Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cok sagol canim ya,
ins vakit bi gelsin yine sorcagim olursa seni bulurum :)
bizim burda cok pahali ya 30 tane hapa 83 dolar verdim, gunde 2 defadan 1 ayda bitecek.
Yumurtlamada 4 gun sonra baslayip adete kadar 12 gun kullancakmisim.
Sigorta 2 ay sonra karsilamaya basliyormus..
Sonra 10 dolar olcakmis ama o zamana kadar 2 defa boyle odicem toplam 190 i bulcak yani. :5:
neresi canım orası biz sana burdan yollayak burda ucuz

sağol canım darısı sizlerin başınıza artıkın progestanı diyosan banada verdi doktor kullanıyorum 1 haftadır fena baş dönmesi ve uyku yapıyo ama banada aynen daha öncede progesteron vermişti bebiş olsun diye 4 ay kullandım bi halta yaramadıydı o bu arada progestanla progesteronun ne farkı var anlamdım bi ismi az farklı :1:

canim anladgm kadariyla progestan ilacin markasi,
icindeki etken maddesi de progesteron. benimkisi 200mg mis hapin tanesi.

kızlar borulcem benle sakalasıyo sımdı ıkız olsun erkek 2 abıme benzer dıyo abısı ecık fena tırsıyo :1::1::1:

bende dedım merak etme tek bana zarar degıl senın cocuklara kadar zararı var kızlarnı oyle doverler dedım:1::1: oda ınsallah yenge kızın olur yazmıs :1::1:

bende progestan kullandım hapolarak ama...progesteron ilaç mı ? ben yumurtlama olarak biliyoum benim progesteronum 0.6 çıkmıştı mesela ondan sonra progestan kullandım

valla evlendikten sonra bi ara adet düzensizliği falan yaşamıştım olamamıştı ozaman bebiş progesteron verdi bebiş olsun diye işe yaramadı sonra klomen + glukofen + soğan kürüyle 20 milimi bulmuştu yumoşum çatlatma iğnesi oldum geldi sonrada bebişim öyle yaani pko var diyede doktor düşük tehlikesine karşı progestan verdi işte şimdide bide elevit kullanıyom vitamin olarak okadar bu arada hap zaten genelde düşüğe karşı veriliyo o hap yaa

sızın ora neresı ne hapı kı bu kadar pahalı :44::44::44:
amerikadayim cnm ben :31:

incili demek polikistikoverli demek oluyo canlarım benim gibi :25:

anladm tahmin etmistim.. :8:

bende progestan kullandım hapolarak ama...progesteron ilaç mı ? ben yumurtlama olarak biliyoum benim progesteronum 0.6 çıkmıştı mesela ondan sonra progestan kullandım

benimki de hap ama vajinadan koycaksin dedi doktor iste :26: benim 3 tane dusugum oldu ya ondan verdi.. tutunabilsin bebek diye.. :31:

neresi canım orası biz sana burdan yollayak burda ucuz

evet burda sigortadan dolayi basta pahali oluyor da sonra ucuzluyor, her seyin en iyisi en guzel turkiyem de valla :72:
ama bizim turkiyede sigortamiz yok..:50: neyse aldim simdilik ya ins cok uzun sure lazim olmaz.. :50:

pko lulara topikte incili diyos bis

ogrenmis oldum canim cooook saolun :16::16:

canım bu hap yumurta için değil rahim duvarının kalınlaşıp bebişinin kolay tutunması için

inss oyle olur canim... inss tutunabilir.. bol bol da dualar etmistim ama yine de gitti :5:

valla evlendikten sonra bi ara adet düzensizliği falan yaşamıştım olamamıştı ozaman bebiş progesteron verdi bebiş olsun diye işe yaramadı sonra klomen + glukofen + soğan kürüyle 20 milimi bulmuştu yumoşum çatlatma iğnesi oldum geldi sonrada bebişim öyle yaani pko var diyede doktor düşük tehlikesine karşı progestan verdi işte şimdide bide elevit kullanıyom vitamin olarak okadar bu arada hap zaten genelde düşüğe karşı veriliyo o hap yaa

bu ay ben de sogan kuru yapmak istiyorum insss :31:
gerci haftaya carsamba turkiyeye geliyoruz,
kayinvalidemlerin evinde filan nasi yapip icicem bilemiyorum ama oldugu kadar artik..

