Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eee yanı onu bilmeyenmi var bende çarpışma deyince farklı bi yöntemmi acaba dedim:)))):26::26:
neyse test yapıyımda haberdar ederim inşallah..:18::18::18::18:

aynı şey diil cnm.

birleşerek yaptığında pek verimli olmuyo ama çarpışarak yaptığında bebek olma olasılığı yükseliyo:60:

bundan sonra birleşmeyin çarpışın:kkk:

oyyy kıyamammm büzme dudağını sennn... Tamam ben biraz daha balık etliyim ;) ama senin göbeğin daha büyük:1::1:

Hadi angara için iftar vakti kaçtım ben byeeeeeeee

ana angaralıı seniiiii:130::130::130::130::130::130:

Unutmşm senin angaralı oldğnunu

hadi barışak o vakit:38:

Afiyet olsn allah kabl etsn:39::40:

Hani senin göBük daha büyüktü kısbenden:44::44:

Duydunmu bengisu hamile:124::124::124:

Son düzenleme:
ıı şey tatlım kaynoşuyla oturanları beğenmiyos bis aslında:77::77:

şaka annem bilgilerini vermednki yaşın kaç yıllık evlisin ne zamandr bebil çalşmaları yapıyosn neden bebik olmuyoo

onları yaz seviyok bis seni listede görmek isters:29:

hmm öylemi kaynanamı boşayamıyom napim : D

24 yaşındayım..kasımda 3 yıl olcak evleneli :S bebiş olmuyo çünkü pkoluyum (incili hatunmu oluyom çok havalı :) ) yaklaşık 1 senedir tedavim sürüyo.1 adet başarısız aşılamam var
başka bişey var mı yazmam gereken hıı bide kocişimi hastalıklı bir şekilde seviyorum dip not olarak eklersen sevinirim :D

Son düzenleme:
hmm öylemi kaynanamı boşayamıyom napim : D

24 yaşındayım..kasımda 3 yıl olcak evleneli :s bebiş olmuyo çünkü pkoluyum (incili hatunmu oluyom çok havalı :) ) yaklaşık 1 senedir tedavim sürüyo.1 adet başarısız aşılamam var
başka bişey var mı yazmam gereken hıı bide kocişimi hastalıklı bir şekilde seviyorum dip not olarak eklersen sevinirim :d

ok tatlım 5 dk sonra listeye bak:34:incili karı senii:21:

ana angaralıı seniiiii:130::130::130::130::130::130:

Unutmşm senin angaralı oldğnunu

hadi barışak o vakit:38:

Afiyet olsn allah kabl etsn:39::40:

Hani senin göBük daha büyüktü kısbenden:44::44:

Duydunmu bengisu hamile:124::124::124:

tamam hemşeriyiz madem barışak:13:

evet benim göbük senden daha büyük iç göbeğim dar ya daha çok belli hamile oldugum ama sen üzülüyon diye söylemedim:1::1:

ayyyyyyyyyyy inannmıyorummmmmmmmmmmmm:52::52::52: canım yaaa çok sevindim Allah tamamına erdirsin, tek gittin çift geldin:1::1: kaç haftalık oluyosunuz yani şimdi?? baya büyümüştür.... nasıl gidiyo peki hamişlik? bulantı filan olmadı dimi???

Ay sorma bende hayla inanamıyom bazen :60: Allaha şükür hiiç bulantım yok sadece 1 kere bulandı oda doktor kontrolüne minübüsle giderkene olmuştu e oda çok normal 74 km 200 küsür virajla öğlen sıcağında gidersem olacağı oydu :26: şimdilik çok rahat geçiriyom çok şükür şu anda 6 buçuk haftalık falan olsa gerek ama satım 18 hazirandı bebişim birazcık geriden geliyo geç yumurtladığım için :26: ama olsun :16::16: çok sağol canım yaaa bu arada :16::16::21:

BENGİSUUUUU

HAAA Mİİİ LEE

:nazar::nazar::nazar::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::nazar::nazar::nazar:

bengisu hamileeeeeeeeeeee

Bengisu cnm sen klomen + çat. Iğnesiyle kaldın dimi annem

bu senin ilk tedavinmydi:24:

len kaç kere yayınladın öyle duyuruyuuu :60: yok canım 3-4 aydır kullanıyodum zaten ama büyümemişti fazla soğan suyu sağolsun taşınmadan önce 12 gün boyunca içmiştim o ayda büyümüştü biliyosunuzki 18.günümde kontrole gittiğimde 20 milim olunca inanamamıştım hemen çatlatma iğnesi istemiştim oda çok şükür tuttuuu :16::16: bu arada sana küsüm ben hıh.. :19::19:

