Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ablandamı kk oldu canım:38::38::38: kac cocugu var oda beb dusunuyo mu:24::24:

bitirdim canım cekırdek işlıyom :51::51:

walla çok önce açmış bugünde girmiş bende giriodum ya ...bakalım gelebilecekmi...1 tane oğlu var cnm...2. yi düşünmüo şimdilik....afiyet olsun...siz çekirdek işliom dionuz demek...bizde çekirdek çitliyom deriz :1::1:değişik geldi bana...:34:

walla çok önce açmış bugünde girmiş bende giriodum ya ...bakalım gelebilecekmi...1 tane oğlu var cnm...2. yi düşünmüo şimdilik....afiyet olsun...siz çekirdek işliom dionuz demek...bizde çekirdek çitliyom deriz :1::1:değişik geldi bana...:34:

oyle de dıyoruz canım agız acıkken cıtleyım dedım:1: yarın bu vakıtler bayılıyo olurum :24::24::24::24::27:

oyle de dıyoruz canım agız acıkken cıtleyım dedım:1: yarın bu vakıtler bayılıyo olurum :24::24::24::24::27:

Allah kolaylık versin walla...ben çok zorlanıom...tutamıom....çok sıcak adana...namazlarda gitti...düşük olunca...bekliom bakalım geçsede namazımı kılsam....nerde yaşıodun?

Allah kolaylık versin walla...ben çok zorlanıom...tutamıom....çok sıcak adana...namazlarda gitti...düşük olunca...bekliom bakalım geçsede namazımı kılsam....nerde yaşıodun?

pazartesı gıdecen doktora demı canım

ankarada yasıyorum bızım uraların havası guzel en azından nem yok:21::21:

kzılar sımdı yumurtalarım gecen ay ıgneye ragmen catlamadı

doktor bu ay ıgneden sonra bakacak catlamımı yumurta ıgne harıc nasıl catlar :44::44:

sessaaaa aşkımm

ben anlaşmadayken gelmişsin geçmişi okuycam demişsin

hala geçmiştemiisnnnnnn:3::3::3::3:

okuma annem gel yaaaa:25::25::25::25::25:

slmm hatunlar belişşş:21:

mood:21:

Back
X