Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu ne be iyice şamar oğlanına döndürdünz beni:25::25:

bengisu canım; sevinç hanımın çenesi durmuyo ki: bengisu kaç zamandır yok hala ykalpleri kırmızı diye:99: söyleniyor

belinay cım senin işte bnimkine döndü . benmde klomenle kistlerim olştu korunma hapı ile yok ettik ondan sonra gelsn bebikler

beydağlı sende totonla bakma listeye iyi bak:25::25:

gidiyom ben silin beni listeden

Ay sorma bende hayla inanamıyom bazen :60: Allaha şükür hiiç bulantım yok sadece 1 kere bulandı oda doktor kontrolüne minübüsle giderkene olmuştu e oda çok normal 74 km 200 küsür virajla öğlen sıcağında gidersem olacağı oydu :26: şimdilik çok rahat geçiriyom çok şükür şu anda 6 buçuk haftalık falan olsa gerek ama satım 18 hazirandı bebişim birazcık geriden geliyo geç yumurtladığım için :26: ama olsun :16::16: çok sağol canım yaaa bu arada :16::16::21:

daha minnoşmuş kızzzz bulantı olacaksa da 7-8 de başlar:1:inşallah olmaz ama cnm... geriden gelmeside sıkıntı olmaz büyüdükçe toparlar öne bile geçer;)

Merhabalaaaar canım arkadaşlarıııım :21::3::21: sonunda net bağlandıda dönebildim aranıza az daha bağlanmasaydı kafayı yerdim heralde :26: en çokta sizle konuşamadığım için üzgündüm :43: müjdemi bile paylaşmadım sizle :16: internet cafe bilem yokki burda gideyim ordan gireyim neyse umarım kızmadınız bana ama valla benim suçum değildi üst komşumuzla ortak kullandığımız için neti onlar biraz başvurmayı geciktirdi geçte bağlandı o yüzden vallaa yoksa ben tamameeeen masumum :14::14: neysem gelelim konumuza çünkü acelem var salata yapcam daha iftara :26: sonunda çabalarımız işe yaradı ve ARTIK BENDE HAMİLEYİİİİİİİİM :49::16: artık daha fazla bekletmedi bebişim çok şükür hatırlarsanız yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi falan vurulmuştum çankırıdayken ve ordada hamile kaldım :1: adetim 5 gün geçti artık hamile olduğuma iyice emin olduktan sonra tam 38. günümde test yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm kocişte wcnin kapısında bekliyodu nooldu nooldu ne çıktı diye kapıyı yumrukluyodu :1::60: zaten içerden ilk dediğim şey şu oldu yürü hastaneye kan testine gidiyoz :60: işte söyledim hamile olduğumu falan sevindi gittik testi yaptırdık bhcg 1905 çıktı zaten emindim ama olsun bu arada 20.gün yumurtladığım için bebeğim 1 hafta falan geriden geliyo malesef ama olsun sağlıklı olsunda 7 buçuk olmam gerekirken 6 buçuk falan hamileyim geçen hafta gitmiştik anca keseyi görebildik önümüzdeki cuma gene gidicez bakalım bu kez kalp atışlarını duycaz kısmetse ve dünyalar bizim olcak :16::16: şimdiden başlıyom bebişime ufak tefek şeyler almaya :1: sanırım doğumum 15 martla nisanın ilk haftasında bişii olcak neyseki doğum baharda yollar falan açık olur neyseki işte bi kontrole gitmem zor olcak ama naapalım olcak okadar :26: neyse ben çok konuştum ee sizde neler var varmı yeni hamiş haberlerimiz? :16::16::49::49: Allah olmayanlarada versin inşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalabilirsiniz arkadaşlar yaa herkes tadar inşallah bu güzel duyguyu :16::16::16:

canım arkadsşım beni,m bak allhım biizim neden olmuoki ne zaman olcakki dedin bak rabbim şu mübarek ayların hürmetine senide mutlu etti inşallah devamıda gelirrr çokkkkkk sevindimmmm kızz sen soğa kürümü kullanıodunnn bi ara sevinç yap dioduda kendin içindi dimi ooo taşınman hayırlı olmuş gördünmüüüü allahım gülen yüzünüzü soldurmasın inşallah.serayda hamişti ama düşük yapıyomuşşşş devamı gelir nasılsaaa bikere yola çıksın bebelerimizz bize yeter ay gel kız öpecem seni sırrını verrrr çabukk

meraba canım görmemişim kusura bakma neyse biz mama yiycez sonra uzunca görüşürük öpüldünüz kızlar :21::3:

ee daha görmessin bizi artıkın bakkkk hür hamiş kaldı kaçtı sende öle yapma bozuşuruzz taze anne nolucakkk

ben hiç okumadım:36::36::36::36::36:

seivnççç adına çoks evndmmm çarpşmalar boşa gitmicek artık karı nerdeyse hergün çarpışıyoooo:30::30:

he okumamışsın sen ne beleşçi çıktın öle yaaa meydanımı boş buldun sevinç dioki başoşu sana devrettimmmm kafasını şişirebilirsin felan bişiler dediii sankii ben öle anladım yaniiii gircek tabiiii çarpışmadan oluomumuş sen çarpışmadan leyleklerinle mi geldi meleğin hııı :1::1::1:

bizde çarpışma günleri heran olabiliyo ama dediğin gibi bugün kesin :D ama ben küsüm onla huh...

çok iyi yaaa : ) inşallah çarpışmaları işe yarar :) yaa inşallah sene bitmeden hepimiz hamile kalırız...

bengi seninle tanışmadık daha ama haberine çok sevindim..:16: inşallah sağ salim hayırlısıyla bebişini kucağına alışrsın

gel tanışalım kızzz polyyyy ben hadiş tkb nin blandırıyım memnun oldum anacımmmm

basak beni niye hala ilk sayfada tanıtmıyosun :19: yoksa beni beğenmiyormuun:43:

başoş önce bi bakar canımmm daha çok çalışman lasımmm mesela beni hemen aldı çok çenelileri alıo kendi gibi:)))

Len başak sana biliyonki küsüm yıldızlarımı saratmışsın sanki net vardıda ben girmedim :63: neysem barışmak istiyosan çabuk yıldızlarımı düzelt ve benide hamiş olarak yaz oraya çabuuuuuuk :20::19: dövecem bak seni yoksa hamiş diye ekle hemen :57: bu arada incili ne olaki bilmediğim terimler çıkmış :26::26: ayrıca ben yokken 700 küsür sayfa ne kaynattınız siz öyle yaa özet geçin banada kimde ne değişiklik oldu hamiş kalan oldumu hepicüünü bilmek istiyom :19::63:

hahayt yeterki 1 gün görmesinn bahanesi hazır yaaa ne var sankiiii hiç gelmesek özletsekk sonra cööö desekkk heycanlanırdınnnn illa dokncak yıldızlara artıkın kalpliyiz bizz sen kalpsizmisin yoksa kız

işteydim canımpc açıktı müşteri gelmişti görmedim yazdığını

kız bi sen mi bilmiyon melek olduğumu melek gibi kadınım ben :52::52::52::52::52:

kızzz ben sen oldunu tahmin ettimde bakalım benim diyen çıkıcakmı ortaya

sevınc kaynansı aramıs mı cok merak ediyom :19::19:

benım kaynana aramadı ne meraksız kadın :19::19::19:

yok onu bilmiomda akşam konuştumda ağzı kulaklarındaydı kocası aramışşş şımarmış hatun kocası hadi bin gel demiş bizimki naz yapiyyy

:21::21::21::21:

Back
X