- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
sağol canım benm aşşkım arkadaşım
inşallah günde 5 kez çiş yapar 2 kerede mıçar
sen nasılsın hayatımm keyfin nasılllll![]()
sağol sevgi pötürcüküm iyiym çok şükür..burda acayip yağmur yağıyor bugün özlemişim yağmırı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benm aşşkım arkadaşım
inşallah günde 5 kez çiş yapar 2 kerede mıçar
sen nasılsın hayatımm keyfin nasılllll![]()
kız gördüm msjını şimdikk
dün kimseye bişi yazmadımki sadece geçmişi yanıtlayıp çıktım kocamcım evdeydi iki dakakikalığına kapmştım pcyi
geri vermek zorunda kaldım
küsme kuzum daha bebek görmeye gelcen bana dimi![]()
paşacım bana bıraktırıyordu doktor adet dönemimde içmiyordum kanam riski fazla oluyor çünkü..
kılzar cervp verin paşamın sorusunaaaaaa
görmedim kız resmlerini adın deüğüşk dizi adı gibi bişiiiiii bulamıyom seniii![]()
kızlar Güneyin resimlerini koydum bakın oğluşuma :)![]()
gelcem bıtnm sözzz.. benım basıma da coook yumurtam olmus o geldı 8 tane 1o ve 11 mm yumurtam varmıs.. eger catlatma ıgnesı vurulduktan sonra 3den fazla yumurta catlamıssa asılamam ıptal olucakmıs.. ınsallah yarın 2 3 tanesı 18 mm olurda dıgerlerı 10 da kalmıs olsun![]()
tama kuzum bizde seni seviyozzhatunlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum benimki gelip maça gitcek o ara gelirim yine seviyom sizi
birdahaki ay içmiyim canem
kız umudum ömürüm olsun yaxıyor adımı kullanmadım ölen oglumla kızımın isimleri![]()
üzülme canım hepsinin birden büyüyüpte çatlıycak haali yok yaa 1-2 tanesi anca çatlamıştır![]()
1 ay kalırım bana kalsa dahada kalırım inan çok boğuluyorum bu evde..
kız bu başak karısından heç ses çıkmıyorrr
telide kapalı doğurdumu yoksa karııı![]()
sağol sevgi pötürcüküm iyiym çok şükür..burda acayip yağmur yağıyor bugün özlemişim yağmırı![]()
doğururken seni çadırıcam merak etme![]()
Benmi canavar surattt kustum isteekıskanç bencil canavar surat![]()
doğururken seni çadırıcam merak etme![]()
kuzucum catlatmayı olmadım daha 18 mm olan yok 11 mm 8 adet var.. ayrın buyymuslermı ona bakcak.. bıtanem senın kac tane vardı kacı catladı hatrlıonmu.. 8 tanennn hepsı buyuyemez kı yada hepsı catlamaz dımı
soba yaktınmı kızzzzzzzzz
o yağmırda biz olcaz hep beraber gelsin çaylar gitsin pastalar böreklerrrrrrr sohbet muhabbbetttt![]()
aayyyyyy aahhhhhhhh dur egeeeeeeee çıkma sakııınnnnnnn çıkmaaaaaaaaaa sevinç teyzeni çaldıracamm tilifonumu verin beniiimmm sevinçi çaldırmam lazım millet benim doğurmamııı bekliiiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr aayyyyyyyyyyyyyyy......dersin![]()
başakkk ışığın yanıyor ama yoksun nirdesin sennn![]()
soba yaktınmı kızzzzzzzzz
o yağmırda biz olcaz hep beraber gelsin çaylar gitsin pastalar böreklerrrrrrr sohbet muhabbbetttt![]()