Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep burdayım ama işte tembel gaci huhh : D
bnim kistim sınırdaydı çok acı çektim yemek yiyemiyodum tuvalete gidemiyodum yatarken dönemiyodum ama hap kullanmadan eridi..hergün tartıldım ve kontrole gittim..detaylı kontrol oldum hep..çok şükür eridi gitti..
sabbah başak ekler kuzumm hos geldın nasılsın
ilk sayfada bilgilerimiz yazıyo bızımdee![]()
yarın doktor bana ne dıyecen acaba :18::18::18: ayy erimiştir kist bu son olur kurban bayramına bebgımle gırerım ayay ona da
bayramlık alırız![]()
ben kistten sonra günde 1 tane 5 gün içtim..çok şükürki yumurtalarım istenilen büyüklüğe geldi ve aşılamam oldu..benim yumurtalarım aşırı tepki veriyomuş... doktoruna söle tekrar aynı şey olmasın
tamam beklerim ben de
hmm okudum sizleri de hep birbirimize benziyoruz.. ins Rabbim bize de nasib edecek inss
ayy ne guzel olur bu bayrama olmadi ama obur bayrama ins biz de cifte bayram yasayalimm![]()
keşke bnde kendi kendime kalsam sonra doktora gidip hamileyim desem..gebe izleme girsem sonra doktora gitsem bebişimi görsem ayy ne güzel olur ysaa:18:
polly kocan gelmedı mı kız gene![]()
gelmezmi 9da geldi 10da uyudu..küsüm ben ona...
herkes gitti bari bende gideyim...
slm kızlar mısafır ağırladığım ıcın gırmedım napıyonuz varmı yenı havadıslerhoş su ara hepınız horul horul uyuyonuz ama yarın okuyacaksınız bılıyom oyuzdende ben yarın doktora gıdıyorum bılın ıstedım. gecen ay klomen kullanmıstım. bakalım doktorun dedığı gıbı bırden fazla yumurta olusmusmu.. olustuysa kaç tane durumları ne öğrenıp gelıcem yarın.. sızede bılgı veırrım dua edın benım ıcınde mucuukk
![]()
Saol hayatim guzel haberlerle gel insallahoda olacak inşallah kuzum
ben cıkıyorum canım sabah erken kalktım bugun annemın evi temizledimyoruldumm
hayırlı sahurlar size
sevınc iyi yolculuklar kuzum güzel haberler dönersin inşallah![]()
slm kızlar mısafır ağırladığım ıcın gırmedım napıyonuz varmı yenı havadıslerhoş su ara hepınız horul horul uyuyonuz ama yarın okuyacaksınız bılıyom oyuzdende ben yarın doktora gıdıyorum bılın ıstedım. gecen ay klomen kullanmıstım. bakalım doktorun dedığı gıbı bırden fazla yumurta olusmusmu.. olustuysa kaç tane durumları ne öğrenıp gelıcem yarın.. sızede bılgı veırrım dua edın benım ıcınde mucuukk
![]()