• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım benm aşşkım arkadaşım:110:
inşallah günde 5 kez çiş yapar 2 kerede mıçar:27::27::27:

sen nasılsın hayatımm keyfin nasılllll:29:

sağol sevgi pötürcüküm iyiym çok şükür..burda acayip yağmur yağıyor bugün özlemişim yağmırı:16::16:

kız gördüm msjını şimdikk
dün kimseye bişi yazmadımki sadece geçmişi yanıtlayıp çıktım kocamcım evdeydi iki dakakikalığına kapmştım pcyi
geri vermek zorunda kaldım
küsme kuzum daha bebek görmeye gelcen bana dimi:16::16::16::16:

gelcem bıtnm sözzz.. benım basıma da coook yumurtam olmus o geldı 8 tane 1o ve 11 mm yumurtam varmıs.. eger catlatma ıgnesı vurulduktan sonra 3den fazla yumurta catlamıssa asılamam ıptal olucakmıs.. ınsallah yarın 2 3 tanesı 18 mm olurda dıgerlerı 10 da kalmıs olsun:(

paşacım bana bıraktırıyordu doktor adet dönemimde içmiyordum kanam riski fazla oluyor çünkü..
:27::27::27:birdahaki ay içmiyim canem :38::38:
kılzar cervp verin paşamın sorusunaaaaaa:40::40::40:

görmedim kız resmlerini adın deüğüşk dizi adı gibi bişiiiiii bulamıyom seniii:19::19::19:

kız umudum ömürüm olsun yaxıyor adımı kullanmadım ölen oglumla kızımın isimleri:14::14:

gelcem bıtnm sözzz.. benım basıma da coook yumurtam olmus o geldı 8 tane 1o ve 11 mm yumurtam varmıs.. eger catlatma ıgnesı vurulduktan sonra 3den fazla yumurta catlamıssa asılamam ıptal olucakmıs.. ınsallah yarın 2 3 tanesı 18 mm olurda dıgerlerı 10 da kalmıs olsun:(

üzülme canım hepsinin birden büyüyüpte çatlıycak haali yok yaa 1-2 tanesi anca çatlamıştır :34:

üzülme canım hepsinin birden büyüyüpte çatlıycak haali yok yaa 1-2 tanesi anca çatlamıştır :34:

kuzucum catlatmayı olmadım daha 18 mm olan yok 11 mm 8 adet var.. ayrın buyymuslermı ona bakcak.. bıtanem senın kac tane vardı kacı catladı hatrlıonmu.. 8 tanennn hepsı buyuyemez kı yada hepsı catlamaz dımı

sağol sevgi pötürcüküm iyiym çok şükür..burda acayip yağmur yağıyor bugün özlemişim yağmırı:16::16:

soba yaktınmı kızzzzzzzzz:30::30::30::30::30:

o yağmırda biz olcaz hep beraber gelsin çaylar gitsin pastalar böreklerrrrrrr sohbet muhabbbetttt:7::7::7::7::7::7::7::7:

doğururken seni çadırıcam merak etme:110:

aayyyyyy aahhhhhhhh dur egeeeeeeee çıkma sakııınnnnnnn çıkmaaaaaaaaaa sevinç teyzeni çaldıracamm tilifonumu verin beniiimmm sevinçi çaldırmam lazım millet benim doğurmamııı bekliiiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr aayyyyyyyyyyyyyyy......dersin:60::60:

kuzucum catlatmayı olmadım daha 18 mm olan yok 11 mm 8 adet var.. ayrın buyymuslermı ona bakcak.. bıtanem senın kac tane vardı kacı catladı hatrlıonmu.. 8 tanennn hepsı buyuyemez kı yada hepsı catlamaz dımı

sayısını bilmiyom ama genelde 2 falan oluyodu heralde sağdaki şu kadar soldaki şu kadar diyodu çünkü hep canım genelde 1 tanesi büyür yeterli miktarda sanmıyomki seninki bissürü olsun :34: içini ferah tut meselaa biri 18-20 olmuşsa öteki en fazla 16 olmuştur oda zaten çatlamaz bile küçüğü korkutma kendini bu kadar :34: rahat ol strs yapma böle yaparsan hiç olmaz bak ona göre takmayacan kafaya çünkü bu keratalar bekledikçe gelmiyo :50: tecrübeyle sabittir :34::9:

soba yaktınmı kızzzzzzzzz:30::30::30::30::30:

o yağmırda biz olcaz hep beraber gelsin çaylar gitsin pastalar böreklerrrrrrr sohbet muhabbbetttt:7::7::7::7::7::7::7::7:

kız yok ne sobası daha burda kimse soba kurmadı bile bir iki haftaya kurulur belki...

ayy ewet yaaa keşke olsa ne güzel olurdu,jetim olsaydı hepinizi doldurur hergün birimizde toplanırdık:7:

aayyyyyy aahhhhhhhh dur egeeeeeeee çıkma sakııınnnnnnn çıkmaaaaaaaaaa sevinç teyzeni çaldıracamm tilifonumu verin beniiimmm sevinçi çaldırmam lazım millet benim doğurmamııı bekliiiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr aayyyyyyyyyyyyyyy......dersin:60::60:

oyy canım ablamm guldrdun benı :) basakk ıkı saat oldu sana yazalı herkesee yazdın bı benı ezıklıon :)

Back
X