Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar kaynoşa gidiyom bennn apt. bahçesinde gözleme bazlama sıkma partisi varmış benide çağırdı :110:
görüşürük gidim bariiii:12::12::12:

canım dok klınıgı adı neyde recaı beyde butun hamılelerı oraya gonderıyoo herseyını gosterıyomus bebgın

bu arada sevıncc

bengısu bana pko mu varmıs dedı ne dmek ıste anlmadım kıst olunca pkomu oluyoo oylemı bengısu dok bana ole bısey dmedı:44::44::44:
mustafa salih görüntüleme merkezi diye geçiyo canım... benim dr da özellikle onu önerdi, diğerleri ayrıntılıya gidiyosun 20 dk bakıyo bırakıyo bu 1 saat bakıyo ona git dedi...

kuzum bugün doğum gününmüş
:119::118:iyiki doğdun arkadaşım iyiki varsın eşinle,kızınla daha nice mutlu yıllara:16::16::16:

tatlım bugün doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun eşinle çocuğunla sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere
beydağlı-sara teşekkür ederim kızlarrrr:16::16:
kızlar kaynoşa gidiyom bennn apt. bahçesinde gözleme bazlama sıkma partisi varmış benide çağırdı :110:
görüşürük gidim bariiii:12::12::12:
ımmmm afiyet olsun sıkma ne kızzz çiğköftemi??

merhabalarrrrrrrrrrrrr bacılar nasılsınız?:3::3::3::3::3::3::3::3:5 dk size bakayım dedim hemen çıkıcam günüm var gidicem:10::10::10::10:grşrz kocaman öpüyorum herkesi :54::54::54:kendinize iyi bakın:79::79::79::79::79::79::79::79:herkese sevgiler saygılar bayyyyyyyyyyyyy:21::21::21::64::64::64::64::46::46::46:

canım bebeğin çok bekletmeden gelir inşallahhhh dualarım seninleeee:16::16:

amiiiiiiiin canım sağol benim dualarımdada sen varsın bebek isteyen herkes var Allah yardımcımız olsun şu anda ezan okunuyo Allah bu mübarek ezanların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul edip bebeklerimizi hayırlısıya sağlıkla göndersin canım menim :38::38::38::38::38::38::38::38:

kızlar annemdeyım ben kuzenım geldı hamıle 7 aylık NİSA mız gelıyoo :) onla miniçoya gıttık alt açma minderi tulum bıberon don corap ıvır zıvır aldık :) bende bı tulum gordum boyle ayı var arkasındada kuyrugu :) oyle hosuma gıttıkı dayanamadım kendıme aldım satıcı kız dedı bunlar kalmıyo bıtıo bende dedım bnde bısey yok dedı kızada erkegede olur.. benm olmazsa bende nısaya verırım nısayada walla bı poset ben aldım kurban olurummm ona :) ahh hevesım kursagımda kalmaz ınsallah benım ve butun topıkk arkadaslarıımınn.. ıyıkı varsınız yemın ederım.. dost gıbı gorunen bı cok arkadasımda bın kat ıyı gelıyosunuz akıl verıyosunuz dınlıyosunuz yıkı varsınız..

Kızlar rüyamda siz bana gelcekmişiniz ama elinizden 2şer 3 erçocuk var diyorum aaa çocukları bırakında gelin sonra bi bakıoyrum bir pıdecı gıbı be yerdeyız sevn abla ben 5 tam yerım dıyor orda kakaha felan kopuyor :D vallha bukadar Gördüm:52::52::52:

Napıyorusnuz nasılsınız basşağımm abla nasılsın sancınvarmı :27:

Ee hadi ama kızlar gelen gelsin gelmeyin canınıı sopa ister :1::1::1::1:

Kızlar rüyamda siz bana gelcekmişiniz ama elinizden 2şer 3 erçocuk var diyorum aaa çocukları bırakında gelin sonra bi bakıoyrum bir pıdecı gıbı be yerdeyız sevn abla ben 5 tam yerım dıyor orda kakaha felan kopuyor :D vallha bukadar Gördüm:52::52::52:

Napıyorusnuz nasılsınız basşağımm abla nasılsın sancınvarmı :27:

Ee hadi ama kızlar gelen gelsin gelmeyin canınıı sopa ister :1::1::1::1:

pıdeyı bılmem ama suan sevın kaynanasında neler yıyodurr bılmem:19::19:

nasılsın canımm:3::3:

bende soğan kürüne başladım ama nasıl devam etcem bilmiyorum iğrenç bişey yaaaa offff..

walla canım bnde pko var ben ılk ay ıctım sogan suyu gunu gunune oldum sonra 5 ay daha ıctım hıc olmadım sınırlendım bır daha ıcmedım.. ıbrahım saracoglunu aradı bana bıtkı cayları gonderdı bnde hesabına para yatırdım.. ama bseye yaramadı bnde yarayanda elbet vardıır.. sen ne ıcın ıcıyosunn

walla canım bnde pko var ben ılk ay ıctım sogan suyu gunu gunune oldum sonra 5 ay daha ıctım hıc olmadım sınırlendım bır daha ıcmedım.. ıbrahım saracoglunu aradı bana bıtkı cayları gonderdı bnde hesabına para yatırdım.. ama bseye yaramadı bnde yarayanda elbet vardıır.. sen ne ıcın ıcıyosunn

bende pkoluyum...tedavi falan gördüm..aşılama yapıldı tutmadı..tüp bebek dedi doktor bnde tedaviyi bıraktım..ama 6 ay boyunca adetlerim hep düzenliydi bitek ekimde olmadım kasımın 2sinde oldum ama tarlusal verdi doktor..şimdi soğan suyu içiyorum bakalım nolcak..
progesteronun kaç çıktı senin

bende pkoluyum...tedavi falan gördüm..aşılama yapıldı tutmadı..tüp bebek dedi doktor bnde tedaviyi bıraktım..ama 6 ay boyunca adetlerim hep düzenliydi bitek ekimde olmadım kasımın 2sinde oldum ama tarlusal verdi doktor..şimdi soğan suyu içiyorum bakalım nolcak..
progesteronun kaç çıktı senin

canım benım butun hormonlarım normal cıktı sadece kıstlerım var bu yuzden duzensız adet oluorum tatlım..

Back
X