Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hep burdayım ama işte tembel gaci huhh : D
bnim kistim sınırdaydı çok acı çektim yemek yiyemiyodum tuvalete gidemiyodum yatarken dönemiyodum ama hap kullanmadan eridi..hergün tartıldım ve kontrole gittim..detaylı kontrol oldum hep..çok şükür eridi gitti..

hep burdayım ama işte tembel gaci huhh : D
bnim kistim sınırdaydı çok acı çektim yemek yiyemiyodum tuvalete gidemiyodum yatarken dönemiyodum ama hap kullanmadan eridi..hergün tartıldım ve kontrole gittim..detaylı kontrol oldum hep..çok şükür eridi gitti..

benimkide erir inşallah :18::18:

ya bida kloman kullanırsam gene kist olursa korkuyorum off hayırlısı inşallah bu son olur rabbım duy sesımııı :14::14::14:

ben kistten sonra günde 1 tane 5 gün içtim..çok şükürki yumurtalarım istenilen büyüklüğe geldi ve aşılamam oldu..benim yumurtalarım aşırı tepki veriyomuş... doktoruna söle tekrar aynı şey olmasın

sabbah başak ekler kuzumm hos geldın nasılsın:38::38::38:

ilk sayfada bilgilerimiz yazıyo bızımdee :23::23:

tamam beklerim ben de :16:
hmm okudum sizleri de hep birbirimize benziyoruz.. ins Rabbim bize de nasib edecek inss :52:

yarın doktor bana ne dıyecen acaba :18::18::18: ayy erimiştir kist bu son olur kurban bayramına bebgımle gırerım ayay ona da

bayramlık alırız :21::21::21::21::21:

ayy ne guzel olur bu bayrama olmadi ama obur bayrama ins biz de cifte bayram yasayalimm :52::52::nazar::nazar::49::49:

ben kistten sonra günde 1 tane 5 gün içtim..çok şükürki yumurtalarım istenilen büyüklüğe geldi ve aşılamam oldu..benim yumurtalarım aşırı tepki veriyomuş... doktoruna söle tekrar aynı şey olmasın

söyleyecem ya doktoru soru yagmuruna tutuyom zaten dün aradı hasatam var hzılı konsursak dedı :1::1::1:

bende 5 gün 1 tane ıctım yumurtalar 19m catlama ignesı yedım ama catlamaıs heralde oyy oyy bide uzakkı hastane yarın babam arayacamm dolmuşla cekılmıyo düşündukca fenalık gelıyo :27::27::27::27:

keşke bnde kendi kendime kalsam sonra doktora gidip hamileyim desem..gebe izleme girsem sonra doktora gitsem bebişimi görsem ayy ne güzel olur ysaa:18:

keşke bnde kendi kendime kalsam sonra doktora gidip hamileyim desem..gebe izleme girsem sonra doktora gitsem bebişimi görsem ayy ne güzel olur ysaa:18:

oda olacak inşallah kuzum :38:

ben cıkıyorum canım sabah erken kalktım bugun annemın evi temizledim :6::6::6: yoruldumm

hayırlı sahurlar size :16::16::16::16::38::38::38::38:

sevınc iyi yolculuklar kuzum güzel haberler dönersin inşallah :21::21::21::38::16::23::23:

slm kızlar mısafır ağırladığım ıcın gırmedım napıyonuz varmı yenı havadısler:ssz::ssz::ssz: hoş su ara hepınız horul horul uyuyonuz ama yarın okuyacaksınız bılıyom oyuzdende ben yarın doktora gıdıyorum bılın ıstedım. gecen ay klomen kullanmıstım. bakalım doktorun dedığı gıbı bırden fazla yumurta olusmusmu.. olustuysa kaç tane durumları ne öğrenıp gelıcem yarın.. sızede bılgı veırrım dua edın benım ıcınde mucuukk:16::16:

slm kızlar mısafır ağırladığım ıcın gırmedım napıyonuz varmı yenı havadısler:ssz::ssz::ssz: hoş su ara hepınız horul horul uyuyonuz ama yarın okuyacaksınız bılıyom oyuzdende ben yarın doktora gıdıyorum bılın ıstedım. gecen ay klomen kullanmıstım. bakalım doktorun dedığı gıbı bırden fazla yumurta olusmusmu.. olustuysa kaç tane durumları ne öğrenıp gelıcem yarın.. sızede bılgı veırrım dua edın benım ıcınde mucuukk:16::16:

canim insss cok guzel haberlerle gelirsin, tombik tombik bisuru yumosun olmustur inss :16::16::16:
kizlar da uyaninca okurlar tabi :6: :6:

oda olacak inşallah kuzum :38:

ben cıkıyorum canım sabah erken kalktım bugun annemın evi temizledim :6::6::6: yoruldumm

hayırlı sahurlar size :16::16::16::16::38::38::38::38:

sevınc iyi yolculuklar kuzum güzel haberler dönersin inşallah :21::21::21::38::16::23::23:
Saol hayatim guzel haberlerle gel insallah

Anaam bugunde dr giden gidene hepimiz hayirli ve guzel haberlerle gelelim insallah amin
karilar benim otobus 9 da Allaha emanet olun :3:
basak karisi dua et :110:

YA VEHHAB !

Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri...

Back
X