Kızlar progestan hem yutulup hem de vaginal kullanılabiliyor. Düşük tehlikesi olanlar uzun süre kullanıyo bunun gibi bir de crinone jel var ada vaginal kullanılıyo ben en son deneme de 2 kutu ondan kullandım mesela

görülen o ki ilaçlar konusunda uzmanlaşmışız :D hepimize şifa olsun kullandığımız ilaçlar..inşallah bebişlerimize kavuşuruz

inss oyle olur canim... inss tutunabilir.. bol bol da dualar etmistim ama yine de gitti :5:

bu ay ben de sogan kuru yapmak istiyorum insss :31:
gerci haftaya carsamba turkiyeye geliyoruz,
kayinvalidemlerin evinde filan nasi yapip icicem bilemiyorum ama oldugu kadar artik..

yaparsın canım kaynana anlayıslı degılmı hem ılacalrını kaynan burdan kendı ustune alsın ole para odemeyın sız orda ne arıyonuz calısıypmusun ev hatunumusun:8::51::51:

inss oyle olur canim... Inss tutunabilir.. Bol bol da dualar etmistim ama yine de gitti :5:

Bu ay ben de sogan kuru yapmak istiyorum insss :31:
Gerci haftaya carsamba turkiyeye geliyoruz,
keşke tedavini türkiye dönüşü başlasaydın canım daha rahat olurdun ama neyse rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur

görülen o ki ilaçlar konusunda uzmanlaşmışız :d hepimize şifa olsun kullandığımız ilaçlar..inşallah bebişlerimize kavuşuruz

canım benim eski mesleğim tıbbi mümessillik bi de ben 4 yıldır baya doktor ve tedavi şekli denedim bu tedavilerde kullanılan ilaçların nerdeyse tamamını kullandım

ben bu ay ilaç falan kullanmıyorum..şansa bıraktım..elimden geleni yapıcam..gerisi Allahın bileceği iş..bakalım nolcak..doktorlar bişey bilmiyo küstüm onlara:19:

canım benim eski mesleğim tıbbi mümessillik bi de ben 4 yıldır baya doktor ve tedavi şekli denedim bu tedavilerde kullanılan ilaçların nerdeyse tamamını kullandım

sen bilmicende ben mi bilcem demi :) allah ne aratsın ne muhtaç etsin ilaç içmekten bıktım artık..

aaa seray hamiştide düşürüyomuymuuuş :53::30: ay çok üzüldüm yaa neden oldu acaba düşüğü ne kadarlıkken düşürdü peki? :14: bu arada öyle canım tabi hayırlı zaman şimdiymişki bu zamanda geldi sağol canım yaa darısı sizlerin başına inşallah :16::16::16: yok canım ben sizi niye bırakayım hepiciğimiz hamiş kalcaz yeni hamiş topiği açcaz daha :1::34: hee yaa başak cadısı kalp bilem vermemiiş :19::19: bide incili yazmış ne oluyoki ooo? :26:
ay kızlar yazmıştı hatırlamıommm bazı yazıları okuayamdım yetişemiom karılara bende çok üzüldüm ama serayımın şansı varrr bidaha olur keşke benimde düşük olsada olup olmıcağı bilinsee ben onuda bilemiorummm allahım birdaha yaşatmasınnn seraycım en geç 2 aya yine hamişim dicek bak gör

valla başoşun dilinden anlamıom tercüman gerekiooo yeni yeni şeler icad edio deli karı

başoşşşşş sevincinden sana msjjj varrrrr :110: neden gönderioooo bilmiorum ama sanırım soğan kürüyle alakalı :))) bilir kişi sevinçççç

ay dayanamadım sevincinde haberi var artıkın bengisunun hamiş oldundan msjı şudur;:

ayyyyyyyyyyyy o karıya ben sölemiştim soğan kürünü uygula diye çatlatma iğneside vuruldu çoook sevindimm deli karı herhalde bu ben oluorum üzerime alındım cnaım kankam benide es geçmez hiççç çok sevioo canımmm iltifatlarıda seçerek yapıo sanırım :) :16::16::16:

ay kızlar yazmıştı hatırlamıommm bazı yazıları okuayamdım yetişemiom karılara bende çok üzüldüm ama serayımın şansı varrr bidaha olur keşke benimde düşük olsada olup olmıcağı bilinsee ben onuda bilemiorummm allahım birdaha yaşatmasınnn seraycım en geç 2 aya yine hamişim dicek bak gör

valla başoşun dilinden anlamıom tercüman gerekiooo yeni yeni şeler icad edio deli karı

başoşşşşş sevincinden sana msjjj varrrrr :110: neden gönderioooo bilmiorum ama sanırım soğan kürüyle alakalı :))) bilir kişi sevinçççç

başoş kım kımın dılınden anlamıyon gııı ban mı dıyon anlamadım :25::25::44::44::44:

Back
X