Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlim gorusuruz![]()
benimde canım bişi ıstıyo ne bilmiyom sınır oldum yemedıgımde kalmadı yok doyuramadım kendımi :125::125::125::125::125:
benim kafadansın..ben aburcubur yemediğim gün kendimi boşlukta hissediyorum..illa yicem..yemek yemeyip sadece abur cuburla gün geçiririm çok eksikliğini hissediyorum..ama bu hiç sağlıklı değil...benim yerimde başka biri olsa 100 kilo olmuştu çok şükür benim öle bi sorunum yok ama ilerde bişey çıkar mutlaka bide reflüm var ama napim..(( dün önce dondurma ardından çikolata ardındanda cips yedim hepsini kısacık zamana sığdırıyom
ahh bide nescafee hmmm mis kokusu oyyoyy
benimde canım bişi ıstıyo ne bilmiyom sınır oldum yemedıgımde kalmadı yok doyuramadım kendımi :125::125::125::125::125:
benim kafadansın..ben aburcubur yemediğim gün kendimi boşlukta hissediyorum..illa yicem..yemek yemeyip sadece abur cuburla gün geçiririm çok eksikliğini hissediyorum..ama bu hiç sağlıklı değil...benim yerimde başka biri olsa 100 kilo olmuştu çok şükür benim öle bi sorunum yok ama ilerde bişey çıkar mutlaka bide reflüm var ama napim..(( dün önce dondurma ardından çikolata ardındanda cips yedim hepsini kısacık zamana sığdırıyom
ahh bide nescafee hmmm mis kokusu oyyoyy
2 tane cıkolata yedım kadayıf tatlııs yedim mevye yedım hala canım bısıler ıstıyo :125::125:
bende cok severım ohyzuden kocıs dolduruyooyoksa gece gece gıtmek zorunda kalıyo
adet donemindesin ya o yuzden cnm
Abbooooowwwcok sagliksiz
bende kalkip nescafe alayim sizede yapimmi
![]()
nereye gittiniz facede gizli gizli yazışıyonuz mu![]()
beni de ilk sayfaya ekler misiniz?
yagmurdamlasi, 27 yasinda, nerdeyse 3.5 yillik evli, is hatunu, 3 kimyasala gebelik gecirdi, bi sorunu yok gorunuyor, 1.5 yildir calismalara devam
bat 1 veya 2 eylul sanirim :44:
banada söyleyin merak ederim :44:
ahh ekleyen biri çıksa !!! bende istiyom nezamandır sölüyom ama nerde![]()