- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
canım eltimgil buruya iftara geldi kaynanamla onlar gitti arkalarından temizledim antrenin halasına fayanslarına kustu oglu oda yetmemiş havlu vermiştim ona oglanın önüne koysun diye ona akusmuş çorplarına kusmuş sen benim havlu kayıptı dedim günahını aldım götürmüş yıkar ütüler getiricek dedim bu konuyuda eşimle paylaştım sonra eşim iş kıyafetlerini getridi oturdum klozetin üstüne tulumlarının ceplerini boşaltıyorum deterjanı yumuşatıcıyı koydum kapagı açtım ıyyyy dedim bu koku ney bakarımkibenim mutfak havlumu sen makinanın içine at leşgibi kokmaya başladış 4 rahat geçmiştri agzı kapalı olunca sen benim şalterler attı eşim fırladı sesime canım şuna bak ya dedim tabi ılımlı yanaşıyo aman olsun yıkarsın ulan dedim konuşma
benim çocugum yapıcak alırım o havluyu götürürm evime yıkarım ütülerim kusura bakma derim şimdi ban kızıcaksınız bir havlu insan der makinanın içine attım diye
canım havluyu sinirimden çöpe attım
haber ver
canım herşey allahtan bebegim üzülme olurmubak bendede pırtılaşma sorunu var doktor haziranda verdi ilaçları eylülde vesile olucez ilaçlarım folbiol diyaformin yumurtalarım çatlasın diye kilo vermeme yardımcı oluyor koraspirin kanım sulansın diye birde kan pırtılaşması için apikopal verdi bunları gebeligin süresindede kulanıcaksın dedi onun yanına cleksi 06 proluton depont magnezyum ve progestoron içicen dedi dahada vericem dedi dikiş şart dedi
sende olursa adam gibi bir doktora git sende pırtılaşma var kaç arkadaşım kullanıyo gebelikten önce hep bebegin hastası ilerliyo hemde düşük yapmıyosun sen bu dedigimi bir düşün biliyosun ben senin iyiligini düşünüyorumevlat acısını çok iyi bilirim 3 kere yaşadım
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah
terbiyesiz karı seni keşke adanaya gelebilsem seni beydaglıyı çokmerak ediyorum tatili beleşe gitirim kız
iyiki senin kocan degilim ben :18::18::18::18:
aynı ben vallahi
aman canım çagırmasınlarda ırgat gibi çalıştırıyolar boşverbak benimkiler agzılarıyla çagırdılar hiç aradılarmı iftara gel diye nerde ne çagırsınlar nede gelsinler onları gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo
ne çene varmış kardeşim sizde anca gelebildim geçmişten![]()

senide çok sewiyom