- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
16. Haftada birakmistim cnmNe örüyonuzzzzz
Kızlar yarına görüşüruz inş bana ağırlık çöktühafif uyku bastırdı
Sevinç sen progestani ne zaman bırakmıştın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16. Haftada birakmistim cnmNe örüyonuzzzzz
Kızlar yarına görüşüruz inş bana ağırlık çöktühafif uyku bastırdı
Sevinç sen progestani ne zaman bırakmıştın?
Kizzzzzz nerdesin meraktan oldukkızlar nasılsınız ,bir süredir yoktum hani insan bazı zamanlarda hiçbirşey yapmak istemez ya ben de o dönemlerden birindeyim,,,
bugün nihayet rahim filminin sonucunu aldım ve sizinle paylaşmak istedim şükürler olsunki bir daha ameliyata gerek kalmadı..doktor,eğer çocuğa karar verdiyseniz hemen korunmayı bırakın size 6 ay süre veriyorum dedi..hamile oluncada bakıcaz artık dedi..sonuca çok sewindik çünkü tekrar o işlemleri ve stresi yaşamak istemiyordum..eşim hemen plana başladı haklı olarak ama ben çok tedirginim..sanki iyice uzaklaştım çocuk fikrinden bakalım artık hakkımızda hayırlısı..
hepinizi çok öpüyorum...ayrıca bu kk ya ne olmuş kendimi yabancı gibi hissettim heç beğenmedim![]()
Kız benim nazarim yoktur.bende bugün yazamadım ya.
benmde herifcan bugün evde.
kahvaltı filan yaptık.
oğliş öğle uykusunda.
bende işlerimi yaptım yatıcam accık.
umudum bak nazar ettin
bugün yemekyapmadan yatıyorum
Böyle anlatıyon karşında hamile kadın var.. canim istedi şimdi ne olcakdündene bi un çirbası yaptımdı kızlar
harika oldu.
sarımsak kattım en son
servis yaparkende tereyağında kızmış pulbiber dokuyosun harika Bi tadı oluyor.
aslında bide sirke dökülüyor
tadısı işkembe çorbasını andıroyormuş ama gerek görmedim
böyle harika oldu
açtığımz konular tatlım sen hiç konu açmadın heraldeAlış zar zor bıraktı huysuz du ama yaptım...
Benimde epeydir canim istiyordu aslında
Canim ilk once alışverişe gittik. Ordanda börülceye gittik. Daha 1 saat önce eve geldik. Akşam yemeğini orda yedik. Makarna yapmıştı. Birde salata.yemeğini yedik cayimızı içtik geldik
şükür kavuşturana canim. Senı anlıyorum. Hiçbişey yapmak Insanin içinden gelmiyor bazen. Bana da ara da oluyor.
Canim sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.
Çok şükür. Inşallah hersey yoluna giriyor artık senin hayatında.
Bat ne zaman söyle çabuk bakiiiimtakipdeyüz seni
Hemen. Çalışmalara başla...
Senin adına sevindim ve içimi heyecan kapladı ..![]()
Bu
Hangi konular kizzzz
Hiçbişey anlamadı.![]()
evet surtuk
Surtukmu![]()
16. Haftada birakmistim cnm
Sağol canim. Bana 37. Haftaya kadar kullanacaksın dedi doktorun biri. Nitekim alış de de doğuma kadar kullanmıştım..16. Haftada birakmistim cnm
sağol başakçım...evet cnm yabancı olduk valla hepimiz. Ama Bi bana yaradı ella
.
kız çok sevndm şükürler olsun
hadi bakalım bol bol dua etcez sen merak etme.
başka şansı da yok hani.
kocan istiyor
bende şimdi yapmazsan hep aklında kalcak
çok sevindim çok
beni en iyi sizlerin anladığınızı biliyorum canım,sağolun hepiniz...Alış zar zor bıraktı huysuz du ama yaptım...
Benimde epeydir canim istiyordu aslında
Canim ilk once alışverişe gittik. Ordanda börülceye gittik. Daha 1 saat önce eve geldik. Akşam yemeğini orda yedik. Makarna yapmıştı. Birde salata.yemeğini yedik cayimızı içtik geldik
şükür kavuşturana canim. Senı anlıyorum. Hiçbişey yapmak Insanin içinden gelmiyor bazen. Bana da ara da oluyor.
Canim sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.
Çok şükür. Inşallah hersey yoluna giriyor artık senin hayatında.
Bat ne zaman söyle çabuk bakiiiimtakipdeyüz seni
Hemen. Çalışmalara başla...
Senin adına sevindim ve içimi heyecan kapladı ..![]()
Buraya da gir bizi yalnız bırakma
Bu kadar hasretlik yeter
Hangi konular kizzzz
Hiçbişey anlamadı.![]()
öylemi diyorsun sevinç ,inşaallah her iyi olur bizde öyle ümit ediyoruz..Kizzzzzz nerdesin meraktan olduk
Cok sevindim cnm asla korunma artik rabbim bekletmez insallah dua dua dua tum dualarim seninle hersey cok guzel olacak inaniyorum icini rahat tut sende inan iyi dusunelim iyi olsun![]()
canım sende Sağol Tabiki biz anliycaz birbirimizi.beni en iyi sizlerin anladığınızı biliyorum canım,sağolun hepiniz...
bat 29 temmuzdu ama baklaım artık hayırlısı...
senin hamileliğininde yolunda gitmesine çok sevindim canım..
ya bu kk ne biçim olmuş ,ben çoklu alıntı bile yapamadım o güzelim smiley ler nerde ben alışkanlıklarımdan kolay kolay ayrılamam,ne bu yaa..
BenBurdayımburda kimler var kimler yok oda gözükmüyor,ziyaretçi delüğünde kimse varmı oda belli değil,bu nasıll kkk![]()
saçma sürtük Bi kk işte.burda kimler var kimler yok oda gözükmüyor,ziyaretçi delüğünde kimse varmı oda belli değil,bu nasıll kkk![]()
çok uykum var kadın.BenBurdayım![]()
fuuu vay babaan anan kemünesağol başakçım...
dualarınıza çok ihtiyacım var zaten,bakak görek ne olacak..
adam peşimde gel buraya tohumlarımı atacam diyorrrr...