Merhabalaaaar canım arkadaşlarıııım :21::3::21: sonunda net bağlandıda dönebildim aranıza az daha bağlanmasaydı kafayı yerdim heralde :26: en çokta sizle konuşamadığım için üzgündüm :43: müjdemi bile paylaşmadım sizle :16: internet cafe bilem yokki burda gideyim ordan gireyim neyse umarım kızmadınız bana ama valla benim suçum değildi üst komşumuzla ortak kullandığımız için neti onlar biraz başvurmayı geciktirdi geçte bağlandı o yüzden vallaa yoksa ben tamameeeen masumum :14::14: neysem gelelim konumuza çünkü acelem var salata yapcam daha iftara :26: sonunda çabalarımız işe yaradı ve ARTIK BENDE HAMİLEYİİİİİİİİM :49::16: artık daha fazla bekletmedi bebişim çok şükür hatırlarsanız yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi falan vurulmuştum çankırıdayken ve ordada hamile kaldım :1: adetim 5 gün geçti artık hamile olduğuma iyice emin olduktan sonra tam 38. günümde test yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm kocişte wcnin kapısında bekliyodu nooldu nooldu ne çıktı diye kapıyı yumrukluyodu :1::60: zaten içerden ilk dediğim şey şu oldu yürü hastaneye kan testine gidiyoz :60: işte söyledim hamile olduğumu falan sevindi gittik testi yaptırdık bhcg 1905 çıktı zaten emindim ama olsun bu arada 20.gün yumurtladığım için bebeğim 1 hafta falan geriden geliyo malesef ama olsun sağlıklı olsunda 7 buçuk olmam gerekirken 6 buçuk falan hamileyim geçen hafta gitmiştik anca keseyi görebildik önümüzdeki cuma gene gidicez bakalım bu kez kalp atışlarını duycaz kısmetse ve dünyalar bizim olcak :16::16: şimdiden başlıyom bebişime ufak tefek şeyler almaya :1: sanırım doğumum 15 martla nisanın ilk haftasında bişii olcak neyseki doğum baharda yollar falan açık olur neyseki işte bi kontrole gitmem zor olcak ama naapalım olcak okadar :26: neyse ben çok konuştum ee sizde neler var varmı yeni hamiş haberlerimiz? :16::16::49::49: Allah olmayanlarada versin inşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalabilirsiniz arkadaşlar yaa herkes tadar inşallah bu güzel duyguyu :16::16::16:

canım çok sewindim gözünaydın:46::46::46::46::46:ALLAH tamamına erdirsin:nazar::nazar::nazar: gittiğin yer uğurlu geldi sana:46::46:

cnmmm çok sevndm yaaa. hamiş oldğn haberini ilk ben duyduğum içinde ayrıyetten bunun gururuunu yaşıyorummmmmm:21::21::21:

canım Alah bebğine kavştursn seni inşalah sık sık gel tavsiyelermz olcakkkk:49::49:

kız ben sizi hiç bırakırmıyım net bağlansında hemen girebileyim diye can atıyodum :16: ama gördümki yıldızlarım sarartılmış yaani bilemiycem......:19::19::19::20::20:

hem benim batımı tehditler savurarak istiyon:47::47: hem yazmıyon ben seni anlamıyorum ne yapmaya çalışıyon seennnn yoksa beni dışlıyonmu:110: yada gerçekten hormonlar tavana iyice yaklaştı :110::110::110:

canım çok sewindim gözünaydın:46::46::46::46::46:ALLAH tamamına erdirsin:nazar::nazar::nazar: gittiğin yer uğurlu geldi sana:46::46:

Biraz öyle oldu sanırım kısmet burayaymış :1: tam ne güzel taşınma telaşını falan atlattık öyle geldi bebişimiz ee ne demişler her şeyde bir hayır vardır ben hep dua ederdim zaten en hayırlı zamanda var bebeğimizi allahım :49: diye öylede oldu çok şükür :16::16::16: darısı hepinize artıkın :16::16:

=))=))=)) kıyamamki :D kızın batını yazsana basak
yazmasın istemiyorummm:110::110:
Biraz öyle oldu sanırım kısmet burayaymış :1: tam ne güzel taşınma telaşını falan atlattık öyle geldi bebişimiz ee ne demişler her şeyde bir hayır vardır ben hep dua ederdim zaten en hayırlı zamanda var bebeğimizi allahım :49: diye öylede oldu çok şükür :16::16::16: darısı hepinize artıkın :16::16:

amin...ewet canım herşeyin bir zamanı var gelmeden asla olmuyor..hayırlısıyla inşaallah kucağınada alırsın ....:emir_bebek::emir_bebek:

Len başak sana biliyonki küsüm yıldızlarımı saratmışsın sanki net vardıda ben girmedim :63: neysem barışmak istiyosan çabuk yıldızlarımı düzelt ve benide hamiş olarak yaz oraya çabuuuuuuk :20::19: dövecem bak seni yoksa hamiş diye ekle hemen :57: bu arada incili ne olaki bilmediğim terimler çıkmış :26::26: ayrıca ben yokken 700 küsür sayfa ne kaynattınız siz öyle yaa özet geçin banada kimde ne değişiklik oldu hamiş kalan oldumu hepicüünü bilmek istiyom :19::63:

Back
X