- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
yaptım bakalımbakmaya korkuyorum
![]()
bılıyodum bu sonucu tek cızgıııı
dok aradım yokmusss![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptım bakalımbakmaya korkuyorum
![]()
bılıyodum bu sonucu tek cızgıııı
dok aradım yokmusss![]()
![]()
kızlar kaynoşa gidiyom bennn apt. bahçesinde gözleme bazlama sıkma partisi varmış benide çağırdı
görüşürük gidim bariiii![]()
mustafa salih görüntüleme merkezi diye geçiyo canım... benim dr da özellikle onu önerdi, diğerleri ayrıntılıya gidiyosun 20 dk bakıyo bırakıyo bu 1 saat bakıyo ona git dedi...canım dok klınıgı adı neyde recaı beyde butun hamılelerı oraya gonderıyoo herseyını gosterıyomus bebgın
bu arada sevıncc
bengısu bana pko mu varmıs dedı ne dmek ıste anlmadım kıst olunca pkomu oluyoo oylemı bengısu dok bana ole bısey dmedı:44::44::44:
kuzum bugün doğum gününmüş
:119::118:iyiki doğdun arkadaşım iyiki varsın eşinle,kızınla daha nice mutlu yıllara![]()
beydağlı-sara teşekkür ederim kızlarrrrtatlım bugün doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun eşinle çocuğunla sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere
ımmmm afiyet olsun sıkma ne kızzz çiğköftemi??kızlar kaynoşa gidiyom bennn apt. bahçesinde gözleme bazlama sıkma partisi varmış benide çağırdı
kızlar kaynoşa gidiyom bennn apt. bahçesinde gözleme bazlama sıkma partisi varmış benide çağırdı
canım bebeğin çok bekletmeden gelir inşallahhhh dualarım seninleeee![]()
Kızlar rüyamda siz bana gelcekmişiniz ama elinizden 2şer 3 erçocuk var diyorum aaa çocukları bırakında gelin sonra bi bakıoyrum bir pıdecı gıbı be yerdeyız sevn abla ben 5 tam yerım dıyor orda kakaha felan kopuyorvallha bukadar Gördüm
Napıyorusnuz nasılsınız basşağımm abla nasılsın sancınvarmı
Ee hadi ama kızlar gelen gelsin gelmeyin canınıı sopa ister![]()
çarşıya gittim geldim faturaları ödedim..yağmur yağıyo burda..
burdada yagıyo canım nasılsn
iyiyim diyeyim : ) herzamanki monotonluklar işte..sen nasılsınn
bende ıyıyım cnm bıldıgın gıbı annemdeym yarn sabah 9:3o da kontrolum var bakalm nolcakkk
bende soğan kürüne başladım ama nasıl devam etcem bilmiyorum iğrenç bişey yaaaa offff..
walla canım bnde pko var ben ılk ay ıctım sogan suyu gunu gunune oldum sonra 5 ay daha ıctım hıc olmadım sınırlendım bır daha ıcmedım.. ıbrahım saracoglunu aradı bana bıtkı cayları gonderdı bnde hesabına para yatırdım.. ama bseye yaramadı bnde yarayanda elbet vardıır.. sen ne ıcın ıcıyosunn
bende pkoluyum...tedavi falan gördüm..aşılama yapıldı tutmadı..tüp bebek dedi doktor bnde tedaviyi bıraktım..ama 6 ay boyunca adetlerim hep düzenliydi bitek ekimde olmadım kasımın 2sinde oldum ama tarlusal verdi doktor..şimdi soğan suyu içiyorum bakalım nolcak..
progesteronun kaç çıktı senin
canım benım butun hormonlarım normal cıktı sadece kıstlerım var bu yuzden duzensız adet oluorum tatlım..
pkoluyum dedinya progesteronunu o yuzden sordum..