Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oğlumla çıktık dolaştık

Bacaklarım agriyo bizimkinjn enerjisinde maşallah HEC azalma yok..
eve girer girmez mutfak dolaplarıni boşalttı tava tencere bayiliyo bu çocuk:mad:

[

sanmam
he işlerimi yetiştirip. Uyumaya vakit buldum diye kıskandın he mi
için gitti
niye sanmıyon...cicuk dis çıkartıyo iste. Bu demek degilki dis hemen çıkacak. O yerini yapıyo. HUZURSUZluk yaratıyo cicukda. Alis 6 ay çekti dis sıkıntısıni. 6 ay sonra disi patladı sonunda. Ama hala devam ediyo.

Buarada kıskandım eve PirinçI
islatmissin nasiiii kıskanmıyım. :KK70:

Sevincimmmm
iğneyI kaçıncı haftana kadar karından vurmustun?
Alis deyken 10 . Haftaya gelmeden bacakdan vurmaya başlamıştım. Şimdi hala karından vuruyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye

Duman hayırlı olsun daha yeni öğrendim hamile olduğunu Tebrikler sağlıkla al kucağına inşallah. Seninle ilk hamileligimizde 12 hafta fark vardı. Malum amh zedeler olarak bende hamileyim ama bu süpriz oldu. Hiç dusunmuyordum. Küçük cocukla hamilelik zor Allah yardımcımız olsun.
Cnm çok sevindim senin adına, Allah'a şükür biz 1 taneyi bulmak için çok uğraştık ama 2. Ler şuan yolda , bizim gibi olan diğer arkadaşlarımız da inş bebeklerine kavuşur.. Hamilelik çok zor özellikle küçük bebekle ama eski günleri hatırlayınca şikayet ettiğim için kızıyorum .. İnş sağ salim kurtuluruz

Derin-35 yeni nickin hayırlı olsun Cnm :) amh ı sormuşsun yumurta rezervi oluyo, pıhtılaşma harici birde öyle bir sorunum var malesef. Bu arada bende hala göbekten vuruyorum iğneyi 25 im , son zamana gelince kola geçerim bacak çok korkutuyor beni

Beydağlııııııı benim canım arkadaşımmmm senin için herşey yeni başlıyor bu bebek konusunda geçen yılları unutamasan da düşünme sıfırdan başlamaya çalış, seni hep 1 kız 1 oğlan anası olarak düşünüyorum Allah sana birsürü çocuk versin inşallahhhh... Yorgunluğu at üzerinden hayde başla çalışmalara :)

Cnm çok sevindim senin adına, Allah'a şükür biz 1 taneyi bulmak için çok uğraştık ama 2. Ler şuan yolda , bizim gibi olan diğer arkadaşlarımız da inş bebeklerine kavuşur.. Hamilelik çok zor özellikle küçük bebekle ama eski günleri hatırlayınca şikayet ettiğim için kızıyorum .. İnş sağ salim kurtuluruz
saol canım Allah yardımcın olsun ilkindede iğne yapıyordun. neyse senin çoğu gitmiş azı kalmış artık.

Bazı çocuklar hafif atlatiyor diş dönemini
Bazısı da bizim oğlan gibi annesinin babasının burnundan getiriyor.
:110:
Heeee burnumuzdan getiriyi :110:
Duşumu aldım.
AliŞ uyuyor
Birazdan uyanır
O zaman ancak fön makinesini acabilirim saçma fön cekicem

:KK51:

Çok beyazlarim çıktı
Kızlar aranızda saçını hamileyken boyatan varmı ben Alis de boyatmamistim.:KK8:
Şimdi boyatmak istiyorum ama korkuyorum. Böylede beyazlarla çok bakımsız gözüküyorum:KK12:
arkadas 9 ay boyadi bisede olmadi
Sevincimmmm
iğneyI kaçıncı haftana kadar karından vurmustun?
Alis deyken 10 . Haftaya gelmeden bacakdan vurmaya başlamıştım. Şimdi hala karından vuruyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye
12 hafta cnm karnim cok gergindi vuramadim daha fazla keske vurabilseydim kol bacak cok zor
Sevinç paşam faceyi kapattımı ? Çokmu zordaymış :KK43:
yüzü gülmedi bi kızın Allah yardımcısı
olsun
Cnm face acik

Derin-35 yeni nickin hayırlı olsun Cnm :) amh ı sormuşsun yumurta rezervi oluyo, pıhtılaşma harici birde öyle bir sorunum var malesef. Bu arada bende hala göbekten vuruyorum iğneyi 25 im , son zamana gelince kola geçerim bacak çok korkutuyor beni
Anladım canim. Bende göbekden yapıyorum ama sanki keseye geliçekmiş gibi hissediyorum korka korka yapıyorum

12 hafta cnm karnim cok gergindi vuramadim daha fazla keske vurabilseydim kol bacak cok zor

Cnm face acik
9 ay boyamis demek..:KK57:
Boyatmak istiyorum bende yoksa bitkisel boyami kullansam:KK64:

Cnm face acik
diyo safşar kadın.
görünüşte bişi olmaz zaten.
kimyasal giriyor vücuda.
gozlegorulmeyen zarar veriyo.
heralde bebeğin de rengi değişmicekti ya:-):-)

diyo safşar kadın.
görünüşte bişi olmaz zaten.
kimyasal giriyor vücuda.
gozlegorulmeyen zarar veriyo.
heralde bebeğin de rengi değişmicekti ya:-):-)
Ufffffff böyle şapşal sapsal dolaşmak istemiyomm... zaten kilo alıyos bi de saçlar da beyaz olunca herifin karisimiyim anasimiyim karıştırırlar walla abowwwwww :KK70:

Back
X