iç bir zararı oluyomuş bizde pırtılaşama oldugu için hem erken başlamak bebegin şansını yükseltiyomuş bak goole amcama sor arda lembet diye türkiyede 2 doktor bu o dedi riskli gebelik uzmanı ne kaybedersin birkere beni dinlesen ne olur sen bu kunuyu düşün:44::44::44::44:
şu yeşil mecimekli yoğurtlu çorbayı anlatsana nasıl oluyor:31:

canım yeşil mercimegi haslıyosun güzelcene ister içine küçük makarna kes yada muska yada eriştede koyabiliyosun yogurdunuda kuyu yapıcen üstüne nane yak tamam kızlar starı açın :52::52::52:

:9::9::9::9: yok daha pokunu çıkarmam :9::9:
:110: ne bağırıyon be :110:
:9::9::9::32::32::32:

:9::9::9::9::9:sürünsünnnnnnnnnnnnnn:43:aynı benim kociş anasıyla bizim arasaında kalıyo vallahi acıyorum onlara yukarı tükürsa bıyık aşagıya tükürsen sakal adamlar ne yapsın iki ucu poklu deynek:1::1::1::1:

:9::9::9::9::9:sürünsünnnnnnnnnnnnnn:43:aynı benim kociş anasıyla bizim arasaında kalıyo vallahi acıyorum onlara yukarı tükürsa bıyık aşagıya tükürsen sakal adamlar ne yapsın iki ucu poklu deynek:1::1::1::1:

:32::32::32::32: kıymet bilecek benimle yaşlanacak
beni ezdirmemeyi öğrenecek yoksa burnundan getiririm:32::32::32:

kadının fendi erkeği yendi:52:kız sakın gitmemezlik etme doktora uzatma artık fazla naz aşık usandırır...akşam yemeğe de nazlanarak gidersin artık:21:sonra ne olacak acaba:23:

kadının fendi erkeği yendi:52:kız sakın gitmemezlik etme doktora uzatma artık fazla naz aşık usandırır...akşam yemeğe de nazlanarak gidersin artık:21:sonra ne olacak acaba:23:

:32::32: dün taklalar atıp durdu yatakta :32::32:
ama havasını aldı :32::32::32::32:
bugünde önce süründüreceğim kesin:32:

:9::9::9::9: yok daha pokunu çıkarmam :9::9:
:110: ne bağırıyon be :110:
:9::9::9::32::32::32:
aferin sana şöle bi güzel de süslen zati güzel kadınsın adamın aklı uçsun şöle seni görünce pişman olsun kaçırdıklarını hatırlasın şekerim oğlanıda kaynoşa bırak biz oğlunla yemeğe giyos biraz da işimiz var de tam süper olur

:17::17::17::17:tüh olsun bol boldondurma yerim bende adanada şalgan suyu:9::9::9:

canımsen şimdiden iç bir zararı oluyomuş bizde pırtılaşama oldugu için hem erken başlamak bebegin şansını yükseltiyomuş bak goole amcama sor arda lembet diye türkiyede 2 doktor bu o dedi riskli gebelik uzmanı ne kaybedersin birkere beni dinlesen ne olur sen bu kunuyu düşün:44::44::44::44:

canım yeşil mercimegi haslıyosun güzelcene ister içine küçük makarna kes yada muska yada eriştede koyabiliyosun yogurdunuda kuyu yapıcen üstüne nane yak tamam kızlar starı açın :52::52::52:

gel kız ben sana şalgam içiririm...ben her seferinde erkenden içmiştim zaten ama:50:

he anladım bu çorbayı biliyodum..

Back
X